Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

Kızlar Merhaba..
Bat a 2 gün var ama hiçbir adet belirtisi yok ne göğüs hassasiyeti ne ağrı sizi hiçbir şey sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi

Kızlar Merhaba..
Bat a 2 gün var ama hiçbir adet belirtisi yok ne göğüs hassasiyeti ne ağrı sizi hiçbir şey sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi
Bende ayni senin durumundayim karnim agrio midem hafif bulanio göğüsleri mde hic agri yok ama kahverengi alan genislemis hatta kabarciklar var damarlarda var ama agri sizi yok belim arada agrio akintim yok denecek kadar renksz ve az olusan bunca seyde ben yok sayiyorum cunku kesin pskolojik bide hamile olsam hissederim diorrum malesef hic umidim yok

Olsamda kurtulsam diyorum bu dusunceden ne is yapabiliom ne ders calisabiliom her ay bu stres iskence erkek olmak varmis dunyada

Doktora git istersen
Ya da bekle bakalım adetin kaç gün sürecek, normal adet gibi olmazsa git

Canım bana bi garip geldi var gibi bi gölge ama tekrarlayan testini rabbim gönlüne göre versin

Meraba kizlar benimde batima 7 gun var cok siddetli kasik agrim ve bel agrim var ama sadece sag tarafim boyle yururken bile agri yapiyor gecen ay adet sancisi cekmemistim bu ayda tam tersi cok fazla var ve asiri dercede yemek yiyorum bu ay insllah hamile oluruz bu ayy kimsenin kucagini bos koymasin yarabbim hayirlisiyla olsun

insallah dilediginiz olur bende ayni zamanlarda dusuk yaptim hemen hamile kaldim hemde adet olmadan hala saskinim suan 3 haftalik hamileyim insallah darisi basiniza

E elfbebgim7 cnm aynı belirtiler 31 temmuz bat inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…