- 25 Haziran 2016
- 520
- 301
- 53
Tabiki de var hamilesin kesin ne kadar geçmişti adetindenMerhaba arkadaşlar bu testte gebelik varmı sizce çünkü kanamam başladı benim
Bi yerde okumuştum zar ilerledikçe ikiz olma olasılığı artıyo bir de hcg yüksek çıkmış bu da bir ihtimalArkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var. 2 hafta önce cuma günü beta testi 8120 çıktı ama kese görünmedi doktor geç döllenme olabilir 10 gün sonra gel 6 haftalık hamile olmalısın dedi ama sat tarihime göre 7.5 hafta olması gerekiyor. Beni endişendiren evet geç döllenme olabilir ama beta testi bu kadar yüksek olup kese görünmeyen varmı? Bu durum bana hiç normal gözükmedi. Doktor kontrolüm bu akşam ve çok korkuyorum bu arada yaşım 39
Benim bat 30 temmuz du adet olmadım kasıklarda batma var adet ağrısı gibi ara ara geliyor biraz çek1 ağrısı var ben bugün adet geçilmesinin 2 . günündeyim sizce bekleyim mi biraz daha idrar testi için negatif çıkar diye korkuyorum bi de beyaz'sulu akıntı çok geliyor31 Tem pazar cnm, hayılı olan neyse o olsun hiç sıkma canını
Ben yaşımdan dolayı ve ailelerde hiç ikiz olmamasından olayı ikizi hiç düşünmüyorum. Hcg yüksek çıkmışken kese görünmemesi düşündürüyor beni. İkiz olsaydı kese görünürdü bu rakamla sanırım.Bi yerde okumuştum zar ilerledikçe ikiz olma olasılığı artıyo bir de hcg yüksek çıkmış bu da bir ihtimal
İnş hersey yolundadır aksama kadar sabret doktor en iyi bilgiyi vercektir benim mesela 4539 sanırım kese gözüktü ondan 8gun sonrada kalp atışları duydukArkadaşlar çok acil yardımınıza ihtiyacım var. 2 hafta önce cuma günü beta testi 8120 çıktı ama kese görünmedi doktor geç döllenme olabilir 10 gün sonra gel 6 haftalık hamile olmalısın dedi ama sat tarihime göre 7.5 hafta olması gerekiyor. Beni endişendiren evet geç döllenme olabilir ama beta testi bu kadar yüksek olup kese görünmeyen varmı? Bu durum bana hiç normal gözükmedi. Doktor kontrolüm bu akşam ve çok korkuyorum bu arada yaşım 39
Senin de birazcık geç görünmüş ama yine de sınırlar içerisinde. Gerçekçi cevap ver ben umut etmektense hazırlıklı olmayı tercih ederim sence durum normal mi?İnş hersey yolundadır aksama kadar sabret doktor en iyi bilgiyi vercektir benim mesela 4539 sanırım kese gözüktü ondan 8gun sonrada kalp atışları duyduk
Adetin kaç gün geçmişti bu hcg değerini yaptirdigindaBen yaşımdan dolayı ve ailelerde hiç ikiz olmamasından olayı ikizi hiç düşünmüyorum. Hcg yüksek çıkmışken kese görünmemesi düşündürüyor beni. İkiz olsaydı kese görünürdü bu rakamla sanırım.
Ben sonuçta doktor değilim özür dilerim yanlış anlsildiysam rabbim gönlüne göre versin inş her gebelik farklıdırSenin de birazcık geç görünmüş ama yine de sınırlar içerisinde. Gerçekçi cevap ver ben umut etmektense hazırlıklı olmayı tercih ederim sence durum normal mi?
Yok tatlım olur mu öyle şey. Ben sadece stresliyim ve normal olmadığını düşünüyorum.Ben sonuçta doktor değilim özür dilerim yanlış anlsildiysam rabbim gönlüne göre versin inş her gebelik farklıdır
Bizi haberdar et hayırlı haberler alırsın insYok tatlım olur mu öyle şey. Ben sadece stresliyim ve normal olmadığını düşünüyorum.
Kızlar dun test yaptım pozitif cıktı
hayırlı olsun inş. Adet gününü geçmiş miydi?Eki Görüntüle 1864957 boyle cıktı kızlar
Dun olmam gerekiyordu olmadım ve dun sabah yaptım çıktı çok heveslenmek istemiyorum boş gebelik yaşamıştım ocaktahayırlı olsun inş. Adet gününü geçmiş miydi?
Gayet net. Ben de yaptım hiç bişey cıkmadı. İnş. canım bi daha olumsuzluk, üzüntü yasamadan alırsın bebeğini kucagınaVarmı sizce gebelik
Aminn inşaallah rabbim hepimize nasip etsin inş.Gayet net. Ben de yaptım hiç bişey cıkmadı. İnş. canım bi daha olumsuzluk, üzüntü yasamadan alırsın bebeğini kucagına
Gününüz geçmiş kasıkta batma ve akıntı da var büyük ihtimalle bebek olabilir. Varsa kesin pozitif çıkar test yapın bence ya da kan verin, ben adetime 2 gün kala yaptım test pozitif çıktı bu günlerde de kan vercem, hayırlısı olsun :)Benim bat 30 temmuz du adet olmadım kasıklarda batma var adet ağrısı gibi ara ara geliyor biraz çek1 ağrısı var ben bugün adet geçilmesinin 2 . günündeyim sizce bekleyim mi biraz daha idrar testi için negatif çıkar diye korkuyorum bi de beyaz'sulu akıntı çok geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?