- 17 Mart 2015
- 7.430
- 5.789
- 148
- 35
Canım çok teşekkür ederim belirti olarak benim belim zaten normaldede ağırır ama kasık ağrısı hiç bilmem kasıklarım çok ağrıdı ondan şüpelendim özellikle sol taraf şimdi daha çok belirti var sık sık lavaboya gitme baş dönmesi acıkma göğüs agrısı bel ağrısı halsizlik gün içinde mutlaka uyuyorum ama en fenası kasıklarım
Canım çok teşekkür ederim belirti olarak benim belim zaten normaldede ağırır ama kasık ağrısı hiç bilmem kasıklarım çok ağrıdı ondan şüpelendim özellikle sol taraf şimdi daha çok belirti var sık sık lavaboya gitme baş dönmesi acıkma göğüs agrısı bel ağrısı halsizlik gün içinde mutlaka uyuyorum ama en fenası kasıklarım
walla canm bu ay o bas dönmesı gece bazen haff mıde bulantısı bel agrısı 3 gndr haff kasık agrısı halszlık bendede var ama... halszlık falan uykusuzlktandr dıye dsnuyorum bıkac gndr pek uyuyamıyorum olaylardan dolayı bel agrısı falanda regl berltısıdr dıye dsnuyorum hayrlısı artık allahtan
İnşallah hakkında hayırlısı olur canım bat' geçtimi daha varmı
bugun yarn gunum canm 2 7 28 gnde bı oluyo bı ıkı gn degseblıyo ama yarn falan ıste
İnşallah sende buaydan nasiplenirsin
İnşallah canım haberdar etınsalah canm test alp yapmıyorum bayadr hep beklerm adetımı ınsallah gecerde yaparm
Amin canım ben yazarım sonucu burdan perşembe de doktora gitcem
Canım 4539.0Canım sonuç ne ne kadarlık
Canım 4539.0
Kızlar hamilelik takvimi nasıl ekleniyor bana yardımcı olurmusunuz
Canım teşekkür ederim eşim sonucu almış tebrik etmis hemşiremiz haftasını söylememş değer çok güzel demiş sadeceMaşallah ya çok güzel ben değeri öğrenemedim 5 haftalık seninkide dimi
Canım teşekkür ederim eşim sonucu almış tebrik etmis hemşiremiz haftasını söylememş değer çok güzel demiş sadece
Aynen yaptım olmuyorCanım kişisel bilgilere gir hamilelik takvimine tahminen bebeğinin doğucağı tarihi yaz hemen oluyo
Tarihlerin arasına gg-hh-nnnn bu şekilde koyarak yap en alta değişikliği kaydet var oraya kaydetAynen yaptım olmuyor
Tamam canım teşekkür ederim olduTarihlerin arasına gg-hh-nnnn bu şekilde koyarak yap en alta değişikliği kaydet var oraya kaydet
Allah tamamına erdirsinCanım benim sonuçları almaya gidene beş haftalık gebelik var demişler deger falan söylememiş sanırım ben burda bir daha giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?