Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

Bakalim test yapmaya devam ediyim @babyphotographer

Adet döneminde yumurtalar vucuttan atılıyor ve atılır atılmaz yeniden büyüyüp hormonu yükseltmesi çok düşük ihtimal yüzde 1 yani. Bence ilerleyen günlerde yine pozitif olacak
Merhaba bugün testi tekrar yaptim yavas yavas kirmizilasiyor sanki haklisin

Ederim tabiki cnm;Allah isteyen herkese versin.Ben bu ay özellikle yastık koydum ve 15 bekledim kalkmadım;öylece uyudumm ve tuttu.

hepsı vesıle cnm ya bn genelde yarm saat kalkmam snra kalkarım ama olmaynca olmuyor ıste.. umkn oldgnca 11 12 1415 17 falan brlkte oluyorz ama kısmet degl demekkı vaktı var daha

Merhaba kızlar tatile gitmeden adetime 1 gün kala erken gebelik testi yaptim negatif çıktı sonra geldim 6 gün adet olmadim norman test yaptım pozitif sonuç 2 düştüğümde sonra 3.hamileligim hayırlısı olsun hepimiz için 2 hamileliginden ramazanda kalmışım

Kızlar üç günüm var yarın test yapsam çıkarmı acaba çok kasık ağrım var

Valla canım yukarıda da yazdığım gibi belli olmuyor bende 1 gün kala yapmistim erken gebelik çıkmadı aradan 6 gün geçti öyle çıktı

Ama çok ağrım oluyo bu ay bir değişik yani sanki varmış gibi hissediyorum rüyalarıma bile sürekli giriyo

Hepimiz için hayırlısı olsun

Benimde 3gun var ama hiçbir belirti yok sadece ara sıra başım dönüyor rabbim herkesin gönlüne göre versin

hepsı vesıle cnm ya bn genelde yarm saat kalkmam snra kalkarım ama olmaynca olmuyor ıste.. umkn oldgnca 11 12 1415 17 falan brlkte oluyorz ama kısmet degl demekkı vaktı var daha
Ben de 8-10-12-14-16-17- denemiştim;rahim anca hazırladı kendini.ben doğum k.hapını bırakalı 6 ay oldu.İlk aylar olmamasını hemen kalkmama bağladım ben;çünkü bu ay extra hiç bişi yapmadık.

Merhaba bugün testi tekrar yaptim yavas yavas kirmizilasiyor sanki haklisin
Çok sevindimm. Bende çift çizgiyi yakalamıştım hatta vucut ısısı ve akıntıyla da tasdiklemiştim. Ama vucut ısım hala yüksek ve test silikleştikten bir gün sonra yine pozitif sanki anlayamadım :))

Eklentiler

• image.webp
    18 KB · Görüntüleme: 46
Ben de 8-10-12-14-16-17- denemiştim;rahim anca hazırladı kendini.ben doğum k.hapını bırakalı 6 ay oldu.İlk aylar olmamasını hemen kalkmama bağladım ben;çünkü bu ay extra hiç bişi yapmadık.

nasıpksmet canm bız cok az korundk hap falanda ıcmedm hc ama nasıp hersey hayrlısı bakalm bızım ıcın hayrlı vakt ne zaman allah bılr

bde bısey sorcam kzlar ıllakı akıntı agrı sızı bılmem ne mı olması gerek herkes bısuru belrtı yazıyo... farklı bı belrtı yasamadan gebe oldngu ögrenen yokmu

bde bısey sorcam kzlar ıllakı akıntı agrı sızı bılmem ne mı olması gerek herkes bısuru belrtı yazıyo... farklı bı belrtı yasamadan gebe oldngu ögrenen yokmu
Ben hiç bir belirti yaşamadım göğüslerim bile adetten tarihinden 1 hafta sonra acıdı oda 4/5 güne geçti. Yani herkes belirti yasayacak diye bişey yok

Ben hiç bir belirti yaşamadım göğüslerim bile adetten tarihinden 1 hafta sonra acıdı oda 4/5 güne geçti. Yani herkes belirti yasayacak diye bişey yok

dımı ama bnde burda okuya okyo kafam karstı ıyıce fzla takmamak gerk sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…