Âdetim de çok oldu hem pihtili sekilde belki de dediğin gibidir canimBenim odrarda silik cikti kan testi yaptirdim 51.6 cikti 2 gun sonra yaptirdim 53.9 cikti doktorum dusuk olcak gibi dedi 2 gun sonra tkrr yapyirdik kan sonucu dusmeye basladi soyledik kimyasal gebelik yasiyorsun 1 2 gune kanaman gelir dedi dedigi gibide oldu.. merak edip test yaptim oyle 1 w gun daha silik cikti sonra hic cikmadi.. yavas yavas gidiyo vucuttan
Âdetim de çok oldu hem pihtili sekilde belki de dediğin gibidir canim
8 senedir bekliyorum bende Rabbim bize ve isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısı ne zamansa
o zaman gelsin meleklerimiz ..
İğne testi ne :)
Âdetim de çok oldu hem pihtili sekilde belki de dediğin gibidir canim
8 senedir bekliyorum bende Rabbim bize ve isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlısı ne zamansa
o zaman gelsin meleklerimiz ..
Bende aynı hiçbişey yiyemedim çok halsizlik var yatıyorumRandevum 5 te canım özele gidicem ağrılarım daha iyi ama bu seferde kokular öldürüyo herşey kokuyo ve midemde bugün fena öğürüp duruyorum
Allah yardımcın olsun benim de çok yorgunluk var hiç iş yapmak istemiyorumBende aynı hiçbişey yiyemedim çok halsizlik var yatıyorum
Maşallah canım kaç haftalık dediKızlar keseyi gördüm doktor gayet iyi olması gerektigi gibi dedi haftaya cumartesi de kalp atışı için gidicez inşallah
Maşallah canım kaç haftalık dedi
İnş canım birlikte yasiycax buyumelrini 6da mi tekrar beni perşembe cagirdi5 hafta 6 günlük dedi canım
İnş canım birlikte yasiycax buyumelrini 6da mi tekrar beni perşembe cagirdi
İlginç :))Hazırmısınız :) :) igeneyi 8 saat idraranızda bekletiyorsunuz eger kararırsa hamilesiniz eskiden iranda kullanıyormuş :) hahhahah karardı valla
hamile olduğunu mu öğrendin?Beeeen bugün öğrendim
Ne mutluuuu :)) Allah tamamına erdirsinEvet canım sabah öğrendim kesemide gördüm
Sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim gozunaydin canimEvet canım sabah öğrendim kesemide gördüm
Evet canım sabah öğrendim kesemide gördüm
L leeshiyoon cnm günaydın öncelikle bebişin hayırlı olsun. nasıl bi süreç gecirdin neler yasadın bir özet gecermisin acaba :)
Evet canım sabah öğrendim kesemide gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?