- 22 Eylül 2011
- 223
- 111
- 103
Canım kan tahlili yaptırdın miKasık ağrım çok var canım zaten ondan dolayı test yaptım
Canım kan tahlili yaptırdın mi
Canım kan tahlili yaptırdın mi
Testin çoksa 15. Gğn başla bencebende varımmmAllah gönlümüze göre versin,hepimizin. hayırlısıysa gelsin. ama bi sorum olacak kızlar bugün predictor'un testini aldım. ama ne zaman yapamaya başlıycam çok karışık.durum şöyle; son 2 adet tarihim; 16 mayıs, 5 temmuz. Haziran ayında olmadım. mayıstakinden sonra 50 gün geçti öyle adet oldum. normal de hep 30 -31 gün arayla olurum. şimdi ben ne zaman testi yapmaya başlıyım yardımcı olur musunuz?
Canım belirti yok ama bi kaç haftadır süren halsizlik ve ara sıra baş dönmesi devam ediyor bu arada elim ayağım yanıyor anlamadım neden☺Senin durumlar nasıl
Canım belirti yok ama bi kaç haftadır süren halsizlik ve ara sıra baş dönmesi devam ediyor bu arada elim ayağım yanıyor anlamadım neden☺
Canım yaptırdın mi kan tahlili merakta bırakma biziBenimde eşim bana ateş gibisin diyo hatta geceleri sıcaktan uyanıp duruyorum
Canım yaptırdın mi kan tahlili merakta bırakma bizi
Kızlar ilk yaptığım test erken gebelikti iki gün önce yapmıştım silik çift çizgi vardı şimdi günüm ve normal test yaptım emin olmak için oda böyle çıktı şimdi kan testi yaptırmalımıyım yani var gibi dimi Eki Görüntüle 1858142
inşallah öbür aya canım.Sonuç negatif kizlar 0.1
yok gibi mi geldi orda bariz çift çizgi var ama nasıl yok gibi geldi kiBilemedim ama bana yok gibi geldi. Emin olmak için istersen kan testi yaptır.
var tabii tatlım ne kadar bariz bir çift çizgi maşallah koş hemen kan vermeye :))Kızlar ilk yaptığım test erken gebelikti iki gün önce yapmıştım silik çift çizgi vardı şimdi günüm ve normal test yaptım emin olmak için oda böyle çıktı şimdi kan testi yaptırmalımıyım yani var gibi dimi Eki Görüntüle 1858142
ya normalde bembeyaz mı oluyor. Eğer bembeyaz oluyor ise evet 2. çizgi var. Ben sandım ki ilki kadar kıpkırmızı oluyor. inş vardır canımmm inşallaaah. Darısı da başıma hayorlısıylaaaBilemedim ama bana yok gibi geldi. Emin olmak için istersen kan testi yaptır.
ikiside olabilir çünkü hamilelik ve regl belirtileri aynı tek çare bat ı beklemekKızlar bişey sorucam. Yumurtalama zamanını denk getirdik :))) Adetimi normalde yarın öbür gün bekliyorum. Adet belirtileri de var sanki. (ruhsal sıkıntılanma, sivilcelenme, göğüs şişkinliği, vücut şişkinliği) sizce bu belirtiler hamile olmadığıma ve reglin geleceğine işaret midir?
ya haklısın galiba. Ben bilmediğim için öyle sandımvar tabii tatlım ne kadar bariz bir çift çizgi maşallah koş hemen kan vermeye :))
bat ne demek? Başlangıç adet tarihi nin ksılayılmışı acaba?ikiside olabilir çünkü hamilelik ve regl belirtileri aynı tek çare bat ı beklemek
nasıl bembeyaz bembeyaz değilki o test bariz ikinci çizgi varya normalde bembeyaz mı oluyor. Eğer bembeyaz oluyor ise evet 2. çizgi var. Ben sandım ki ilki kadar kıpkırmızı oluyor. inş vardır canımmm inşallaaah. Darısı da başıma hayorlısıylaaa
evet canımbat ne demek? Başlangıç adet tarihi nin ksılayılmışı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?