Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

B
Bende 3te gittim Rabbime şükür hersey yolunda kesemizi gördük adet olcak gibi ağrılarının olması normal dedi içini ferah tut

Kızlarrr kasık ağrılarımdan dolayı acile gittim altan bakmak istedi bende bakılmadan geri geldim pazartesiye özelden randevu aldım sizce bakılsamıydım
Alttan bakmasının hiçbir zararı yok benim rahmim ters ve hiçbir şekilde karnımdan gözükmüyor. Sonuçta bebeğe yada sana bi zararı olmaz çok kötü olursanız baktırın mutlaka

Alttan bakmasının hiçbir zararı yok benim rahmim ters ve hiçbir şekilde karnımdan gözükmüyor. Sonuçta bebeğe yada sana bi zararı olmaz çok kötü olursanız baktırın mutlaka

Teşekkür ederim dikkat ederim

kimyasal gebelik ne demek oluyor canım?

biraz geç cevap yazdım kusura bakma canım morelim bozuk olduğu için girmemiştim.. kimyasal gebelik yumurtanın döllenip rahim içerisine yerleşemeden düşüşü.. sessiz düşük de diyorlar.. Farkında olmayan kadınlar adetim geciktide diyebiliyor.. ama kanda beta hcg yükseliyor sonra aniden düşüyor. bu olay kimyasal gebelik diye adlandırılıyor.

Benim tüp bebek öyle olmuştu. İlk bir kaç gün yükseldi, herkese hamileyim dedikten sonra düşmeye başladı. Herkesin boşuna haberi oldu diye daha çok üzülmüştüm.
Sağlık olsun başka zaman olur inşallah, çok üzme kendini

benim doğal oldu allaha şükür.. kaynanam dayanamadı amcama amcam dayanamadı babaneye halalara... gitti de gitti 5 gün sonrada düşük gerçekleşti.. düştüğüne mi yanayım herkesin haberi oldu üzüldüler ona mı yanayım bilemedim..

Hangi ovulasyon testini yaptın? Bu ay olmazsa ben de takip ederim yine

geçen ay kullandığım labouquıck'di.. şimdi ınnovatia aldım bu kaset değil çubuk test çıktı.. ama işimi görüyor.. gitti gidiyorda bayağ marka var hepside aynı işi görüyor..

geçen ay kullandığım labouquıck'di.. şimdi ınnovatia aldım bu kaset değil çubuk test çıktı.. ama işimi görüyor.. gitti gidiyorda bayağ marka var hepside aynı işi görüyor..
Ben de laboquick almıştım. Çift çizgiyi gördüm ama günü tutturamadım. Bu ay olmazsa bir kaç tane daha alırım.

Mrb kızlar âdetim 11gun gecikmeli başladı 1 hafta öncede pedime çok az kahve leke gelmişti peceteylede baktim nokta kadar kan vardı sonrasında gelmedi bisey bugünde resmen adet okuyorum 40.gunde sabah yaptığım testte böyle çıktı bi bakar mısınız çizgi var sanki

Eklentiler

• IMG_20160723_154223.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 65

Canım test biraz garip gibi sanki evet ikinci çizgi de gölge var gözüküyo ama çok değişik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…