Aşılama temmuz ayında melegine kavuşmak isteyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım bizde anlamadık, bu kağıda göre eşimde hiç sperm yok..ve bunun adıda azospermi miymiş..daha neler öğreneceğiz bu hayatta..ama iyim..en azından nedeni biliyorum ve bebekten vazgeçtim, eşim benim için daha önemli..Rabbimden ümidimi kesmicem, tedavimizide olcaz ne gerekirse ama önceki o açlık gitti bende dün tamamiyle..

melisa eşin daha önce hiç sperm testi yapmamışmıydı.ben hiçbişey anlamadım sen aşılama yapmıştın sanırım ondaki sonuç nasıldı .çok geçmiş olsun belkide yanılmışlardır insaallah.Allah sabır versin cnm.

canım benim eşime ilk kez yapıldı test..salak adam daha önce yapsaydı hem 5 ay kaybımız olmayacaktı, hemde ben klomeni ve çatlatma iğnesini olmayıp kilo almayacaktım..çokk sinirim bozuluyor aklıma geldikçe..allah'tan aşılama olmamıştı..iyikide doktor değiştirmişim..yoksa öğrenemeyecektik..salı günü tekrar test yaptırcak devlet hastanesinde..diğerini özelde yaptırmıştık..ne bileyim yaa..daha neler görcez kimbilir..Eğer gerçekten diğeride böle çıkarsa artık sperm araştırmasına gidilip bulunursa direkt tüp bebek deniyeceğiz..herşeye hazırladık canım kendimizi..kabullendik sanki, ama ümidimizi kesmicez asla..sonuna kadar gitcez..olmazsada artık evlatlık alcaz..herşeyi konuştuk eşimle..yaş daha 27..sabır..

Melisela dun yazdim ama baktim mesajim yok anlamadim neden?sakin uzulme canim...bak esime once test yaptilar siradan bir labaratuarda ve sonuc sperm yavasligi cikti hemde cok kotu bi seviyeydi sonra tum bebel merkezine gidince kendi labaratuarlarinda tekrar yaptilar ve hic bir sorun yok gecen seferki tahliller bizi cok sasirtti nasil oluyor anlamadik dedi doktor...ayrica bi keresinde doktor bize aynen sunu soyledi biz ne yapar eder canli bir sperm bulur tup bebek yapariz sen hic merak etme demisti yani teknoloji o kadar ilerledi...son yazdigin mesajlarda gordugum kadariyla moralin iyi hele esine moral vermen cok onemli sakin ona duygularini belli etme biliyorsun erkekler icin bu durum cok onemli ...dualarimiz sizinle....

canım benim Allah razı olsun hepinizden..Yok çok şükür iyim..En azından nedenini biliyorum ve bu beni rahatlatıyor..Artık düşünmüyorumda zaten..Allah'tan tek isteğim saı günü bize bir mucize vermesi ve azda olsa bir değerin çıkması..Hadi diyelim yine hepsi sıfır, bu seferde tek dileğim mikrotese diye bir şey varmış, sperm arıyorlarmış orda sperm bulunması..ama mikrotesedede çıkmazsa yapacak birşey kalmıyormuş..Napalım..bende çocuktan vazgeçerim..2,5 yıldır nasıl ikimiz yola devam ediyorsak yine edebiliriz..Eşime devamlı moral vermeye çalışıyorum, ünv den izinde aldım, bu hafta evdeyim, yanında olacağım..o ilk öğrendiğinde bana dediki: Sana istersen boşanma yolu açıldı, bebeğin olsun istiyorsan falan filan..bende ona dedimki: ben senden olmaycak bebeği ne yapayım..gerçektende öyle..Rabbim nasip etmeyecekse başkasındada etmez ve ben sırf bu yüzden eşimi asla bırakamam..kafamdan artık bebek mevzusu gitti..olursa yok demem olmazsada canımız saolsun..Rabbim inş size nasip eder..

