Benim de aynı maalesef tertemiz bi negatif cikti hem de erken gebelik testiydiNegatif canım adet belirtileri sanırım sivilcelerde çıkmaya başladi
Olsun vardır bunda da bi hayır diyelimBnm elimde var bn kesin yapacagım gerek kalmasaydı keske
Erken gebelik testleri 6 gün önce sonuç verir diyor ama ben bu kadar erken yapsam güvenmem :) pozitif çıkarsa güvenirim belki ama negatifi tekrar ederim bikaç gün sonracanlaaar benim de bat 2 agustos, 8 agustos da dogum gunum inshAllah dogum gunu hediyyem olur 6 gun kaldi test yapsam cikar mi??
o zaman bekleyeyimErken gebelik testleri 6 gün önce sonuç verir diyor ama ben bu kadar erken yapsam güvenmem :) pozitif çıkarsa güvenirim belki ama negatifi tekrar ederim bikaç gün sonra
Benim regle 4 gün var ama bebis yok gibi hissediyorum belirtiler aynı regl belirtisiBenim de aynı maalesef tertemiz bi negatif cikti hem de erken gebelik testiydi
Senin en son adet tarihin neydi Canım adetin geçtikten sonra mı öğrendin . yoksa adete 3 gün kala idrar testinde çıkar mı nasıl yaptınKızlar çok kötüyüm 3gundur doğru düzgün bişey yiyemdedim midem çok bulanıyor ayağa kalck gücüm yok
Canım 2 gün geçti daha regl olmadım ama test de yapmadım biraz daha bekleyeyim diyorumCanım naptın hamile misin ins
Test yaptın mı canım belki yerleşme kanamasıdırUc gundur pembe akintim var cok az normal regl olamadim bilmiyorum napicam
Kızlar çok kötüyüm 3gundur doğru düzgün bişey yiyemdedim midem çok bulanıyor ayağa kalck gücüm yok
Yaptim ama malesef negatif bgun kanamam biraz daha artti boyle yerlesme kanamsi olurmu bilmiyorum yaTest yaptın mı canım belki yerleşme kanamasıdır
Hayırlısı olsun canım üzme kendini.. ben de hala adet olmadım stresi bile yetiyorYaptim ama malesef negatif bgun kanamam biraz daha artti boyle yerlesme kanamsi olurmu bilmiyorum ya
Saol canim hayirlisi diyorum artik. Sen ne zaman test yapmayi dusunuyorsun merak ediyorum yaHayırlısı olsun canım üzme kendini.. ben de hala adet olmadım stresi bile yetiyor
Yaa aslında hemen yapmak istiyorum ama her ay negatiften sıkıldımSaol canim hayirlisi diyorum artik. Sen ne zaman test yapmayi dusunuyorsun merak ediyorum ya
Anliyorum seni canim. Ne zamandir istiyorsunuz cocuk tedavi falan oldunuzmuYaa aslında hemen yapmak istiyorum ama her ay negatiften sıkıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?