- 14 Nisan 2016
- 1.144
- 899
- 123
Ama yas ilerledikce sansinda az oldugunu biliyorum ve umudum kiriliyor ister istemezlütfen böyle düşünme ben de dedim artık olmuyo olmayacak hatta kucağında bebekle gezen kadınlara imrenerek bakıyordum ama rabbim bana da nasip etti iki gün önce hamile olduğumu öğrendim Allah büyüktür umudunu yitirme
Hadi bakalım kan verdim sonuç bekliyorum
Hadi bakalım inş. Bekliyoruz güzel hbrleri
Ben regl oldum sabah. İnş güzel haberler alırsınHadi bakalım kan verdim sonuç bekliyorum
Gebelik yok benceKizlar sali gunu beta hcg 0.56 cikti .dun yaptim kan tahlili beta hcg 0.100 cikti bu anlama geliyor yardimci olurmusunuz
Gebelik olunca değerler yüksek çıkıyorGebelik yok bence
Canım kalp atışlarını duydun muİnşallah canım
Canım kalp atışlarını duydun mu
Beta hcg negatif
Peki bu yukselmismi dusmu onu anlamiyorum .Gebelik yok bence
Peki bu yukselmismi dusmu onu anlamiyorum .[/QUOTE
Az bi yükselmiş ama anlamlı olduğunu zannetmiyorum
Hala negatif çünkü
Canım ne yaptın tekrar etseydin sabah inş hamilesindirBenimde yarın olmam lazim ama hic umudum kalmadı. Dun test yaptim 3 tane 3 de negatif cikti 2 saat sonra 3 nde de ikinci cizgi belirdi silik sekilde farkli markalardi. Ama burdan okumustum ilk 10 dakkadan sonra gecersiz diye. Zaten bugunde bel agrim kasik agrim sidetlendi meshur adetten once cikan tek sivilcemde cikti. Bu kez gercekten inanmistim yumurtlama gunlerini hesaplamistim. Hic olmayan bi belirti gogus uclarim cok agrimaya baslamisti. Sik idrara cikma idrarin koyulasmasi tansiyon dusmesi hepsi piskolojikmis. Neyse Rabbimden umut kesilmez. Insallah Rabbim dileyen herkezin kucagini doldurur. Bana da dua edin beolur
Aynen 31 temmuzdu dün olmadım bugünde henüz olmadım bakalım kısmet sen nasılsın ?30 temmuz
Aynı ben de bunlar var adetim 2 gün geçtiBnm akıntı bir haftadır sürekli var sarımsı değil de daha çok beyaz akıntı. Göğüslerde bugün ani bir hassasiyet sızı oluştu ve uçları koyulaşmış.biraz da mide yanması hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?