Temmuz ayı pozitif bekleyenler buraya :)

Kızlar bende ilk denememi gecen ay yaptım hemde ovulasyn testiyle 2 kırmızı cizgiyi gördum ve calışmaya devam etmştm..tabi cizgiden önce de snrada çalıştık malesef olmadi. . Sol over de 3cm kistim varmş ve ben belirtiler yasamiştm fakat kisttenmis. . Sat 31 mayıs bu sefer ustune dusmucem ya ama çalısmaya devam

Merhaba kizlar :) bende 2 gebelik gecirdim ilki bos gebelikdi mayis 2015 de kürtaj olmak zorunda kaldim 1 ay korunduk sonra zaten hemen yine hamile kaldim bu seferede bebegimin kalp atislari durdu eylül 2015 dekürtaj olmak zorunda kaldim Ortaya ciktiki kanphtilasmam varmis ondan oliyormus. sonra dedim vucut bi kendine gelsin 2 kürtaj arka arkaya martdan beri yine calismalara devam ama tuaf olan her iki gebeligimde ilk seferde tuttu simdi niye tutmiyor acaba. Suan daha ayin 12sine kadar adetliyim. Dün clearblue den ovulation testini aldim bi bakalim biraz uzun ve karisik oldu galiba :)kusura bakmayin

Kızlar ben de telefon programlarından takip ediyorum. Takvime göre ovulasyon gösterdiği zamandan 2 gün önce test yapıyorum . 2 aydır takvimle orantılı doğru gösterdiği için ovulasyon testini yapmayı bıraktım. Bide ben aşırı strese giriorum test falan yaptıkca.. Hali stresten çok etkileniyor yumurtacıklarımız, olası gebeliklerimiz... strese girmemek için de bıraktım yapmayı..

Bende iki kez düşük yaptım birinde kürtaj olmuştum ve aynı sizin gibi ilk deneme olmuştu sebebi kan pıhtılaşması imiş düşüklerin. Bu ay tekrar denedik adetime 6 gün var ben de merak ediyorum acaba yine ilk aydan oldu mu diye. İlaç kullanıyor musunuz pıhtılaşma için?

Yok canm ilac kulanmiyorum hamile kalir kalmaz ignelere baslicam ama. Canimi skiyor diyorum acaba son kürtajda bi aksilik mi oldu bide baya ara koymustum adetlerimde hep düzenliydi son 3 aydir deniyoruz ilk ay 1.5 ay gecikmeli hastalandim ilacla getirtik 2. Ay 1 hafta gecikme bu ayda 2 gün hamile kalmayi denedigimmizden beri gecikmeli adet oliyorum. Sen ilac kulaniyormusun?

Bende 7 yillik evliyim.rahatsizligimdan dolayi bugüne kadar hiç bebek dusunemedik.gecen ayin 17 sinde korunmayi bıraktık.....bu ay bende garip haller var....duygusallik.karninda acayip sislik.akinti.sanki hastalanacak gibi hissediyorum.göğüs uçlarımda acıma...sürekli uyku hali.cabuk yorulma....acaba hamilemiyim.bu ayin 18 inden sonra belli olacak nasipse....

Seninle aynı durumdayım daha yumurtlama günüme bir hafta var diye gösteriyor takvim ama değişik hallere girdim. Koku aldığım zaman midem bulanıyor, akıntım arttı, idrarım koyu renk almaya başladı. Şimdi belli olsa da test yapabilsek hemen keşke :)

Buda rabbimin bir isaretimi bilmiyorum.esimle aramizda hadi bebek olsun nezaman olacak hic demedik hep oluruna biraktik.ve bir anda korunmayi biraktik.....sakinligimi korumaya calisiyorum ama olmuyor icimde buyuk heyecan var.....

kızlar ben o yumurtlama dönemini hiç takip etmedim desem yeridir. evet telefonumda yüklü ama ben o dönemde hamile kalmadım tahminimce. ve benim adet düzensizliğim vardı üstelik. analarımız önceden onu mu takip etmişler ki sanki hamile kalmak için? kendinizi şartlandırmayın ve hamile kalacağım diye odaklanıp beraber olmayın. o stres yaratıyor. her şeyi oluruna bırakın. Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.

Rabbim bebeğini saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah

Sat ne zaman canm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…