Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

Bende tek çizgiye alıştım da bu ay hiç adet öncesi belirti yok akıntı bile olmadı galiba yum olmadı ki bebek olsun
Herkeste aynı belirti olmuyormuş zaten takılma bence ona. Kiminde çok kiminde hafif kiminde hiç belirti olmuyor. Adet günümüzü bekliycez artık

Hımm nasıl göğüs ağrın gogus sismesi ve kasık ağrın var mı . Bende bat 3 ama hiçbiri yok
Canım göğüslerimde dolgunluk var ama aşırı ağrı yok dolgunluk da bat günü oldu normalde bata ortalama 1 hafta kala şişer ve aşırı agrirdi kasık ağrım da bugün başladı ve batma oluyor ara ara kasiklarimda..

2-3 ay önce ovulasyondan regl zamanıma kadar kasıklarımda o kadar ağrı oldu ki, kesin hamileyim diye düşüdüm ama olmadı. Ağrılara şişliklere anlam yükleyip hayal kırıklığı yaşamayalım bence

Bende de çok önceden göğüs patlıcak gibi şişer el vuramazdim bu ay bat 3 kala az ağrı var . Sen test yaptın mi

Aynen öyle canım korunmayı bıraktıktan sonra vücudumun dengesi değişti her farklılığı hamileliğe yoruyorum bugün gecikmenin 4. günü test yapıcam birazdan..

KiZlar ben kırmızıları gördüm bu ay da hüsran bakalım önümüzdeki ay yüzümüz güler insallah allahtan Ümit kesilmez

Ne mutluuuu :)) Allah tamamına erdirsin
Ben 5 gün gecikince sabah test yaptım ama negatif çıktı
Reglim bikaç gün daha gecikirse bu gidişle ağustos değil de eylül pozitif bekleyenler konusunu ben açarım :))

Sağ salim kucağına almayı nasip etsin rabbim gozunaydin canim

Canım hayırlı uğurlu olsun
Sağolun inşallah allah her isteyene versin. Hiç beklemiyordum 1 yıl geçti kürtajımın üzerinden süt hormonum yükselmişti doktora gittim dostinex verdi (gecen hamileliğimdede dostinex kullandıktan sonra hamile kaldım) bi baktım o ay hamile kalmışım. Adet günümden bi gün sonra cıkmayacak sanıyordum öylesine bi test aldım bi baktım anında çift oldu . Yok ya yanlıştır dedim ikinciyi yaptım oda anında oldu
Tabi biz şaşkınlıktan ne yapacağımızı bilemedik hemen doktoruma gittim. Şimdiye kadar ne çatlatıcılar ne iğneler ne ilaclar ne yumurtlatıcılar kullandım işe yaramadı doktorumda şaşırdı. Tabi ultrasona verince bi baktık küçüçük bir kesecik çok mutlu olduk.. Hiç ümidinizi kesmeyin kızlar bizim komşumuzun 20yıldır olmuyordu daha geçen gün hamile kaldı allahtan umut kesilmez

Allah tamamına erdirsin. Ben az önce yine test yaptım yine negatif.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…