- 13 Haziran 2016
- 144
- 99
- 28
tamam öğrenmiş oldum :) silik de olsa kabul edildiğini bilmiyordum tnnxxx cnm.nasıl bembeyaz bembeyaz değilki o test bariz ikinci çizgi vartatlım iki tane çizgi olacak işte biri silikte olsa olur ovulasyon testi gibi değil hcg testi silikte pozitif kabul ediliyor
bekliycem yani 2-3 gün... Off çok heyecanlı ama içime yok gibi doğuyor. Stres yapmamak lazım. Hayırlısı. Sen ne zaman bekliyorsun?evet canım
var tabii tatlım ne kadar bariz bir çift çizgi maşallah koş hemen kan vermeye :))
Ahhh canımMALESEF KİMYASAL GEBELİK YAŞAMIŞIM... KANAMAM GELDİ
Olsun canım hem daha iyi olur yükseldimi düştümü stresi yaşamazsın değerinde haftasına göre uyumlu çıkar inşaAllah direk doktora gidip keseciğini görürsün :))Sagol canım burda kantesti için gittim beş gün günğün geçsin öyle gel dedi şuan şehir dışındayım yani kendi evimde degilim mecbur bekliycem zaten varsa hastalanmam hastalanırsamda nasipte yokmuş
Olsun canım hem daha iyi olur yükseldimi düştümü stresi yaşamazsın değerinde haftasına göre uyumlu çıkar inşaAllah direk doktora gidip keseciğini görürsün :))
CANIM tabiki var hadi gözün aydın rabbim tamamına erdirsinKızlar ilk yaptığım test erken gebelikti iki gün önce yapmıştım silik çift çizgi vardı şimdi günüm ve normal test yaptım emin olmak için oda böyle çıktı şimdi kan testi yaptırmalımıyım yani var gibi dimi Eki Görüntüle 1858142
Allah razı olsun sende neler var bugün seninde günğn degilmiCANIM tabiki var hadi gözün aydın rabbim tamamına erdirsin
Ahhh canımüzülme ama hayırlısı böyleymiş demek ki Rabbim tez zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah sana canım
Evet canım ama eşim test almadı beş gün geçsin diyorAllah razı olsun sende neler var bugün seninde günğn degilmi
Banada dua et canimE
Evet canım ama eşim test almadı beş gün geçsin diyor
Canım üzülme rabbim sağlıklı evlatlar nasip eder hepimize inş bende 3aylik bebeğimi kaybettim yaklaşık 1sene önce seni çok iyi anlıyorumne güzel ilk defa test çubğunda yakalamıştım çift çizgiyi.. kanda değr artarken 2 gün sonra düşüşe geçti ve kanamya bıraktıacayip çok ağrım var
E
Evet canım ama eşim test almadı beş gün geçsin diyor
Sagol canım burda kantesti için gittim beş gün günğün geçsin öyle gel dedi şuan şehir dışındayım yani kendi evimde degilim mecbur bekliycem zaten varsa hastalanmam hastalanırsamda nasipte yokmuş
canımtabı öle der sen bı hafta gectı dıcektn nerden bılcektı gecp gecmedgnı nasıl beklıcen bes gn[/QUOT
Mahallelinin sağlık ocağına gittim ama şuan misafirim yani burda aile hekimim yok zaten iki gün geçti dedim ama doktor beşe çıkardı
kimyasal gebelik ne demek oluyor canım?MALESEF KİMYASAL GEBELİK YAŞAMIŞIM... KANAMAM GELDİ
canım nasılsın beklenmeyen adetim gelmedi inş bebistendirİnşallah sende güzel haberlerini alırsın aslında eşinde haklı bak ben hala şüpedeyim hastalanıcam diye en azından geçince emin olabiliyosun kimyasal falan korkun olmuyo
canım nasılsın beklenmeyen adetim gelmedi inş bebistendir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?