Kurudugu için öyle canım inşallah vardır bebisCanım test biraz garip gibi sanki evet ikinci çizgi de gölge var gözüküyo ama çok değişik
İnşallah vardır canım ederim tabi etmem miKurudugu için öyle canım inşallah vardır bebis
seninde bebeğin hayırlı olsun canım bizede dua eder misin Rica etsem :)
Bende ayni senin durumundayim karnim agrio midem hafif bulanio göğüsleri mde hic agri yok ama kahverengi alan genislemis hatta kabarciklar var damarlarda var ama agri sizi yok belim arada agrio akintim yok denecek kadar renksz ve az olusan bunca seyde ben yok sayiyorum cunku kesin pskolojik bide hamile olsam hissederim diorrum malesef hic umidim yokKızlar Merhaba..
Bat a 2 gün var ama hiçbir adet belirtisi yok ne göğüs hassasiyeti ne ağrı sizi hiçbir şey sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi
Doktora git istersenMrb kızlar âdetim 11gun gecikmeli başladı 1 hafta öncede pedime çok az kahve leke gelmişti peceteylede baktim nokta kadar kan vardı sonrasında gelmedi bisey bugünde resmen adet okuyorum 40.gunde sabah yaptığım testte böyle çıktı bi bakar mısınız çizgi var sanki
Canım bana bi garip geldi var gibi bi gölge ama tekrarlayan testini rabbim gönlüne göre versinMrb kızlar âdetim 11gun gecikmeli başladı 1 hafta öncede pedime çok az kahve leke gelmişti peceteylede baktim nokta kadar kan vardı sonrasında gelmedi bisey bugünde resmen adet okuyorum 40.gunde sabah yaptığım testte böyle çıktı bi bakar mısınız çizgi var sanki
Olabilir canım benimde hiçbir belirtim yoktuKızlar Merhaba..
Bat a 2 gün var ama hiçbir adet belirtisi yok ne göğüs hassasiyeti ne ağrı sizi hiçbir şey sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi
Olabilirsin neden olmasın canım benimde hiçbir belirtim yoktu hissetmedim bileKizlar benim hesaplarima gore bat i bir gun gecti ama hicbir belirti yok hamile olabilirmiyim
insallah dilediginiz olur bende ayni zamanlarda dusuk yaptim hemen hamile kaldim hemde adet olmadan hala saskinim suan 3 haftalik hamileyim insallah darisi basinizaEvet kızlar bir, bir buçuk ay önce düşük yaptım ve ilk adetimi oldum son günlerindeyim. Doktor korunmana gerek yok dedi kendiliginden düştüğü için. Aslında bana kalırsa çok zor atlattım bu durumu, aslında atlatmışta sayılmam.. Ama eşim ısrarla çok istiyor o istedikce benim içim acıyor ve bende hevesleniyorum.. Tekrar aynı şeyleri yaşamaktan da korkuyorum. Hemen hamile kalacagimda garanti olmadığı için adetten sonra tekrar denemelere başlayacağız.. Var mı benim gibi temmuz ayında pozitifi bekleyenler. Yaşadığımız duyguları paylaşalım. Birbirimize destek olup aklımıza takılan herşeyi soralım. Ve inşallah pozitifleri hep beraber görelim
E elfbebgim7 cnm aynı belirtiler 31 temmuz bat inşallah olurMeraba kizlar benimde batima 7 gun var cok siddetli kasik agrim ve bel agrim var ama sadece sag tarafim boyle yururken bile agri yapiyor gecen ay adet sancisi cekmemistim bu ayda tam tersi cok fazla var ve asiri dercede yemek yiyorum bu ay insllah hamile oluruz bu ayy kimsenin kucagini bos koymasin yarabbim hayirlisiyla olsun
E elfbebgim7 cnm aynı belirtiler 31 temmuz bat inşallah olur
Insallah canim yaa sence nezaman test yapsamOlabilirsin neden olmasın canım benimde hiçbir belirtim yoktu hissetmedim bile
Hangi ilde yasıyorsunIns
Ins canim yaa 3aydir deniyoruz ve uzuluyorum esimde oyle olmadi bu doktora gidecem
Ben 4gun geçmişti yaptım çok net çıktı sende yapabilirsin canım geçmiş sanırım haber vermeyi unutmaInsallah canim yaa sence nezaman test yapsam
Bende bi kacgun gectikten sonra yapmak istiyrm hayal kirikligina ugramak istemiyrm.tabikide haber vericem canimBen 4gun geçmişti yaptım çok net çıktı sende yapabilirsin canım geçmiş sanırım haber vermeyi unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?