- 23 Ocak 2010
- 5.693
- 3.104
- 373
- Konu Sahibi bebegim_01
-
melisa eşin daha önce hiç sperm testi yapmamışmıydı.ben hiçbişey anlamadım sen aşılama yapmıştın sanırım ondaki sonuç nasıldı .çok geçmiş olsun belkide yanılmışlardır insaallah.Allah sabır versin cnm.
Melisela dun yazdim ama baktim mesajim yok anlamadim neden?sakin uzulme canim...bak esime once test yaptilar siradan bir labaratuarda ve sonuc sperm yavasligi cikti hemde cok kotu bi seviyeydi sonra tum bebel merkezine gidince kendi labaratuarlarinda tekrar yaptilar ve hic bir sorun yok gecen seferki tahliller bizi cok sasirtti nasil oluyor anlamadik dedi doktor...ayrica bi keresinde doktor bize aynen sunu soyledi biz ne yapar eder canli bir sperm bulur tup bebek yapariz sen hic merak etme demisti yani teknoloji o kadar ilerledi...son yazdigin mesajlarda gordugum kadariyla moralin iyi hele esine moral vermen cok onemli sakin ona duygularini belli etme biliyorsun erkekler icin bu durum cok onemli ...dualarimiz sizinle....
herkess nerde bakalım ben sbah belki pcyi açmam diye yazıyorum.
8de başkentegidiyorum.muayene olacam neolur dua edin bana çok tedirginim.acaba kaç yumişim oluştu diye.ya çok fazlaysa ya çokazsa diye endişelerim var.içimden 3 tane yumişim olmuştur diyegeçiyor insaallah rabbbimde öyle nasip etmiştirde hayırlısıyla ikizlerime kavuşurum insaallah bu ay.
kızlar sizin dualarınıza ihtiyacım var.
kızlar merhaba ben temmuz 16da aşılamamı oldum aşılamadan 1 hafta sonra 2 gün çok az ve ara ara kahverengi lekelenmelerim oldu sizce bu neden olmuş olabilir fikir ve deneyimlerinize ihtiyacım var.bu arada ikinci aşılamam ilk aşılamamda hiç böyle bişey yaşamadım.
selamlar sabah eşime sperm testi yapıldı ve eşim sonucu eline alınca şok olmuş ve ben hala şoktayım, renk ve verilen sperm miktarından başka bir şey yok sonuçta..hepsine çizgi çekilmiş..yani sıfırmı demek bilmiyorum..doktorda şaşırmış ve salı günü için devlet hastanesine göndermiş..bakalım salı ne olacak..Rabbim sabır versin..bugün eşimde bende oturduk ağladık beraber..ama kabulleneceğiz, Allah'tan gelene razıyız napalım..
Demekki içimdeki sıkıntı buymuş kızlar..ya sabır dicem napalım..artık salı günü çıkan değere göre bakıcaz..hoşçakalın..artık ben kısırlık yerinde olurum heralde ama yinede sizin güzel haberlerinizi görmek için gelirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?