Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

İnşaalllah canın su sıralar belden aşağısı tutmıyo benim senin belirtilerin nasıl
Ben 4 gün önce idrar testi yaptım çift çizgi çıktı. Şuan günüm 2 gün geçti bu günlerde kan vercem. Kasıkta hafif batmalar var.beyaz akıntı biraz azaldı. bel ağrısı oluyo hafif ara ara. Şimdilik böyle cnm

kızlar uzun zaman sonra ilk defa yazıyorum. yeni katılan arkadaşlarımız hoş gelmişler sefalar getirmişler.:) birşey soracağım tecrübeli bayanlara da. normalde genelimizde olduğu gibi benim de göğüslerim adete en geç 1 hafta kala şişmeye başlar patlayacak gibi olurdu... Ama bugun adet günüm ve ne bi sancım ne de en ufak göğüs ağrım var. gebelik ihtimalim çok düşük gibi. yani yumurtlama günümden 3 gün kadar sonra geri çekilme ile ilişki oldu. sizce böyle bir ihtimal var mıdır ya. ümitlenmekde istemiyorum ama :S

Bende klomen kullandım yumurtam da çatlamış pazartesi günü doktor söyledi.3 tanesinden 1 i. Diğeri de çatlayabilir Dedi doktor. Dediği günlerde beraber de olduk eşimle. Suan sabahtan beri ara ara kasıklarım ağrıyor adetime 9 gün var. Bakalım artık gerisi Takdir-i İlahi. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. İnş hamişimdir

Selam kizlar reglime 5 gun var birsuru belirtiyle beraber kendimi burada buldum☺☺ allah hepimize hayirli evlatlar versin ins.

Arkadaslar sımdı test yaptım Allah bekleyen herkese nasıp etsın ınsallah

Eklentiler

• image.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 72
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…