İnşallah :)Kızlar daha bat ' a iki gün var dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi çok silik şimdi varmı bebiş yani
İnşallah :)
Hayırlısı cnm;üzülme-önümüzdeki ay çalışmalara devam :)Sonuç negatif kizlar 0.1
Kiz bugun kipkirmizi cift çizgiyi gördüm saskinimmÇok sevindimm. Bende çift çizgiyi yakalamıştım hatta vucut ısısı ve akıntıyla da tasdiklemiştim. Ama vucut ısım hala yüksek ve test silikleştikten bir gün sonra yine pozitif sanki anlayamadım :))
C
ben ablama sormuştum. O hiç bir belirti yaşamamış adet gecikmesi dışında. Biz biraz fazla düşünüyoz gibi...
Kesinlikle yani hiç belirti yoktu adet oldum sandım kesilince meğer hamileymişim. Hiç belirtisi olmadan 3 ay sonra hamile olduğunu öğrenenler var. Rabbim gönlüne göre versin canım
İnş vardır canım biz aynıyiz varmı belirti bugunKızlar daha bat ' a iki gün var dayanamayıp test yaptım ikinci çizgi çok silik şimdi varmı bebiş yani
Kasık ağrım çok var canım zaten ondan dolayı test yaptımİnş vardır canım biz aynıyiz varmı belirti bugun
Yaaaa çok sevindimmm harikaaaKiz bugun kipkirmizi cift çizgiyi gördüm saskinimm
Hayirli olsun canim saglikli kucagina alirsin inşallah.Kiz bugun kipkirmizi cift çizgiyi gördüm saskinimm
Sanirim 2. yumurtanda bu ay olusup catlamis canimKızlar ya lütfen biri bana fikir versin bu testlere göre ben 2 kere mi yumurtladım yanii anlamadım yaa
Sagol canim insallahda gebelik testi degil canim insallah o gunleride gorurum ovulasyon testi yumutam olusmus ona sevindim :))Hayirli olsun canim saglikli kucagina alirsin inşallah.Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Yumurta oluşmuşsa sira bebiste demektir. :)Sagol canim insallahda gebelik testi degil canim insallah o gunleride gorurum ovulasyon testi yumutam olusmus ona sevindim :))
İnş sağlıkla kavusursun bebeğine kimsenin değeriyle kıyas yapma her insanın farklıdır bence canım güzel düşün güzel olsunKızlar sağlık ocağından test yaptırdım 6 gün geçmişti 455 çıktı siz ce normal mi geç döllenme mi yani düşüktü değer cevap verirseniz sevinirim:)
İnşallah vardır ya ben hala inanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?