- 22 Eylül 2011
- 223
- 111
- 103
İyim canım bi sıkıntı yok şükür sen var mı ağrınNasılsın durumun nasıl
Evet ya kasık ağrım hala devamİyim canım bi sıkıntı yok şükür sen var mı ağrın
Aldın mı sonucu canimEvet ya kasık ağrım hala devam
Yarın öğleden sonra çıkıcak canımAldın mı sonucu canim
sizin ilişkı ne zmana olduYarın öğleden sonra çıkıcak canım
sizin ilişkı ne zmana oldu
zamanlama ıyı olmus canım zaten doktorlarda 3,4 gun ara ile yapın dıyor sperm kalıtesı artsın dıyeCanım benim ilk çocuğum olucak ve ben ilk kez denedim hemen olucağını düşünmedim yumurtalama günü falan takip etmedim pazartesi perşembe olarak denedik nasipte varmış oldu
zamanlama ıyı olmus canım zaten doktorlarda 3,4 gun ara ile yapın dıyor sperm kalıtesı artsın dıye
Ne mutlu çabucak hamile kalmışsın. Allah tamamına erdirsinCanım benim ilk çocuğum olucak ve ben ilk kez denedim hemen olucağını düşünmedim yumurtalama günü falan takip etmedim pazartesi perşembe olarak denedik nasipte varmış oldu
Amin inşallah canım ama hiç ümidim yoktu nasipte olunca oluyomuş demekki inşallah isteyen herkes bebeklerine kavuşurNe mutlu çabucak hamile kalmışsın. Allah tamamına erdirsin
Normal de gecikir mi canım yumurtlama gününü biliyorsan üzerine 16 gün koy öyle hesapla yine gecikme varsa yarın sabah test yap bence belirsizlik seni daha çok strese sokar bişi yoksa da daha çok gecikirsin döngün bozulur sonrareglim 2 gün gecikti hamilelik testi yapmaya korkuyorum negatif gösterir diye kafayı yicem
hiç gecikme olmamıştır hatta evlenmeden önce geciktirici hap içtiğim halde bile günü günene gelmişliği vardır anlayamadım zaten en ufak regli belirtim yok bu belirsizlik çok zormuş :sNormal de gecikir mi canım yumurtlama gününü biliyorsan üzerine 16 gün koy öyle hesapla yine gecikme varsa yarın sabah test yap bence belirsizlik seni daha çok strese sokar bişi yoksa da daha çok gecikirsin döngün bozulur sonra
her ayın 17 sidir aksamazhiç gecikme olmamıştır hatta evlenmeden önce geciktirici hap içtiğim halde bile günü günene gelmişliği vardır anlayamadım zaten en ufak regli belirtim yok bu belirsizlik çok zormuş :s
Hadi test yap o zaman :) inşallah pozitiftirher ayın 17 sidir aksamaz
Birgün aksamayla çıkarmı acaba yarınmı yapsamHadi test yap o zaman :) inşallah pozitiftir
Yok gibi canımSizce bişey varmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?