Akşam oldu artık yarın yap :)Birgün aksamayla çıkarmı acaba yarınmı yapsam
Gene yaptım dayanamadımAkşam oldu artık yarın yap :)
Gene yaptım dayanamadımnegatif çıktı kesin stres yaptım ondan gelmiyor[/QUOTE
sağlık olsun
Şimdi negatifi görüdüğün için stresin gidecek
canım çok erkekn sıkıntıya sokma doktorlar regl gecıktıkten bır hafta sonra gebelık testınde cıkıyor cünku idarara karısma ancak gerceklesıyor. ıkı gun cok erken bosa canını sıkma 1 hata sonra test yap kendin. sonrada hcg ne baktGene yaptım dayanamadımnegatif çıktı keırsin stres yaptım ondan gelmiyor
Yok mu bugün pozitif gören :) burada pozitifleri
İçimi rahatlattın öyle değişik bir durum ki hamilelik yoksa regli gecikmesini hastalığa bağlıyosun neden arıyosun kendine buda yoruyo insanı ilk defa böyle oldum regli gecikmesi yaşadım test negatif çıkınca olumsuz düşünmedim bu sefer olmadı olsun başka sefere hayırlısı buymuş diye düşündüm ama bu segerde neden gelmediğimi kendi kafamda sorgulamaya başladım ozaman gelmezse 1hafta sonra tekrar yapayım teşekkür ederimcanım çok erkekn sıkıntıya sokma doktorlar regl gecıktıkten bır hafta sonra gebelık testınde cıkıyor cünku idarara karısma ancak gerceklesıyor. ıkı gun cok erken bosa canını sıkma 1 hata sonra test yap kendin. sonrada hcg ne bakt
İçimi rahatlattın öyle değişik bir durum ki hamilelik yoksa regli gecikmesini hastalığa bağlıyosun neden arıyosun kendine buda yoruyo insanı ilk defa böyle oldum regli gecikmesi yaşadım test negatif çıkınca olumsuz düşünmedim bu sefer olmadı olsun başka sefere hayırlısı buymuş diye düşündüm ama bu segerde neden gelmediğimi kendi kafamda sorgulamaya başladım ozaman gelmezse 1hafta sonra tekrar yapayım teşekkür ederim[/QUOTE
rica ederim canım benım birbirimize destek için burdayız biz destek olucaz tecrübelerinden faydalıcaz ben de deniyorum bakalım ne olacak 30 temmuz benım de sat tarihim ama bir tuhaflık var bende kasıklarımda ocerde bısıler oluyor bı de ılk defa ılıskıden sonra uyuyakalmısın ık saat kalmadan yattın bu tutasa tutar tutmazsa bıdaha zor
Doktorum ilişki anında spermin yumurtaya ulaşma süresinin 6 saniye olduğunu söylemişti. Allah ol derse olur inşallah.İlişkiden sonra banyoya girme uyu zaten sabah girersin hem mikrop kapmaması açısından hemde spermlerin kanala daha çabuk ulaşmasından bide ayaklarını bel hizandan yukarda tutarak yarım saat yatmaya çalış
Canım verdin mi kan sonuçları aldınmıBENDE yarın yaptırcm canım bugün erken kalkamadim
Evet canım sabah 10da verdim 3te çıkacakmışCanım verdin mi kan sonuçları aldınmı
Hakkımızda hayırlısı izinler iptal olmuş evime dönmek zorunda kaldım benim sonuçlarda üçte çıkıcaktı artık bakalım birileri alabilirmiEvet canım sabah 10da verdim 3te çıkacakmış
Amin canım ben yazarım sonucu burdan perşembe de doktora gitcemHakkımızda hayırlısı izinler iptal olmuş evime dönmek zorunda kaldım benim sonuçlarda üçte çıkıcaktı artık bakalım birileri alabilirmi
Amin canım ben yazarım sonucu burdan perşembe de doktora gitcem
Canım benim sonuçları almaya gidene beş haftalık gebelik var demişler deger falan söylememiş sanırım ben burda bir daha giderim
gebemısın canm hayrlı olsn ınsallah sagkla alrın kucagına.nerldı blrtılern ennde herkes gıbı adt sancısı gbı belnde kasgnda varmıydı
Hayırlısı olsun sağsalim kucağına almayı nasip etsin allahCanım çok teşekkür ederim belirti olarak benim belim zaten normaldede ağırır ama kasık ağrısı hiç bilmem kasıklarım çok ağrıdı ondan şüpelendim özellikle sol taraf şimdi daha çok belirti var sık sık lavaboya gitme baş dönmesi acıkma göğüs agrısı bel ağrısı halsizlik gün içinde mutlaka uyuyorum ama en fenası kasıklarım
Hayırlısı olsun sağsalim kucağına almayı nasip etsin allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?