Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

Kızlarrr kasık ağrılarımdan dolayı acile gittim altan bakmak istedi bende bakılmadan geri geldim pazartesiye özelden randevu aldım sizce bakılsamıydım

Kızlarrr kasık ağrılarımdan dolayı acile gittim altan bakmak istedi bende bakılmadan geri geldim pazartesiye özelden randevu aldım sizce bakılsamıydım
Bakılsaydın bence. İlk zamanlar baktıkları oluyor o şekilde. Karından görülemeyecek kadar erken zamanlarda bakılıyor diye biliyorum

Kızlar meraba... kafamı karıştıran bir durum var.size sormak istedim.benim 3 yaşında bir kızım var ve ikinci bebeğimizi istiyoruz.yaklaşık 1 yıldır.adet dongum saat gibidir pek sasmaz. Bu ay 5 günlük bir gecikme oldu 4. Günde test yaptık silik bir pozitif çıktı kızım da da aynı şeyi yaşamıştık.5.günde kanama geldi.acil e gidip kan testi yaptırdık.sonuç negatif.pazar başlayan adet salı bitti.şimdi bu nedir?aklım fena karıştı

Kanda negatifse yoktur. Kaç çıktı kanda?

Kaç haftalıksın? Kese falan görünmedi di mi? Kanda hcg baktırıp öğrendin?

Canım sadece testlerde öğrendim ilkkez konturol için pazartesiye randevu aldım bilmem altan muayene hiç hoş değil bence şuan seçme şansım vardı ilerde oda olmıycam o yüzden istemedim sanırım

Canım çokmu ağrın

Yürürken bile aksayarak yürümeme sebep oluyo çoğu kişi normal diyo ama yinede bir baktırmak istedim ne olur ne olmaz diye devlet acile gittim alltan bakmak isteyince koymadım zaten özelden devam edicektim ilk randevuyuda aldım pazartesi gidicem inşalalh

Pazartesiye kadar sabret o zaman. Normaldir inşallah

Canım inş normal bi ağrıdır hemsirede 3aya kadar kasik bel ağrıları normal demişti dikkat et Allâh à emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…