Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

Ne mutluuuu :)) Allah tamamına erdirsin
Ben 5 gün gecikince sabah test yaptım ama negatif çıktı
Reglim bikaç gün daha gecikirse bu gidişle ağustos değil de eylül pozitif bekleyenler konusunu ben açarım :))
Benim de adetime 5 gün var dün test yaptım negatif çıktı..

Kızlar bat dündü ama bugün de gelmedi kırmızılar.. her ay negatifi görmekten bıktım test yapmaya korkuyorumgün gecmesi dışında kesin belirtiler neler göğüslerim şişti ve hassas ama uçları koyulaşmadı her an adet olucakmışım gibi hissediyorum psikolojik olabilir..

Canim en buyuk belirti adetin gecikmesi digerleri kisiye gore degisiyor

Kızlar bütün hamile haberi alanlara hayırlı olsun . Bende hamis olmak istiyorum ama bu 3. Ayimiz ama olmadı daha . Bata 4 var . Ay inşallah hayırlı haberi alırız :) ama alamazsak bize tecrubenizi aktarın nasıl hamile kaldınız

Benim de 5 gun var canım. İnş isteyen herkesin olur. Ne gibi belirtiler var sende?

Kizlar ben bugun ucuz testlerden yapptim negatif cikti adet gunum bugundu.. 10 gunden beri hala kasik ve bel agrim var ama adet olmadim.. adet gunu testi negatif olup sonra hamileligini ogrenen varmi ???? 2 Ay once kurtaj olmustum hic korunmadik insalaah hamileyimdir

J

Cnm hayırlısı olsun bn okudum teste negatif olup knda pozitif olan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…