Anladım. Gecikme dışında başka belirti olmadı sanırımadetim 1 hafta geciktikten sonra test yaptırdım ve 10 gün geciktim hala yok
Hiç belirti yok canım yum akintim göğüs ağrım hiçbiri yok bata 6 kaldı ama hicbirsey yokBenim de 5 gun var canım. İnş isteyen herkesin olur. Ne gibi belirtiler var sende?
Hayırlısıyla kucagına al minişini inş
Ben de göğüs ağrısı, dolgunluk var bir de dün tüm gün ara ara karın altı sizlamasi oldu bugün kesildi. Adet belirtileri sanırımHiç belirti yok canım yum akintim göğüs ağrım hiçbiri yok bata 6 kaldı ama hicbirsey yok
geçen ay bende onları hatta baya kasık ağrısı yaşadım ama olmadı. İnşallah senin olur . Bu ay hiçbir belirti yok bakalimBen de göğüs ağrısı, dolgunluk var bir de dün tüm gün ara ara karın altı sizlamasi oldu bugün kesildi. Adet belirtileri sanırım(
İkimizin ve isteyen herkesin olur inş. Arkadaşımın da hiçbir belirtisi yoktu adetine 2 gün kala idrar testi silik çıktı kan testinde doğruladı hamile:)) o yüzden belirtiye takılma inş vardır canımgeçen ay bende onları hatta baya kasık ağrısı yaşadım ama olmadı. İnşallah senin olur . Bu ay hiçbir belirti yok bakalim
Ay inşallah bizde bebegimize kavusuruz hayirlisiyla :)İkimizin ve isteyen herkesin olur inş. Arkadaşımın da hiçbir belirtisi yoktu adetine 2 gün kala idrar testi silik çıktı kan testinde doğruladı hamile:)) o yüzden belirtiye takılma inş vardır canım
Canım naptın hamile misin insKızlar Merhaba..
Bat a 2 gün var ama hiçbir adet belirtisi yok ne göğüs hassasiyeti ne ağrı sizi hiçbir şey sizce bu hamilelik belirtisi olabilir mi
İnş canım ben bi cesaret yarın sabah test yapicam bakalımAy inşallah bizde bebegimize kavusuruz hayirlisiyla :)
Erken değil miİnş canım ben bi cesaret yarın sabah test yapicam bakalım
Ben de sendenım bız altı aydır deniyoruz bat a dört gün varKızlar bütün hamile haberi alanlara hayırlı olsun . Bende hamis olmak istiyorum ama bu 3. Ayimiz ama olmadı daha . Bata 4 var . Ay inşallah hayırlı haberi alırız :) ama alamazsak bize tecrubenizi aktarın nasıl hamile kaldınız
Bazen 4-5 gün kala silik çıkanlar oluyormuş. Beklemek çok zor. Dayanamıyorum:)Erken değil mi
İnşallah güzel haberlerimizi yazariz :)Ben de sendenım bız altı aydır deniyoruz bat a dört gün varUmarım bu ay hamıleyızdır
Ee ozaman iyi haberini bekliyoruz :)Bazen 4-5 gün kala silik çıkanlar oluyormuş. Beklemek çok zor. Dayanamıyorum:)
İnşallah bütün bekleyenler gününde Mutlu haberler alırlarEe ozaman iyi haberini bekliyoruz :)
Canım kısmet olunca her An oluyor kısmet olmayınca yum günü bile olmuyor inanKızlar yumurtlama günümü kaçırdım ama hamile kalma şansım var mıı
Negatif canım adet belirtileri sanırım sivilcelerde çıkmaya başladiEe ozaman iyi haberini bekliyoruz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?