Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

Merhaba canlarim malesef haziran benim içinde bitti hayirlisiyla temmuza artık :) Ben hic hamile kalamadim 11 ay oldu biseyleri yanlismi yapiyorum ya anlamadimki
Kızlar merhaba bende buay pozitif görmeyi umut edenlerdenim :) tavsiyem yumurtlama testi kitlerinden kullanmanız. Ben bu ay kullandım ve dün pozitif günü yakaladım pozitif ten 1 gün önceden beri aralıksız çalışıyoruz :)) bugün silikleşmeye başladı yani yumurtalama bugün gerçekleşiyor sanırım ama ben yarın ve diğee günüde değerlendireceğim. Size tavsiyem cep telefon programlarına göre plan yapmayın çünkü yumurtlama günü tutmuyo öyle. Akıntı ve ateş takibi yapın ve test yapın kaçırmanız mümkün değil. Benim buay ateşimin yükseldiği gün test pozitif vermeye başladı. Ve sümüksü akıntıdan 1 gün sonra test pozitif verdi

Kızlar #ovulasyon testinden anlayan varmi ya adet bittikden 2 gun sonra yumurtam olusabilir mi ya
Canım aynı durumdaydım bende bak hatta sana yükliyim adetimin 4. Günü denedim testi pozitif sandım ama onlar pozitif olmuyor bak 15. Güne pozitif olması için çok koyu olması gerekiyor.

Eklentiler

• image.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 47
Canım aynı durumdaydım bende bak hatta sana yükliyim adetimin 4. Günü denedim testi pozitif sandım ama onlar pozitif olmuyor bak 15. Güne pozitif olması için çok koyu olması gerekiyor.
Simdi 12.gundeyim hergun yapiyimmi yani testleri canim erken olmaz o kadar degil mi adet bittikden 2 gun sonra cift gördüm ama :)

adetim 5gün sürüyo 7.gün yazdıgım 2 gun sonrası ıste kuzum 12. gunde bugun ıste
Canım 7. Gün yaptığın hemen koyumu çıktı yoksa sonramı koyulaştı pozitif görünüyor ama bi dağılmış gibi sanki test de hatalı olabilir aralarını da çok uzun tutmuşsun tüm testler bunlar mı 8. Günü yaptın mı mesela

Simdi 12.gundeyim hergun yapiyimmi yani testleri canim erken olmaz o kadar degil mi adet bittikden 2 gun sonra cift gördüm ama :)
Bence şuan hergün yapmalısın yani ben her gün yaptım hep pozitifti ama silikti 16. Gün çok koyu bi pozitifti ve hiç beklemeden testi yaptıktan 30 saniye sonra koyu pozitif gördüm

Bence şuan hergün yapmalısın yani ben her gün yaptım hep pozitifti ama silikti 16. Gün çok koyu bi pozitifti ve hiç beklemeden testi yaptıktan 30 saniye sonra koyu pozitif gördüm
Bence adetinden 2 gün sonra olma ihtimali çok düşük. Yeterince koyu değildir. Zaten lh herzaman var kanımızda bazen anlık yüksek çıkabilir testlerde ama en zirve si çok koyu pozitif olmalı. Ve ateşini de ölç yükseldiğini göreceksin. Tabi akıntı takibide yapabilirsin. İnanki hepsi dikkatli inceleyince sana doğru günü göstericek

Aslında burda önemli olan senin çift gördükten sonraki 8.günün çünkü o test anlık yükseklik değilde gerçekten yumurtlama belirtisi ise 8.gündede pozitif çıkardı

7 gun yaptim koye gittik karisik oldu biraz hayir koyulasti hemen bekledikden sonra dagilmis bugun

Aslında burda önemli olan senin çift gördükten sonraki 8.günün çünkü o test anlık yükseklik değilde gerçekten yumurtlama belirtisi ise 8.gündede pozitif çıkardı
Koye gittim sonrasinda karisiklik ondan oldu musait olamayiz calisamayiz diye test yapmadim o gun

Bakalim ya daha dikkatli olucam diyorum misafir geliyor sinav oluyor kafam karisiyor bende onumuzdeki ay doktora gitmeyi düşünüyordum

Hani ne biliyim 7. Gun oyle gorunce ablamlar adetten sonra hemen calis derler onlar dogrumu dedim bi anda
Adet döneminde yumurtalar vucuttan atılıyor ve atılır atılmaz yeniden büyüyüp hormonu yükseltmesi çok düşük ihtimal yüzde 1 yani. Bence ilerleyen günlerde yine pozitif olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…