Normal adet görüyorum canım yarın Dr.a gideceğim bakalım sorun neymişDoktora git istersen
Ya da bekle bakalım adetin kaç gün sürecek, normal adet gibi olmazsa git
T çizgisi biraz kaymis gibi istersrn baska bi test yap yarin ilk idrarla hem daha net cikar ki inşallah vardirBu nedir kızlar yardımcı olurmusunuz
2 gün gecikiyorsa bu ay 25 i gibi olman gerekir ama olmazsın inşallahKizlar selam benimde 21 inde adet olmam gerekiyordu hala olmadim.gecen ay 23 unde olmustum.ama 21 inde test yaptim negatifti.adet olacagima dairde hicbir belirti yok...bekliyorummmm bakalimm
Bu nedir kızlar yardımcı olurmusunuz[/QUOTEçizgi yok gibi
Test bozuk gibi cnm bnada oldu ama baska bi arkadasımda hamileyken dagınık şekilde çıktı
@elfbebgim7 cnm aynı belirtiler 31 temmuz bat inşallah olur[/QUOaynen Benim de aynı inşallah hakkımızda hayırlıs Olur Canım. biz buay daha bi istekliydk sanki Benim şuan bat bu5 gün var erken hamilelik testinde çıkar nı2 erken mı
Mrb kızlar âdetim 11gun gecikmeli başladı 1 hafta öncede pedime çok az kahve leke gelmişti peceteylede baktim nokta kadar kan vardı sonrasında gelmedi bisey bugünde resmen adet okuyorum 40.gunde sabah yaptığım testte böyle çıktı bi bakar mısınız çizgi var sanki
Canım gittin mi doktora nasılsın geçtim ı agrilarinSağol canım senindekinede maşallah
Canım gittin mi doktora nasılsın geçtim ı agrilarin
Bilmiyorum ki canım bu testin aksamindâda yapmıştım negatifticanım kimyasal gebelik geçirmişsin.. bende yaşadım biliyorum maalesef..
Bilmiyorum ki canım bu testin aksamindâda yapmıştım negatifti
sabahta silik çıktı anlamadım bugün Dr .a gideceğim bakalım
İğne testi ne :)Günaydın güzel haftalarımız olsun inşallah :) dün evdeki son ignemle igne testi yaptım hahahahhaha eşimden gizli yapıyorum deli diyecek iyice :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?