Allah büyyük canım biliyorum zor ama herşerde bi hayır vardır dedgin gibi.Allah sana bir yol göstermiş umarım herşey iyi olur.

melisela
canım benim Allah razı olsun hepinizden..Yok çok şükür iyim..En azından nedenini biliyorum ve bu beni rahatlatıyor..Artık düşünmüyorumda zaten..Allah'tan tek isteğim saı günü bize bir mucize vermesi ve azda olsa bir değerin çıkması..Hadi diyelim yine hepsi sıfır, bu seferde tek dileğim mikrotese diye bir şey varmış, sperm arıyorlarmış orda sperm bulunması..ama mikrotesedede çıkmazsa yapacak birşey kalmıyormuş..Napalım..bende çocuktan vazgeçerim..2,5 yıldır nasıl ikimiz yola devam ediyorsak yine edebiliriz..Eşime devamlı moral vermeye çalışıyorum, ünv den izinde aldım, bu hafta evdeyim, yanında olacağım..o ilk öğrendiğinde bana dediki: Sana istersen boşanma yolu açıldı, bebeğin olsun istiyorsan falan filan..bende ona dedimki: ben senden olmaycak bebeği ne yapayım..gerçektende öyle..Rabbim nasip etmeyecekse başkasındada etmez ve ben sırf bu yüzden eşimi asla bırakamam..kafamdan artık bebek mevzusu gitti..olursa yok demem olmazsada canımız saolsun..Rabbim inş size nasip eder..

canim dualarim sizinle Allah yardimciniz olsun insallah hersey guzel cikar sali guni canini sikma esine destek ol
eger bebeginiz olmuycaksa olmasin Allah'in bildigi vardir hakkinizda hayirlisi neyse o olsun
yazdigin yazi cok etkiledi beni. cok hakiketli bir insansin, esini birakma siki siki tut elini
bu onun sucu degilki Allah vergisi. eger bebegimiz olmayacaksa olmayacak demekki Allah'u teala bize nasip etmedi diyecegiz. Allah hepimizin yardimcisi olsun

avci82
merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım . 21 temmuzda aşılamam oldu 12 gün sonra belli olur sonuç dedi dr.um. benim aşılamam biraz zorldu. bicorn uteri (çift uterus) var bende onunla ilgili olabilir dedi dr. Aşılamadan beri karnımın içi acıyo resmen oturup kalkarken ağrım oluyo bi dolgunluk var karnımda. ilk aşılamam daha önce 2 sene korunmadık kendiğinden olmadı eşiminde sperm sayısı az. dr. bu yolu önerdi Allah inşallah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin bu yolda herkese sabır ve sağlık versin..

aramiza hosgeldin. ayni gun olmus asilamamiz benimde 21 temmuzda oldu 4 agustosda evde hamilelik testi yapicam
insallah hayirlisi olur hamile kaliriz
anlamadigim cift uteris'in bir sakincasi yokmu?

günayydın kızlar hayırlı pazarlar diliyorum hepinize.bugun hepimiz için çok güzel geçsin.sakın ümitlerinizi kırmöayın dünyada ondan başka bişeyimiz yok.sizleri seviyorum ve iyyiiki burda yanımdasınız

destekleriniz için teşekkür ediyorum kardeşlerim..Rabbim inş hepimize bu duyguy tatmayı nasip eder birgün..

