Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

Bi yerde okumuştum zar ilerledikçe ikiz olma olasılığı artıyo bir de hcg yüksek çıkmış bu da bir ihtimal

31 Tem pazar cnm, hayılı olan neyse o olsun hiç sıkma canını
Benim bat 30 temmuz du adet olmadım kasıklarda batma var adet ağrısı gibi ara ara geliyor biraz çek1 ağrısı var ben bugün adet geçilmesinin 2 . günündeyim sizce bekleyim mi biraz daha idrar testi için negatif çıkar diye korkuyorum bi de beyaz'sulu akıntı çok geliyor

Bi yerde okumuştum zar ilerledikçe ikiz olma olasılığı artıyo bir de hcg yüksek çıkmış bu da bir ihtimal
Ben yaşımdan dolayı ve ailelerde hiç ikiz olmamasından olayı ikizi hiç düşünmüyorum. Hcg yüksek çıkmışken kese görünmemesi düşündürüyor beni. İkiz olsaydı kese görünürdü bu rakamla sanırım.

İnş hersey yolundadır aksama kadar sabret doktor en iyi bilgiyi vercektir benim mesela 4539 sanırım kese gözüktü ondan 8gun sonrada kalp atışları duyduk

İnş hersey yolundadır aksama kadar sabret doktor en iyi bilgiyi vercektir benim mesela 4539 sanırım kese gözüktü ondan 8gun sonrada kalp atışları duyduk
Senin de birazcık geç görünmüş ama yine de sınırlar içerisinde. Gerçekçi cevap ver ben umut etmektense hazırlıklı olmayı tercih ederim sence durum normal mi?

Adetin kaç gün geçmişti bu hcg değerini yaptirdiginda

Senin de birazcık geç görünmüş ama yine de sınırlar içerisinde. Gerçekçi cevap ver ben umut etmektense hazırlıklı olmayı tercih ederim sence durum normal mi?
Ben sonuçta doktor değilim özür dilerim yanlış anlsildiysam rabbim gönlüne göre versin inş her gebelik farklıdır

Gününüz geçmiş kasıkta batma ve akıntı da var büyük ihtimalle bebek olabilir. Varsa kesin pozitif çıkar test yapın bence ya da kan verin, ben adetime 2 gün kala yaptım test pozitif çıktı bu günlerde de kan vercem, hayırlısı olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…