- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
- 123
Uc gundur pembe akintim var cok az normal regl olamadim bilmiyorum napicamSenin belirsizliğin nedir canım
Adet dongumde degisti heralde kurtajdan sonra ilk adetimi 35.gunde oldum suan yine 35 . Gundeyim ama gelen giden yok.. normalde 28gunde bir adet olurdum ben kafam okadar karisik ki adet tarihim ne nolcak hic bilmiyorum.J
Cnm hayırlısı olsun bn okudum teste negatif olup knda pozitif olan
Normale döner tatlım belki de 7 gün gecti ni iki gün sonra kan ver bnce en temiziAdet dongumde degisti heralde kurtajdan sonra ilk adetimi 35.gunde oldum suan yine 35 . Gundeyim ama gelen giden yok.. normalde 28gunde bir adet olurdum ben kafam okadar karisik ki adet tarihim ne nolcak hic bilmiyorum.
Hadi hayırlısı test yaptınmı peki bnmde ortalama 1 yıl oldu ama yokYa benimde yarin regl olmam gerekiyor takvime göre 1 yil oldu benim bebek calisali inşallah olmam morallerimm alt üst oldu bakalim insallah olmam :/
Yapmadim negatif cikarsa üzüluyorum cunki insallah hayirlisiyla bizimde olurHadi hayırlısı test yaptınmı peki bnmde ortalama 1 yıl oldu ama yok
Beklicem birazdaha bakalim hala gelmezse son care kan vericemNormale döner tatlım belki de 7 gün gecti ni iki gün sonra kan ver bnce en temizi
Olmadım ama dün yaptığım test negatiftiCok tuhaf bisey canim ya boyle belirsizlik olmasi. Srn ne yaptin oldunmu regl
Senin kac gun gecmisti canimOlmadım ama dün yaptığım test negatifti
1 hafta geçtiSenin kac gun gecmisti canim
Oo senin baya gecmis canim. Ilk hamilelginmi olucak olursa. Ay insallah hamilesindir merak ettim bak simdi:)1
1 hafta geçti
Cnm sende yeni hamilesin neler yasadın anlatsana biraz
Benim arkadaşımin 89 çıkmıştı 1.5 haftalık hamileydi. Hayırlısı olsunbu ay 18inde hastalanmadım ve test yaptırdım beta-hcg 86.53 çıktı 3 gün sonra doktor randevum var ve zaman geçmek bilmiyor sizce hamilemiyim
Hayırlısıyla kucagına al minişini inşCanım ben ilk kasık ağrılarımdan şüpelendim sonra yavaş yavaş baya belirti çıktı bel ağrısı uyku halsiz sık idrara çıkma acıkma iki gündürde midem kötü kokuları çok net alıyorum ve bazen midemi kaldırıyolar yemek yerken kendimi zorlayarak yiyorum
işallah ya 7. aydayız bu sefer olacak sanırım :)Benim arkadaşımin 89 çıkmıştı 1.5 haftalık hamileydi. Hayırlısı olsun
Bence olmuş gibi :))) Belirtilerin nasildi?işallah ya 7. aydayız bu sefer olacak sanırım :)
Oo senin baya gecmis canim. Ilk hamilelginmi olucak olursa. Ay insallah hamilesindir merak ettim bak simdi:)
Bence hamilesin 86 az değilbu ay 18inde hastalanmadım ve test yaptırdım beta-hcg 86.53 çıktı 3 gün sonra doktor randevum var ve zaman geçmek bilmiyor sizce hamilemiyim
adetim 1 hafta geciktikten sonra test yaptırdım ve 10 gün geciktim hala yokBence olmuş gibi :))) Belirtilerin nasildi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?