Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

Çok sevindimm. Bende çift çizgiyi yakalamıştım hatta vucut ısısı ve akıntıyla da tasdiklemiştim. Ama vucut ısım hala yüksek ve test silikleştikten bir gün sonra yine pozitif sanki anlayamadım :))
Allah allah hayirlisi olsun canim :)

C
bde bısey sorcam kzlar ıllakı akıntı agrı sızı bılmem ne mı olması gerek herkes bısuru belrtı yazıyo... farklı bı belrtı yasamadan gebe oldngu ögrenen yokmu
ben ablama sormuştum. O hiç bir belirti yaşamamış adet gecikmesi dışında. Biz biraz fazla düşünüyoz gibi...

Kızlar çok acil!!!
Dün adet oldum sandim (tam gunuydu)kahverengi akinti geldi bugunde cok az geldi kesildi test yapim ikicnci silik cizgi cok sağda cikti bu nedir kafam karisti napsam bi kan tahlili mi yapsam ki test mi bozuk acaba

Kızlar çok acil!!!
Dün adet oldum sandim (tam gunuydu)kahverengi akinti geldi bugunde cok az geldi kesildi test yapim ikicnci silik cizgi cok sağda cikti bu nedir kafam karisti napsam bi kan tahlili mi yapsam ki test mi bozuk acaba
Resmini yollasana cnm;biz de bakalım-belki yerleşme kanamasıdır-bende de oldu çünkü

Bende küçük açık pembe bi akıntı olmuştu;sonra tırnak kadar kahve kuru lekeler geldi.yani sulu değillerdi.Seninki nasıl

Bacaklarimdaki damarlar çok belirginleşti sizce sebebi hamilelikmidir.

Kızlar daha bat ' a iki gün var dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi çok silik şimdi varmı bebiş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…