Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

J

Cnm hayırlısı olsun bn okudum teste negatif olup knda pozitif olan
Adet dongumde degisti heralde kurtajdan sonra ilk adetimi 35.gunde oldum suan yine 35 . Gundeyim ama gelen giden yok.. normalde 28gunde bir adet olurdum ben kafam okadar karisik ki adet tarihim ne nolcak hic bilmiyorum.

Adet dongumde degisti heralde kurtajdan sonra ilk adetimi 35.gunde oldum suan yine 35 . Gundeyim ama gelen giden yok.. normalde 28gunde bir adet olurdum ben kafam okadar karisik ki adet tarihim ne nolcak hic bilmiyorum.
Normale döner tatlım belki de 7 gün gecti ni iki gün sonra kan ver bnce en temizi

Ya benimde yarin regl olmam gerekiyor takvime göre 1 yil oldu benim bebek calisali inşallah olmam morallerimm alt üst oldu bakalim insallah olmam :/

bu ay 18inde hastalanmadım ve test yaptırdım beta-hcg 86.53 çıktı 3 gün sonra doktor randevum var ve zaman geçmek bilmiyor sizce hamilemiyim

Cnm sende yeni hamilesin neler yasadın anlatsana biraz

Canım ben ilk kasık ağrılarımdan şüpelendim sonra yavaş yavaş baya belirti çıktı bel ağrısı uyku halsiz sık idrara çıkma acıkma iki gündürde midem kötü kokuları çok net alıyorum ve bazen midemi kaldırıyolar yemek yerken kendimi zorlayarak yiyorum

Hayırlısıyla kucagına al minişini inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…