İnşallah agustosta güzel haberler alırsın canım;keyfini çıkar şimdi hastalığın,sonra hummalı bi çalışma yaparsınİlk ayımda kırmızı kartı gördüm kızlar umutlar ağustosa kaldı
Merhaba bugün testi tekrar yaptim yavas yavas kirmizilasiyor sanki haklisinAdet döneminde yumurtalar vucuttan atılıyor ve atılır atılmaz yeniden büyüyüp hormonu yükseltmesi çok düşük ihtimal yüzde 1 yani. Bence ilerleyen günlerde yine pozitif olacak
Canım tebrikler rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin benide duanda unutma 3gunum varİnşallah agustosta güzel haberler alırsın canım;keyfini çıkar şimdi hastalığın,sonra hummalı bi çalışma yaparsın
Ederim tabiki cnm;Allah isteyen herkese versin.Ben bu ay özellikle yastık koydum ve 15 bekledim kalkmadım;öylece uyudumm ve tuttu.
Valla canım yukarıda da yazdığım gibi belli olmuyor bende 1 gün kala yapmistim erken gebelik çıkmadı aradan 6 gün geçti öyle çıktıKızlar üç günüm var yarın test yapsam çıkarmı acaba çok kasık ağrım var
Valla canım yukarıda da yazdığım gibi belli olmuyor bende 1 gün kala yapmistim erken gebelik çıkmadı aradan 6 gün geçti öyle çıktı
İnşallah vardır tabi hayırlısı ise olsun.. Yine yap istersen bünyeye göre değişiyordur belkiAma çok ağrım oluyo bu ay bir değişik yani sanki varmış gibi hissediyorum rüyalarıma bile sürekli giriyo
Aynıyız canımBenimde 3gun var ama hiçbir belirti yok sadece ara sıra başım dönüyor rabbim herkesin gönlüne göre versin
Ben de 8-10-12-14-16-17- denemiştim;rahim anca hazırladı kendini.ben doğum k.hapını bırakalı 6 ay oldu.İlk aylar olmamasını hemen kalkmama bağladım ben;çünkü bu ay extra hiç bişi yapmadık.hepsı vesıle cnm ya bn genelde yarm saat kalkmam snra kalkarım ama olmaynca olmuyor ıste.. umkn oldgnca 11 12 1415 17 falan brlkte oluyorz ama kısmet degl demekkı vaktı var daha
Çok sevindimm. Bende çift çizgiyi yakalamıştım hatta vucut ısısı ve akıntıyla da tasdiklemiştim. Ama vucut ısım hala yüksek ve test silikleştikten bir gün sonra yine pozitif sanki anlayamadım :))Merhaba bugün testi tekrar yaptim yavas yavas kirmizilasiyor sanki haklisin
Ben de 8-10-12-14-16-17- denemiştim;rahim anca hazırladı kendini.ben doğum k.hapını bırakalı 6 ay oldu.İlk aylar olmamasını hemen kalkmama bağladım ben;çünkü bu ay extra hiç bişi yapmadık.
Ben hiç bir belirti yaşamadım göğüslerim bile adetten tarihinden 1 hafta sonra acıdı oda 4/5 güne geçti. Yani herkes belirti yasayacak diye bişey yokbde bısey sorcam kzlar ıllakı akıntı agrı sızı bılmem ne mı olması gerek herkes bısuru belrtı yazıyo... farklı bı belrtı yasamadan gebe oldngu ögrenen yokmu
Ben hiç bir belirti yaşamadım göğüslerim bile adetten tarihinden 1 hafta sonra acıdı oda 4/5 güne geçti. Yani herkes belirti yasayacak diye bişey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?