- 22 Kasım 2014
- 360
- 203
- 53
- 37
Hadi hayırlısı test yaptınmı pki hiçBnm akıntı bir haftadır sürekli var sarımsı değil de daha çok beyaz akıntı. Göğüslerde bugün ani bir hassasiyet sızı oluştu ve uçları koyulaşmış.biraz da mide yanması hissediyorum
Benimde 31 temmuz insallah hepimiz aliriz hayirlı haberleri ben dayanamadim. Test yaptim ilk idrar degildi ama morelim bozuldu yok galiba.Kızlar bat 31 temmuz benim gibi bekleyen var mı
Test yapmadın mıBnm akıntı bir haftadır sürekli var sarımsı değil de daha çok beyaz akıntı. Göğüslerde bugün ani bir hassasiyet sızı oluştu ve uçları koyulaşmış.biraz da mide yanması hissediyorum
İnşallah iyi haber almisindir :)Aynen öyle canım korunmayı bıraktıktan sonra vücudumun dengesi değişti her farklılığı hamileliğe yoruyorumbugün gecikmenin 4. günü test yapıcam birazdan..
Ee pozitif bu canimMerhaba arkadaşlar bu testte gebelik varmı sizce çünkü kanamam başladı benim
Bence yarın bi doktora gittim kan testi yapYani bilemiyorum dün akşam kahfe renkli lekelenmem oldu yerlesme sandım sabah test yaptim böyle çıktı ama sonrasında sancılı yogun bir kanama oldu hafif sancim hala devam ediyor ama bilmiyorum düşukmu yapıyorum yoksa çok morelim bozuk
Rica ederim :) neden ben bi dk duramazdim hem kanama var hem çift çizgi çok çelişkili bi durum . İnşallah hamilesin ve hersey yolundadirÇok teşekkurwdwrim cevap verdiğin için öyle yapmalıyım da onada cesaret edemiyorum
Hadi hayırlısı olsun :)) kan testi yaptır bence hemen:))Kkızlaaaarrrrrr şimdi yaptım testi :))) kaç aydır bunu bekliyordum inş yanlışlık yoktur
Sağol cnm darısı isteyen herkese olsun inşallah. Pazartesi yaptırmayı düşünüyorum bklmHadi hayırlısı olsun :)) kan testi yaptır bence hemen:))
Amin canım. Bat in ne zaman? Benim pazartesi günü. 2 kez test yaptım negatifSağol cnm darısı isteyen herkese olsun inşallah. Pazartesi yaptırmayı düşünüyorum bklm
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım :) belirtilerin nelerdi?BİR YIL SONUNDA BENDE HAMİLEYİM.... :d umudunuzu yitirmeyin Allah büyüktür bir sene bekledim çok şükür
31 Tem pazar cnm, hayılı olan neyse o olsun hiç sıkma canınıAmin canım. Bat in ne zaman? Benim pazartesi günü. 2 kez test yaptım negatif
Olsa çıkardı zaten. Umudum yok hic31 Tem pazar cnm, hayılı olan neyse o olsun hiç sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?