Allah tamamına erdirsin
Canım senin altıncı haftamıTamam canım teşekkür ederim oldu
Canım 13haziran bat benim tahmini doğum 20mart demişti hemşire böyle ciktiCanım senin altıncı haftamı
En Son adetim 13haziran da olmuştu yanlış yazdım bat diyeCanım 13haziran bat benim tahmini doğum 20mart demişti hemşire böyle cikti
Canım 13haziran bat benim tahmini doğum 20mart demişti hemşire böyle cikti
Enguzel hediyeniZe kavuşurşunuz insAnladım canım martın 26 sı evlilik yıldönümümüz bizim için çok güzel oldu
Enguzel hediyeniZe kavuşurşunuz ins
Bakılsaydın bence. İlk zamanlar baktıkları oluyor o şekilde. Karından görülemeyecek kadar erken zamanlarda bakılıyor diye biliyorumKızlarrr kasık ağrılarımdan dolayı acile gittim altan bakmak istedi bende bakılmadan geri geldim pazartesiye özelden randevu aldım sizce bakılsamıydım
Kaç haftalıksın? Kese falan görünmedi di mi? Kanda hcg baktırıp öğrendin?Bakılsaydın bence. İlk zamanlar baktıkları oluyor o şekilde. Karından görülemeyecek kadar erken zamanlarda bakılıyor diye biliyorum
Kanda negatifse yoktur. Kaç çıktı kanda?Kızlar meraba... kafamı karıştıran bir durum var.size sormak istedim.benim 3 yaşında bir kızım var ve ikinci bebeğimizi istiyoruz.yaklaşık 1 yıldır.adet dongum saat gibidir pek sasmaz. Bu ay 5 günlük bir gecikme oldu 4. Günde test yaptık silik bir pozitif çıktı kızım da da aynı şeyi yaşamıştık.5.günde kanama geldi.acil e gidip kan testi yaptırdık.sonuç negatif.pazar başlayan adet salı bitti.şimdi bu nedir?aklım fena karıştı
Canım çokmu ağrınKızlarrr kasık ağrılarımdan dolayı acile gittim altan bakmak istedi bende bakılmadan geri geldim pazartesiye özelden randevu aldım sizce bakılsamıydım
Kaç haftalıksın? Kese falan görünmedi di mi? Kanda hcg baktırıp öğrendin?
Canım çokmu ağrın
Pazartesiye kadar sabret o zaman. Normaldir inşallahYürürken bile aksayarak yürümeme sebep oluyo çoğu kişi normal diyo ama yinede bir baktırmak istedim ne olur ne olmaz diye devlet acile gittim alltan bakmak isteyince koymadım zaten özelden devam edicektim ilk randevuyuda aldım pazartesi gidicem inşalalh
İnşallah canımPazartesiye kadar sabret o zaman. Normaldir inşallah
Canım inş normal bi ağrıdır hemsirede 3aya kadar kasik bel ağrıları normal demişti dikkat et Allâh à emanet olYürürken bile aksayarak yürümeme sebep oluyo çoğu kişi normal diyo ama yinede bir baktırmak istedim ne olur ne olmaz diye devlet acile gittim alltan bakmak isteyince koymadım zaten özelden devam edicektim ilk randevuyuda aldım pazartesi gidicem inşalalh
Canım inş normal bi ağrıdır hemsirede 3aya kadar kasik bel ağrıları normal demişti dikkat et Allâh à emanet ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?