- 11 Eylül 2015
- 46
- 31
- 88
Amin canım rabbim gönlüne göre versin insMerhaba kızlar ben de 2 senelik evliyim artık bi bebek istiyoruz. Yumurtlama dönemimdeyim ve denemelere başladık :)) dua edin bana da,Allahım isteyenlerin kucaklarını boş bırakmasın
Amiiiin canımm inşallah :))Amin canım rabbim gönlüne göre versin ins
Yaptim negatif ardından da reglim başladı..Canim ne yaptın. Test yaptinmi:)
lütfen böyle düşünme ben de dedim artık olmuyo olmayacak hatta kucağında bebekle gezen kadınlara imrenerek bakıyordum ama rabbim bana da nasip etti iki gün önce hamile olduğumu öğrendim Allah büyüktür umudunu yitirmeBen artik umudumu kestim kizlar
göğüslerimde ağrı oldu ki adetime yakın da oluyordu ve elbette yine umutlanmak istemedim ama normalden farklı olarak akşam sütyenimi çıkardığımda sanki birileri göğüslerimi aşağı doğru çekiyormuş gibi sızı vardı bi de söylemesi ayıp akıntım fazlalaştı.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım :) belirtilerin nelerdi?
Bu belirtiler bende de var fakat test negatif çıkıyorgöğüslerimde ağrı oldu ki adetime yakın da oluyordu ve elbette yine umutlanmak istemedim ama normalden farklı olarak akşam sütyenimi çıkardığımda sanki birileri göğüslerimi aşağı doğru çekiyormuş gibi sızı vardı bi de söylemesi ayıp akıntım fazlalaştı.
Canımız sağolsun ne diyelimAz önce kan testi yaptırdım 0.31 negatif çıktı
Benim 2 gün vardı regle negatif işteCanımız sağolsun ne diyelim
Benim 10 gün geçti, 2 defa test yaptım negatif. Ne regl belirtisi var ne gebelik. Kanda baktırayım diyorum, negatifse param boşa gidecek :) eskiden gecikmelerim olurdu ama bu yılbaşından beri çok düzenli oluyorum aslında
Yarın uygun bi yerde baktırmayı düşünüyorum :)Benim 2 gün vardı regle negatif iştekan testi yaptırsana hcg idrara karışmamıştır belki
Yine umutlandım :) kaç gün gecikmişti acaba?Kızlar üzülmeyin. Bugün bi arakadaşıla görüştüm. İdrarda negatif cıkmış, aynı gün kanda poziitif.
İdrara güven olmuyor kan testi ile kesinleşir canımYarın uygun bi yerde baktırmayı düşünüyorum :)
Gecikmem çok oldu, olsa idrara da geçerdi bence ama yine de umudum var
Benim kan testi zaten canım. Keşke adet gunumu bekleseydimKızlar üzülmeyin. Bugün bi arakadaşıla görüştüm. İdrarda negatif cıkmış, aynı gün kanda poziitif.
Olsun canım napalım vardır bi zamanı. Allahım herkesin gönlüne göre verir inş.Benim kan testi zaten canım. Keşke adet gunumu bekleseydim
Amin inş canımOlsun canım napalım vardır bi zamanı. Allahım herkesin gönlüne göre verir inş.
Benim 10 gün geçti ama 2 tane negatif testim varRegl olmam gereken gün dedi ama. . Senin kaç gün geçti?
Hayirlisi olsun canim. Ins bidahaki aya olurYaptim negatif ardından da reglim başladı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?