Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

Ben de göğüs ağrısı, dolgunluk var bir de dün tüm gün ara ara karın altı sizlamasi oldu bugün kesildi. Adet belirtileri sanırım(
geçen ay bende onları hatta baya kasık ağrısı yaşadım ama olmadı. İnşallah senin olur . Bu ay hiçbir belirti yok bakalim

geçen ay bende onları hatta baya kasık ağrısı yaşadım ama olmadı. İnşallah senin olur . Bu ay hiçbir belirti yok bakalim
İkimizin ve isteyen herkesin olur inş. Arkadaşımın da hiçbir belirtisi yoktu adetine 2 gün kala idrar testi silik çıktı kan testinde doğruladı hamile:)) o yüzden belirtiye takılma inş vardır canım

İkimizin ve isteyen herkesin olur inş. Arkadaşımın da hiçbir belirtisi yoktu adetine 2 gün kala idrar testi silik çıktı kan testinde doğruladı hamile:)) o yüzden belirtiye takılma inş vardır canım
Ay inşallah bizde bebegimize kavusuruz hayirlisiyla :)

Mrb kizlar . Bnde catlatma ignesini vurulali 14 gun oldu ve test yapmadim hala adetlerim duzensiz oldugu icin bekliyorum bakalim ole . Ama sag kasigimda cok hafif batmalar oluyo . Ve beyaz sut kesigi gbi akintim oluyo . Sanirim mantar enfeksiyonu olustu ya da adet olacam ondan mi oluyo ki diye dusunuyorum . Ne zor beklemek bole Allah hepimzin yardimcisi olsun

Ben de sendenım bız altı aydır deniyoruz bat a dört gün var Umarım bu ay hamıleyızdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…