çok geçmiş ama tatlım ya bence hemen kan vermelisin bu kadar nasıl bekleyebildinBenim bat 28 hazirandı hala tık yok işin tuhafı testte alıp yapmıyorum :)
çok geçmiş ama tatlım ya bence hemen kan vermelisin bu kadar nasıl bekleyebildin
canım nasılsın beklenmeyen adetim gelmedi inş bebistendir
Evet canımDurumun nasıl canım hala beklemedemisin
Maşallah canım rabbim kucağında almayi nasip etsin beis yoldaKızlar şimdi test yaptım Eki Görüntüle 1858864
Maşallah canım rabbim kucağında almayi nasip etsin beis yoldadarısı basima inş cesaret edemiyor testte
Canım arkadaşım dün gece test yaptım ve test aynı seninki gibi çıktıSağol canım seninde var gibi geliyo bana ya hem gününde geçti hayırlısı olsun
Kızlar azonce yaptım test Rabbime bin sukur
Canım arkadaşım dün gece test yaptım ve test aynı seninki gibi çıktı
Amin canım hep birlikte inş rabbim olmayanlarada çok bekletmeden en kisa zamanda nasip etsinPozitifi gören arkadaşlar tebrik ederim sağlıkla alalım kucagimiza miniklerimizi
Amin canım hep birlikte inş rabbim olmayanlarada çok bekletmeden en kisa zamanda nasip etsin
Amin canım teşekkür ederim nasipse aynı günlerde alcaz kucagimiza insAyyy maşallah tebrik ederim canım hayırlı uğurlu olsun adına çok sevindim rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Amin canım teşekkür ederim nasipse aynı günlerde alcaz kucagimiza ins
Amin canım teşekkür ederim nasipse aynı günlerde alcaz kucagimiza ins
BENDE yarın yaptırcm canım bugün erken kalkamadimCanım kan testi yaptırdım sonuç yarın öğleden sonra çıkıcakmış sende durum ne yaptırdınmı
Nasılsın durumun nasılBENDE yarın yaptırcm canım bugün erken kalkamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?