Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

Benim de dün bitti bugün niyet etmeyi nasip etti rabbim de ben ovulasyon falan almadım ama inş bu ay olur olmazsa da nasip ne diyelim ama dr randevu aldım perşembe günü kızlar bişey soracam hasmane de verilen tahliller regl dönemimi yapılıyo yoksa her zaman yapılabiliyor mu bilgisi olan var mıdır ?

Ben evlenmeden önce kontrol tahlilleri yaptırmıştım. Reglinin üçüncü gününde yapıyorlar. Ovulasyon olayını anlayamadım bende bir türlü. Telefonumda bir uygulama var regl günümü ve doğurganlık seviyemin yüksek olduğu günleri tahmini yumurtlama gününü otamatik gösteriyor. Ovulasyon dediğiniz şey de bu değil mi ?

Hayır canm ovulasyon testleri satılıyor gebelik testi gibi iki tane kip kırmızı çıktığı zaten yumurtluyor oluyorsn

Ya boşuna mı gidicem şimdi evet ya bende de var cycles mi program çok güzel herşey var not alabiliyorsun ilişki girdiğin günleri bile ilaç aldığın herşey var ovulasyon bende almadım bu ay ramazan zaten bu ay olmazsa öyle gideyim şimdi ne diyorsun regl dönemi mi gitsem doktora

Şimdi git bence,doktorun önereceği birseyler olur belki veya suan için yapacağı birkaç tahlil. Hem seninde aklından silinmiş olur gerek olursa adet döneminde yeniden gider tahlillerini yaptırırsın canım

Canm bnde 8 mayista dusuk yaptim doktor banada korunmana gerek yok dedi adet olim bitsin bnde baslicam hemen calismalara bnde temmuz annesi olmak istiyorum

Canm bnde 8 mayista dusuk yaptim doktor banada korunmana gerek yok dedi adet olim bitsin bnde baslicam hemen calismalara bnde temmuz annesi olmak istiyorum

Ben yaklaşık dusukten 20 gün sonra adet oldum canm smdi başladim işte umarım temmuz ayında pozitifleri goruruz

Ben de bu gectigimiz ay kimyasal gebelik yasadim ust uste 2. yasayisim bu... Su an reglimin 2. Gunundeyim.. Umutlar temmuza yani.. Saracoglunun kimyasal gebelikte sogan kurunun ise yaradigini soyledigini duydum. Onu deneyecegim bakalim.. Allah isteyen herkesin kucağına bebeşini almayi nasip etsin inş :)

Bnde kimyasal gecirdm gecen ay senin sogan kurunu gorunce uygulayip ictim simdi insallah ise yarar

Kızlar benim bugun ovulasyon testlerim geldi 7. Gunundeyim ne zaman yapmaya basliyim testleri

üzülme benim bir arkadaşım senin gibi oldu kendiliğinden düşürdü ama ertesi ay hemen hamile kaldı ümidini kaybetme çalışmalara devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…