Aşılama temmuz ayında melegine kavuşmak isteyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hayırlısı olsun canım, inşallah güzel haberlerle dönersin. sakin ol, umudunu yitirme.

canım inşallah seninde benimde güzel haberlerimizi alırız.başka hiçkanamam olmadı sadece 2 gün leke gibi ara ara geldi okadar rabbim nasip eder inşallah

kızlarrrr hepinize sonsuz teşşekkür melisa asude ninya miss yares bulut ve dev hepinize destegindiz için çok ama çok tşkler.
sizlere kendi adıma çok güzel haberler getirdim .Allah duamı kabul etti 3 tane yumişim olmuşşş kıızzlarr
insaallah diger duamıda kabul ederde rabbim ikiz bebişlerimi bana verir.amin.

yuupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :)))) hadi hayirlisi bebegim01 super haber bu...nasil sevindim anlatamam....

canım benim..bu mübarek günde rabbim inşallah tüm dualarımızı kabül eder.bu gece hepimiz için dua edicem inşallah..senin adına çok sevindim tatlım..İkizlerimiz gelsin bakalım :)))

canım inşallah seninde benimde güzel haberlerimizi alırız.başka hiçkanamam olmadı sadece 2 gün leke gibi ara ara geldi okadar rabbim nasip eder inşallah

inş canım yaa..kesildiyse bu iyiye işaret olabilir..Hadi bakalım seninde güzel, bebişli haberlerini bekliyoruz..

kardeşlerim bu arada hepinizin leyl-i beraatını kutlar, rabbimden bu gece bizi beraata erdirmesini dilerim..bol dua ile inşallah..Rabbisi dualarımızı kabul eyle..

çokk duygulandımmyaa benii bukadar seven ve düşünen dostlarımın olmasına.hepinizee sonsuz tşkler.
bende hepimiz için dua edecem kızlar.Allah ibadetlerimizi kabul etsin

aramiza hosgeldin. ayni gun olmus asilamamiz benimde 21 temmuzda oldu 4 agustosda evde hamilelik testi yapicam
insallah hayirlisi olur hamile kaliriz
anlamadigim cift uteris'in bir sakincasi yokmu?[/QUOTE]

teşekkür ederim çift uterus banada ilk duyduğumda imkansız gibi geldi ama dr. sorun olmaz dedi zaten annemde de aynı durum varmış ama biz 4 kardeşiz. bazı durumlarda eğer bebiş rahmin alt kısmına tutunursa düşük yada erken doğum olabiliyomuş. ama bunları düşünmemeye çalışıyorum. Allah inşallah sağlıklı hamilelikler ve bebekler nasip etsin cümlesinede bizlerede. alakana tekrar teşekkür ediyorum... bende sana birşey sorabilirmiyim; benim aşılama günümden beri karnım çok hassas oturup kalkarken sanki et kesmiş gibi ağrıyo kasıklarım hafif hafif seyirir gibi oluyo sende varmı böyle şikayetler?

avci82
teşekkür ederim çift uterus banada ilk duyduğumda imkansız gibi geldi ama dr. sorun olmaz dedi zaten annemde de aynı durum varmış ama biz 4 kardeşiz. bazı durumlarda eğer bebiş rahmin alt kısmına tutunursa düşük yada erken doğum olabiliyomuş. ama bunları düşünmemeye çalışıyorum. Allah inşallah sağlıklı hamilelikler ve bebekler nasip etsin cümlesinede bizlerede. alakana tekrar teşekkür ediyorum... bende sana birşey sorabilirmiyim; benim aşılama günümden beri karnım çok hassas oturup kalkarken sanki et kesmiş gibi ağrıyo kasıklarım hafif hafif seyirir gibi oluyo sende varmı böyle şikayetler?

bende sordugum sorudan dolayi bana alindigini dusundum ve cok uzuldum dun yanit gelmeyince senden ozur dilemek icin siteye girdim beni yanlis anladigini dusundum. her gun bu sitede yeni yeni seyler ogreniyorum duyuyorum cogunu bilmedigim icin ogrenmeye anlamaya calisiyorum. ilk asilamamda hic boyle karnim falan agrimiyordu ama bu sefer dun geceden beri yanlarim agriyor karnima kesik kesik agrilar giriyor. bi arkadasimla konustum simdi telefonda belki hamilesindir dedi bana aman olurmu oyle sey daha 5 gun once asilamam oldu dedim oda aldigin ignelerdendir dedi, normaldir takma dedi. kendisi cok bilgili biri ona her konuda guvenirim
onunda dedigi gibi yumurtalarimizi ilaclarla cok buyuttuler ya ondandir diye dusunuyorum dun butun gun yattim bide dun biraz ateslendim de ben doktorum gecen sefer asilamadan sonra bisey olursa taynonol agri kesici alabilirsin demisti ondan aldim insallah hamile kaliriz Allahim bu mubarek gunun suyu hurmetine cumlemizin dualarini kabul etsin AMIN

merak etme alınmadım dr. biz normal kabul ediyoruz farklı bi uygulama yapmıcaz bunun için demişti.
herkese hayırlı kandiller Allah dualarımızı kabuletsin, gönlümüzden geçeni hakkımızda hayırlı eylesin İNŞALLAH..

kızlarr çokk heyecanlıyım yarın aşılamam gerçekleşiyor.işim pırpır.ne yapamagımı ne düşünecegimi bilemiyorum ümitleniyorum biryandanda ya olmassa geçiyor içimden Allahım hepimizi yavrularımıza kavuştursun tez zamanda kızlar aşılamam yarın 8 de lütfen dualarınızı eksik etmeyin.

kızlarrrr selam benimde iyi bir haberim var..bugün sperm testi tekrarlandı ve azda olsa sperm çıkmış.100000 tanecik ama bunada çok şükür..rabbim inş dahada arttırır..sizi seviyorum canlarım,bna dua edin lütfennnn

melisela merhaba. Allah şifa versin inşallah. Allah dilerse herşekilde olur hiç merak etme bol bol dua et. keçiboynuzu kürü nü duymuşmuydun sperm sayısını arttırıcı etkisi varmış

evet canım duydum, zaten başladık bile denemeye..ama şuan pekmezini içiyor, alıp bende yapıcam kendim..ayrıca bal, fındık, badem, ceviz faln aldık onları karışım yapıcam..Rabbimden istiyoruz, ve inanıyoruz ki bir gün bizede bir melek verecek..İnş hepimize verir..Çok itemek lazım..cumadan beri o kadar kötüydükki çok şükür bugün biraz sevindik..inş dahadaii olur...

melisela senin adına çok sevindim.allah inşallah tez zamanda muradını verir.allahtan umut kesilmez rabbim çaresiz dert vermesin...

bebegim_01
kızlarr çokk heyecanlıyım yarın aşılamam gerçekleşiyor.işim pırpır.ne yapamagımı ne düşünecegimi bilemiyorum ümitleniyorum biryandanda ya olmassa geçiyor içimden Allahım hepimizi yavrularımıza kavuştursun tez zamanda kızlar aşılamam yarın 8 de lütfen dualarınızı eksik etmeyin.

Allah gonlune gore versin canim benim dualarim hepinizle
hadi hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…