Kesinlikle yani hiç belirti yoktu adet oldum sandım kesilince meğer hamileymişim. Hiç belirtisi olmadan 3 ay sonra hamile olduğunu öğrenenler var. Rabbim gönlüne göre versin canımdımı ama bnde burda okuya okyo kafam karstı ıyıce fzla takmamak gerk sanırım
Ben de 8-10-12-14-16-17- denemiştim;rahim anca hazırladı kendini.ben doğum k.hapını bırakalı 6 ay oldu.İlk aylar olmamasını hemen kalkmama bağladım ben;çünkü bu ay extra hiç bişi yapmadık.
Çok saol cnm;daha yeni teyzesi-doktora bile görünmedikCanm hamilemisiinn hayrli olsuuun
Çok saol cnm;daha yeni teyzesi-doktora bile görünmedik
Allah allah hayirlisi olsun canim :)Çok sevindimm. Bende çift çizgiyi yakalamıştım hatta vucut ısısı ve akıntıyla da tasdiklemiştim. Ama vucut ısım hala yüksek ve test silikleştikten bir gün sonra yine pozitif sanki anlayamadım :))
ben ablama sormuştum. O hiç bir belirti yaşamamış adet gecikmesi dışında. Biz biraz fazla düşünüyoz gibi...bde bısey sorcam kzlar ıllakı akıntı agrı sızı bılmem ne mı olması gerek herkes bısuru belrtı yazıyo... farklı bı belrtı yasamadan gebe oldngu ögrenen yokmu
Resmini yollasana cnm;biz de bakalım-belki yerleşme kanamasıdır-bende de oldu çünküKızlar çok acil!!!
Dün adet oldum sandim (tam gunuydu)kahverengi akinti geldi bugunde cok az geldi kesildi test yapim ikicnci silik cizgi cok sağda cikti bu nedir kafam karisti napsam bi kan tahlili mi yapsam ki test mi bozuk acaba
Haber et cnm merak ederim;Allah hayırlısını versin...2.cizgi cok sağda tam yerinde degil belkide test bozuk cok fazla ilac kullandigim icin kan testine geldim icim rahat olsun
Tamam canim şuan acildeyimHaber et cnm merak ederim;Allah hayırlısını versin...
Tamam canim şuan acildeyim
Haber et cnm merak ederim;Allah hayırlısını versin...
Sonuç negatif kizlar 0.1İnşallah hamilesindir canm güzel haberlerini bekliyoruz
Sonuç negatif kizlar 0.1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?