- 22 Eylül 2011
- 223
- 111
- 103
Hayirli olsun canım gayet net çıkmış rabbim kucağına almayi nasip etsin insEki Görüntüle 1864957 boyle cıktı kızlar
Amin canım ocakta kürtaj olmuştum çok korkuyorumHayirli olsun canım gayet net çıkmış rabbim kucağına almayi nasip etsin ins
İnşaalllah canın su sıralar belden aşağısı tutmıyo benim senin belirtilerin nasılF Figen_zumra cnm ben de Ocak da kürtaj olmuştum, aynı zamanda hamile kalmışız :) inş sorunsuz bi hamilelik geçirip sağlıkla kucağımıza almak nasip olur
Ben 4 gün önce idrar testi yaptım çift çizgi çıktı. Şuan günüm 2 gün geçti bu günlerde kan vercem. Kasıkta hafif batmalar var.beyaz akıntı biraz azaldı. bel ağrısı oluyo hafif ara ara. Şimdilik böyle cnmİnşaalllah canın su sıralar belden aşağısı tutmıyo benim senin belirtilerin nasıl
Merhaba tebrıkler kaç gün gecınce yaptınız ögrenebılır mıyımEki Görüntüle 1864957 boyle cıktı kızlar
Gününde yaptım canm pozıtıf cıktı.Merhaba tebrıkler kaç gün gecınce yaptınız ögrenebılır mıyım
Mide bulantın henüz yok demiBen 4 gün önce idrar testi yaptım çift çizgi çıktı. Şuan günüm 2 gün geçti bu günlerde kan vercem. Kasıkta hafif batmalar var.beyaz akıntı biraz azaldı. bel ağrısı oluyo hafif ara ara. Şimdilik böyle cnm
Hayır :)Mide bulantın henüz yok demi
Doktora gittin mi :)Hayır :)
Can'ım sanki ihtimal yok gibi içine boşalmamış anladığım kadarıylabana cevap verebilecek kimse yok mu
Sabah gidicem cnm sağlık ocağına kan vercem,sonucumu diğer gün alırım muhtemelen. Değer artışı normaldir inş bakalımDoktora gittin mi :)
Bende yarın gitmeyi düşünüyorumSabah gidicem cnm sağlık ocağına kan vercem,sonucumu diğer gün alırım muhtemelen. Değer artışı normaldir inş bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?