Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

Çok sevindimm. Bende çift çizgiyi yakalamıştım hatta vucut ısısı ve akıntıyla da tasdiklemiştim. Ama vucut ısım hala yüksek ve test silikleştikten bir gün sonra yine pozitif sanki anlayamadım :))
Kiz bugun kipkirmizi cift çizgiyi gördüm saskinimm

C

ben ablama sormuştum. O hiç bir belirti yaşamamış adet gecikmesi dışında. Biz biraz fazla düşünüyoz gibi...

ewt cm brda hepmz gebelk ıstıyorz gebelk ısteyenler gırıyo yorum yapıyo belrtı arıyorz sureklı kafamıza yerlesıyo bnlar sankı ılla bu belrtıler yasanıyo gıbı dusunuyorz artık

Kesinlikle yani hiç belirti yoktu adet oldum sandım kesilince meğer hamileymişim. Hiç belirtisi olmadan 3 ay sonra hamile olduğunu öğrenenler var. Rabbim gönlüne göre versin canım

amın cnm allah razı olsun ısteyen herkse nasp etsn rabbm saglklı hayrlı bı ewlat

Kızlar ya lütfen biri bana fikir versin bu testlere göre ben 2 kere mi yumurtladım yanii anlamadım yaa

Eklentiler

• image.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 37
Kızlar sağlık ocağından test yaptırdım 6 gün geçmişti 455 çıktı siz ce normal mi geç döllenme mi yani düşüktü değer cevap verirseniz sevinirim:)

Kızlar belirtin yok gibi ama ramazan à baglmsti m halsizlik ara sıra baş dönmesi ama geçmedi rabbim dualarımız kabul etsin amin

bende varımmm Allah gönlümüze göre versin,hepimizin. hayırlısıysa gelsin. ama bi sorum olacak kızlar bugün predictor'un testini aldım. ama ne zaman yapamaya başlıycam çok karışık.durum şöyle; son 2 adet tarihim; 16 mayıs, 5 temmuz. Haziran ayında olmadım. mayıstakinden sonra 50 gün geçti öyle adet oldum. normal de hep 30 -31 gün arayla olurum. şimdi ben ne zaman testi yapmaya başlıyım yardımcı olur musunuz?

Kizlar gebelik boyunca dalin unibaby gbi bebek urunleri(sampuan deterjan vss..)kullanimi konusunda ne dusunuyorsunuz?

Kızlar sağlık ocağından test yaptırdım 6 gün geçmişti 455 çıktı siz ce normal mi geç döllenme mi yani düşüktü değer cevap verirseniz sevinirim:)
İnş sağlıkla kavusursun bebeğine kimsenin değeriyle kıyas yapma her insanın farklıdır bence canım güzel düşün güzel olsun
İnşallah vardır ya ben hala inanamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…