Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

Ama yas ilerledikce sansinda az oldugunu biliyorum ve umudum kiriliyor ister istemez

Kizlar sali gunu beta hcg 0.56 cikti .dun yaptim kan tahlili beta hcg 0.100 cikti bu anlama geliyor yardimci olurmusunuz

Benimde yarın olmam lazim ama hic umudum kalmadı. Dun test yaptim 3 tane 3 de negatif cikti 2 saat sonra 3 nde de ikinci cizgi belirdi silik sekilde farkli markalardi. Ama burdan okumustum ilk 10 dakkadan sonra gecersiz diye. Zaten bugunde bel agrim kasik agrim sidetlendi meshur adetten once cikan tek sivilcemde cikti. Bu kez gercekten inanmistim yumurtlama gunlerini hesaplamistim. Hic olmayan bi belirti gogus uclarim cok agrimaya baslamisti. Sik idrara cikma idrarin koyulasmasi tansiyon dusmesi hepsi piskolojikmis. Neyse Rabbimden umut kesilmez. Insallah Rabbim dileyen herkezin kucagini doldurur. Bana da dua edin beolur

Canım ne yaptın tekrar etseydin sabah inş hamilesindir

Selamlar en son temmuz ayi 4unde regl oldum birkac gun gecikmeli olarak(yurtdisina cıktım sanirim hava degisikliginden) normalde adet dongum 26 gun. Yumurtlama doneminde deneme yaptik ilk defa; cuma gunu idrar testi yaptim negatif(silik bile cizgi yok) simdi ayin 1i halA regl olmadim acaba testi yenilesem mi yokaa olsaydi cuma gunu cikarmiydi? Tesekkurler herkese.

Arkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var. 2 hafta önce cuma günü beta testi 8120 çıktı ama kese görünmedi doktor geç döllenme olabilir 10 gün sonra gel 6 haftalık hamile olmalısın dedi ama sat tarihime göre 7.5 hafta olması gerekiyor. Beni endişendiren evet geç döllenme olabilir ama beta testi bu kadar yüksek olup kese görünmeyen varmı? Bu durum bana hiç normal gözükmedi. Doktor kontrolüm bu akşam ve çok korkuyorum bu arada yaşım 39

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…