Kaç gün geçti?Ben hala bekliyrm test yapmaya korkuyrm uc gundur pembe akintim var cok cok az gunde bir iki defa oluyr normal regl kanamasi gibi degil ne yapcagimi bilemiyrm
Benim de adetime 5 gün var dün test yaptım negatif çıktı..Ne mutluuuu :)) Allah tamamına erdirsin
Ben 5 gün gecikince sabah test yaptım ama negatif çıktı
Reglim bikaç gün daha gecikirse bu gidişle ağustos değil de eylül pozitif bekleyenler konusunu ben açarım :))
Uc gun gecti canim ya karmakarisigimKaç gün geçti?
Erken olabilir senin içinBenim de adetime 5 gün var dün test yaptım negatif çıktı..
Az daha sabret :)Uc gun gecti canim ya karmakarisigim
Cok tuhaf bisey canim ya boyle belirsizlik olmasi. Srn ne yaptin oldunmu reglAz daha sabret :)
Canim en buyuk belirti adetin gecikmesi digerleri kisiye gore degisiyorKızlar bat dündü ama bugün de gelmedi kırmızılar.. her ay negatifi görmekten bıktım test yapmaya korkuyorumgün gecmesi dışında kesin belirtiler neler göğüslerim şişti ve hassas ama uçları koyulaşmadı her an adet olucakmışım gibi hissediyorum psikolojik olabilir..
Test yapsam mı beklesem mi bilemiyorumCanim en buyuk belirti adetin gecikmesi digerleri kisiye gore degisiyor
Bence idrar testi yapicaksan bekle biraz daha cunku idrarda hemen cikmiyor.Test yapsam mı beklesem mi bilemiyorum
Öyle yapıcamBence idrar testi yapicaksan bekle biraz daha cunku idrarda hemen cikmiyor.
Bende bekliyorum ama beklemek ve en zoruda benim gibi belirsizlik yasamakÖyle yapıcam
Benim de 5 gun var canım. İnş isteyen herkesin olur. Ne gibi belirtiler var sende?Kızlar bütün hamile haberi alanlara hayırlı olsun . Bende hamis olmak istiyorum ama bu 3. Ayimiz ama olmadı daha . Bata 4 var . Ay inşallah hayırlı haberi alırız :) ama alamazsak bize tecrubenizi aktarın nasıl hamile kaldınız
Senin belirsizliğin nedir canımBende bekliyorum ama beklemek ve en zoruda benim gibi belirsizlik yasamak
Cnm sende yeni hamilesin neler yasadın anlatsana birazCanım hayırlı uğurlu olsun
Kizlar ben bugun ucuz testlerden yapptim negatif cikti adet gunum bugundu.. 10 gunden beri hala kasik ve bel agrim var ama adet olmadim.. adet gunu testi negatif olup sonra hamileligini ogrenen varmi ???? 2 Ay once kurtaj olmustum hic korunmadik insalaah hamileyimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?