Esim cok sasiriyor bilgisayarimi acar acmaz ilk bu siteyi aciyorum acaba kizlar napiyor diye?bencede iyiki varsiniz...umut cok guzel sey olmasa ne yapardik diymi?benden de hepinize iyi pazarlar...

herkess nerde bakalım ben sbah belki pcyi açmam diye yazıyorum.
8de başkentegidiyorum.muayene olacam neolur dua edin bana çok tedirginim.acaba kaç yumişim oluştu diye.ya çok fazlaysa ya çokazsa diye endişelerim var.içimden 3 tane yumişim olmuştur diyegeçiyor insaallah rabbbimde öyle nasip etmiştirde hayırlısıyla ikizlerime kavuşurum insaallah bu ay.
kızlar sizin dualarınıza ihtiyacım var.

canım benim Allah yrdımcın olsun..rabbim inş sana ikizlerini nasip eder..İnan dualarım seninle..bugünlerde benimde çok duaya ihtiyacım var..Lütfen herkesten dua bekliyorum..

kızlar merhaba ben temmuz 16da aşılamamı oldum aşılamadan 1 hafta sonra 2 gün çok az ve ara ara kahverengi lekelenmelerim oldu sizce bu neden olmuş olabilir fikir ve deneyimlerinize ihtiyacım var.bu arada ikinci aşılamam ilk aşılamamda hiç böyle bişey yaşamadım.

yaresim belkid bebişin sana tutunuyordur..peki kanaman oldumu hiç? bebiş rahme yerleşirken kılcal damarlara denk gelip az bir kanama olabiliyormuş..implantasyon kanaması diye geçiyor literatürde..İnş öyledir canım benim..bak bana bi umut yok belkide..ama çırpınıyorum..:gitme:

Melisela geçmiş olsun.
Keşke hemen üzülmeseydiniz. sonuç kesinleşsin bakalım neler olacak. Yalnız benzer durumu yaşayan arkadaşım var. test özel hastanede yapıldığı için, hatalı olma ihtimali yüksek. sperm testi çok komplike ve hassasiyet isteyen bir test. süre de çok önemli, muhtemelen geç yapmışlar testi ve sonuçlar - çıkmış. yani geçersiz test. inşallah yenisini yapınca güzel haberlerini alırız....

Günaydın Kızlar, hepinize iyi haftalar diliyorum.
Cumartesi gittim doktora. Kendi doktorum yoktu.Epey bekledik,neyse ki aşılama olacak bir hasta için öbür doktor geldi. bana da baktı. Allahtan kist falan yokmuş. Kendi doktorumla da telle görüştü. Tekrar başladık puregona cumartesi günü. Salı günü de kendi doktorum bakacak.İnşallah bu ay herşey çok daha güzel olur hepimiz için.

merhaba kızlar birkaç gündür giremiyodum nete, özledim valla sizi :) benim eşimin sonuçlarını aldık. neyazıkki şeker ve tansiyon çıktı henüz 30 yaşında. bide bunlarla uğraşıcaz şimdi. prolaktini zaten yüksek. birkaç ay tedavi görmeden aşılama yaptıramıyacağız.hayırlısı bakalım.
melisela benim eşiminde sperm sayısı düşük. 400 binden 16milyona kadar çok değişik sonuçlar çıktı. her testte başka bir sonuç verdiler elimize. hala nasıl böyle olduğunu çözebilmiş değilim. birkaç kez daha yaptırsın test emin olmak için. eşimin ilk sonucu 2milyondu. bu rakamlarla aşılama bile olamassın dediler hep. aşılama için tedaviye başladığımda 400bindi. sonra nasıl oldu bilmiyorum hızla yükseldi. stres çok etkili dedi doktor sayı için. ama stressizde zamanımız yokki...

bebegim01
herkess nerde bakalım ben sbah belki pcyi açmam diye yazıyorum.
8de başkentegidiyorum.muayene olacam neolur dua edin bana çok tedirginim.acaba kaç yumişim oluştu diye.ya çok fazlaysa ya çokazsa diye endişelerim var.içimden 3 tane yumişim olmuştur diyegeçiyor insaallah rabbbimde öyle nasip etmiştirde hayırlısıyla ikizlerime kavuşurum insaallah bu ay.
kızlar sizin dualarınıza ihtiyacım var.

Insallah canim, dualarimiz seninle. Allah gonlune gore versin. ne yalan soyluyum bende ikiz istiyorum olmusken ikiside ciksin aradan)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…