- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
- 123
30 temmuzKızlar bat 31 temmuz benim gibi bekleyen var mı
1 ağustosKızlar bat 31 temmuz benim gibi bekleyen var mı
Beklenen adet tarihi bence :)kızlar bat nedir:)
Bu değer düşük bence2 gün önce beta hcg ölçtüm 0,56 idi yarın gene test yapacağım artma ihtimali nedir? Artarsa ne anlama geliyor. en son 22 haziran da oldum hala olmadım. Sorun yok dedi doktor.
31 temmuz cnm :) idrar testi yapmaktan vazgeçtim bu sbh sabırla bekliyorum. Nasıl belirtilerin varKızlar bat 31 temmuz benim gibi bekleyen var mı
Peki bu değerin artma ihtimali yok mudur?Bu değer düşük bence
Bat ne zamandıKızlar yardımcı olun nolur bat ım yarın ama dün sağlık ocağına kan verdim değerim 5.25 çıktı hemşire olabilirsinde olmayabilirsinde erken kan verdiğin için böyle çıkmış olabilir dedi ve adet olmazsam pazartesi tekrar çağırdı sizce değerim nasıl daha önce başına böyle bişey gelen varmı
Adet günün zaten geçmiş, hamileysen daha yüksek olmalıydıPeki bu değerin artma ihtimali yok mudur?
1 temmuzBat ne zamandı
Yükselebilir o zaman ama inşallah diyelim1 temmuz
İnşallah ya sağolunYükselebilir o zaman ama inşallah diyelim
Bnmde 30-31 temmuz akıntım devam ediyor sarı gibi hafif ve sag kısımda batma basladı siz ne durumdasınız31 temmuz cnm :) idrar testi yapmaktan vazgeçtim bu sbh sabırla bekliyorum. Nasıl belirtilerin var
Aynen benim de 31 temmuz bekliyorumKızlar bat 31 temmuz benim gibi bekleyen var mı
Akintim var ara ara batmalarim oluyor senin nasıl canim31 temmuz cnm :) idrar testi yapmaktan vazgeçtim bu sbh sabırla bekliyorum. Nasıl belirtilerin var
Akintim var ara ara batmalarim oluyor senin nasıl canim
Bnm akıntı bir haftadır sürekli var sarımsı değil de daha çok beyaz akıntı. Göğüslerde bugün ani bir hassasiyet sızı oluştu ve uçları koyulaşmış.biraz da mide yanması hissediyorumBnmde 30-31 temmuz akıntım devam ediyor sarı gibi hafif ve sag kısımda batma basladı siz ne durumdasınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?