Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

Testin çoksa 15. Gğn başla bence

Canım belirti yok ama bi kaç haftadır süren halsizlik ve ara sıra baş dönmesi devam ediyor bu arada elim ayağım yanıyor anlamadım neden☺

Benimde eşim bana ateş gibisin diyo hatta geceleri sıcaktan uyanıp duruyorum

Kızlar ilk yaptığım test erken gebelikti iki gün önce yapmıştım silik çift çizgi vardı şimdi günüm ve normal test yaptım emin olmak için oda böyle çıktı şimdi kan testi yaptırmalımıyım yani var gibi dimi

Kızlar bişey sorucam. Yumurtalama zamanını denk getirdik :))) Adetimi normalde yarın öbür gün bekliyorum. Adet belirtileri de var sanki. (ruhsal sıkıntılanma, sivilcelenme, göğüs şişkinliği, vücut şişkinliği) sizce bu belirtiler hamile olmadığıma ve reglin geleceğine işaret midir?

Bilemedim ama bana yok gibi geldi. Emin olmak için istersen kan testi yaptır.

var tabii tatlım ne kadar bariz bir çift çizgi maşallah koş hemen kan vermeye :))

ikiside olabilir çünkü hamilelik ve regl belirtileri aynı tek çare bat ı beklemek

ya normalde bembeyaz mı oluyor. Eğer bembeyaz oluyor ise evet 2. çizgi var. Ben sandım ki ilki kadar kıpkırmızı oluyor. inş vardır canımmm inşallaaah. Darısı da başıma hayorlısıylaaa
nasıl bembeyaz bembeyaz değilki o test bariz ikinci çizgi var tatlım iki tane çizgi olacak işte biri silikte olsa olur ovulasyon testi gibi değil hcg testi silikte pozitif kabul ediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…