Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

çok geçmiş ama tatlım ya bence hemen kan vermelisin bu kadar nasıl bekleyebildin

Beklemiyorum aslında oyüzden gecikmedir önceki ayda gecikti demiştim ama şüphelenmeye başladım yani geçen ay çok düzenli ilişkimiz yoktu olanşarda da dikkat ettik hep insanlar oladat uğraşıyorlar diyorum bizimki hemen olmamışyır heraşde :s

Kızlar birşey sorucam size 6 haftalık hamileyim ama ulttasonda çıkmadı kese ilk teslim 455 çıktı aradan 5 gün sonra 584 çıktı yüksElis yok gibi hormon testinde düşük çıktı birde 48 saat sonra yine yapalım yüksek çıkmazsa dış gebelik olabilir dediler başına gelen var mı

Merhabalar bata 10 gün var ve midem bulaniyor döllenme esnasinda olur mu bu tür şeyler sizce

Kızlar azonce yaptım test Rabbime bin sukur

Canım arkadaşım dün gece test yaptım ve test aynı seninki gibi çıktı

Ayyy maşallah tebrik ederim canım hayırlı uğurlu olsun adına çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Pozitifi gören arkadaşlar tebrik ederim sağlıkla alalım kucagimiza miniklerimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…