- 24 Mayıs 2016
- 1.783
- 1.510
- 133
- 33
Benim esim hesapliyor ayda bir kere yapiom o gün gülücük cikiyor benimki 32 gun ve tam 15 gün sonra oluyor10 tane var elimde 10uncu gun basliyim bakalim
Merhaba kizlar :) bende 2 gebelik gecirdim ilki bos gebelikdi mayis 2015 de kürtaj olmak zorunda kaldim 1 ay korunduk sonra zaten hemen yine hamile kaldim bu seferede bebegimin kalp atislari durdu eylül 2015 dekürtaj olmak zorunda kaldim Ortaya ciktiki kanphtilasmam varmis ondan oliyormus. sonra dedim vucut bi kendine gelsin 2 kürtaj arka arkaya martdan beri yine calismalara devam ama tuaf olan her iki gebeligimde ilk seferde tuttu simdi niye tutmiyor acaba. Suan daha ayin 12sine kadar adetliyim. Dün clearblue den ovulation testini aldim bi bakalim biraz uzun ve karisik oldu galiba :)kusura bakmayin
Bende iki kez düşük yaptım birinde kürtaj olmuştum ve aynı sizin gibi ilk deneme olmuştu sebebi kan pıhtılaşması imiş düşüklerin. Bu ay tekrar denedik adetime 6 gün var ben de merak ediyorum acaba yine ilk aydan oldu mu diye. İlaç kullanıyor musunuz pıhtılaşma için?
Benim esim hesapliyor ayda bir kere yapiom o gün gülücük cikiyor benimki 32 gun ve tam 15 gün sonra oluyor
Amin Amin AminnRabbim sizlerede isteyen herkesede evlat nasip etsin inşallah....❤
Seninle aynı durumdayım daha yumurtlama günüme bir hafta var diye gösteriyor takvim ama değişik hallere girdim. Koku aldığım zaman midem bulanıyor, akıntım arttı, idrarım koyu renk almaya başladı. Şimdi belli olsa da test yapabilsek hemen keşke :)Bende 7 yillik evliyim.rahatsizligimdan dolayi bugüne kadar hiç bebek dusunemedik.gecen ayin 17 sinde korunmayi bıraktık.....bu ay bende garip haller var....duygusallik.karninda acayip sislik.akinti.sanki hastalanacak gibi hissediyorum.göğüs uçlarımda acıma...sürekli uyku hali.cabuk yorulma....acaba hamilemiyim.bu ayin 18 inden sonra belli olacak nasipse....
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah, dilerim ilerleyen günlerde güzel haberler alırız bu heyacanımız mutluluğa dönüşür, sabırlı olup bekleyelim şimdiDediginiz gibi hemen ogrenebilsek keske....
Rabbim bebeğini saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallahkızlar ben o yumurtlama dönemini hiç takip etmedim desem yeridir. evet telefonumda yüklü ama ben o dönemde hamile kalmadım tahminimce. ve benim adet düzensizliğim vardı üstelik. analarımız önceden onu mu takip etmişler ki sanki hamile kalmak için? kendinizi şartlandırmayın ve hamile kalacağım diye odaklanıp beraber olmayın. o stres yaratıyor. her şeyi oluruna bırakın. Allah'ım tüm isteyenlere nasip etsin inşallah.
aminn inşallahRabbim bebeğini saglikla kucagina almayi nasip etsin inşallah
Bende 7 yillik evliyim.rahatsizligimdan dolayi bugüne kadar hiç bebek dusunemedik.gecen ayin 17 sinde korunmayi bıraktık.....bu ay bende garip haller var....duygusallik.karninda acayip sislik.akinti.sanki hastalanacak gibi hissediyorum.göğüs uçlarımda acıma...sürekli uyku hali.cabuk yorulma....acaba hamilemiyim.bu ayin 18 inden sonra belli olacak nasipse....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?