Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

nasıl bembeyaz bembeyaz değilki o test bariz ikinci çizgi var tatlım iki tane çizgi olacak işte biri silikte olsa olur ovulasyon testi gibi değil hcg testi silikte pozitif kabul ediliyor
tamam öğrenmiş oldum :) silik de olsa kabul edildiğini bilmiyordum tnnxxx cnm.

Kızlar benim bat 28 hazirandı bugün ayın 14ü bende tık yok ama şöyle bişwy var benim pek şüphem yok aslında pek niyetim de yok eşim çok istiyor hamile kalmamı öncekimde de 15 nisanda sonra 28 mayısta olmultum o da gecikmişti yani test yaptım ozaman negatifti şimdi testte yapmadım okadar gecikmesine rağmen

var tabii tatlım ne kadar bariz bir çift çizgi maşallah koş hemen kan vermeye :))

Sagol canım burda kantesti için gittim beş gün günğün geçsin öyle gel dedi şuan şehir dışındayım yani kendi evimde degilim mecbur bekliycem zaten varsa hastalanmam hastalanırsamda nasipte yokmuş

Sagol canım burda kantesti için gittim beş gün günğün geçsin öyle gel dedi şuan şehir dışındayım yani kendi evimde degilim mecbur bekliycem zaten varsa hastalanmam hastalanırsamda nasipte yokmuş
Olsun canım hem daha iyi olur yükseldimi düştümü stresi yaşamazsın değerinde haftasına göre uyumlu çıkar inşaAllah direk doktora gidip keseciğini görürsün :))

Olsun canım hem daha iyi olur yükseldimi düştümü stresi yaşamazsın değerinde haftasına göre uyumlu çıkar inşaAllah direk doktora gidip keseciğini görürsün :))

Amin inşallah gerçekten varsa eğer çok şaşırırım hala inanamıyorum aslında zaten varmış gibi hissettiğim için test yaptım ama kendimi olumsuza hazırlamıştım

Ahhh canım üzülme ama hayırlısı böyleymiş demek ki Rabbim tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah sana canım

ne güzel ilk defa test çubğunda yakalamıştım çift çizgiyi.. kanda değr artarken 2 gün sonra düşüşe geçti ve kanamya bıraktı acayip çok ağrım var

ne güzel ilk defa test çubğunda yakalamıştım çift çizgiyi.. kanda değr artarken 2 gün sonra düşüşe geçti ve kanamya bıraktı acayip çok ağrım var
Canım üzülme rabbim sağlıklı evlatlar nasip eder hepimize inş bende 3aylik bebeğimi kaybettim yaklaşık 1sene önce seni çok iyi anlıyorum

E

Evet canım ama eşim test almadı beş gün geçsin diyor

İnşallah sende güzel haberlerini alırsın aslında eşinde haklı bak ben hala şüpedeyim hastalanıcam diye en azından geçince emin olabiliyosun kimyasal falan korkun olmuyo

canımtabı öle der sen bı hafta gectı dıcektn nerden bılcektı gecp gecmedgnı nasıl beklıcen bes gn

canım nasılsın beklenmeyen adetim gelmedi inş bebistendir

Ayy inşallah canım çok sevinirim yaaa
Benimde gelen giden yok ağrılarım devam hatta belim de göğüs uçlarımda ağırıyo çok halsizim kafamı koyduğum gibi uyuyucam diye korkuyorum misafrirlikteyim çaktırmamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…