Aşılama temmuz ayında melegine kavuşmak isteyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
melisela
kızlarrrr selam benimde iyi bir haberim var..bugün sperm testi tekrarlandı ve azda olsa sperm çıkmış.100000 tanecik ama bunada çok şükür..rabbim inş dahada arttırır..sizi seviyorum canlarım,bna dua edin lütfennnn

cok sevindim senin adina canim
morelini yuksek tut bu cok onemli

bugun okuldan arkadasim dun beni ruyasinda hamile gormus onu soyledi kadina hic bisey demedim ama insallah olur olsun ne olur dedim kendi kendime sizce bu bir isaret olabilirmi?

bugün güzel haberler var hep :) inşallahta hep böyle gider. benim bu ay aşılamam olmıycak mağlum rapor çıkaramadık. inşallah kendiğilinden olur guclubacismile . günlerimi hesapladım bakalım tutturabilcezmi :)

Bebegim 01 insallah hadi hayirlisi diyorum...gonlune gore olsun canim..tabiykidualarimiz seninle... Melisela nasil sevindim anlatamam super bir haber bu ama ben sana soyledim artik tip o kadar ilerlediki bir tanecik canlispermden bile tup bebk yontemi ile cocuk yapabiliyoruz demisti doktor bana....senden de guzel haberleralacagiz insallah...
bu arada sperm sayisinin artmasi icin bahsedilen kur ne acikca yazarsanizbende denemek isterim..birde asude royal jelly yani ari sutu ilac tablet seklindemi yoksa recel gibi birseymi?alirken dgru alayaim istedim...

canım ben bir ürü kür buldum..dur hepsini yazayım sana..
SPERM ARTTIRICI KEÇİBOYNUZU KÜRÜ
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısını da akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca her gün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca her gün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
Çakşır otu ve kökü nasıl kullanılır ? : çakşır otu kökü kurutulup toz haline getirildikden sonra bal ile karıştırılıp macun yapılarak kullanılır...1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı çakşır otu kökü olacak şekilde katılarak çay şeklinde de içilebilir...düzenli kullanıldığında olumlu etki gösterir...

Prof.Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun azosperme karşı nohut kürü :

Yarım litre su kaynatıldıktan sonra içine 6-7 kaşık nohut atılarak 10 dakika kaynattıktan sonra ılımaya bırakılır. elde edilen suyun yarısı sabah kahvaltısından sonra,diğer yarısı da öğlen yemeğinden önce içilmelidir.

Bu küre en az 2 ay devam edilmelidir.Başarı oranı %35-40 olmaktadır.

şimdilik bu kadar..ayrıca bal, ceviz, badem, fındık hepsini karıştırdım..birde saf zeytin yağına incir doldurup sabah ve akşam onu yedircem..

iyiymiş bunlar ama benim eşim keçiboynuzunu bile 2 gün zor içti. bende söylemekten okadar yoruldumki artık bende zorlamıyorum. eşimin durumunu öğreneli nerdeyse 2 sene oluyor kızlar. başta çok üzüldük, bende oyüzden hiç zorlamadım doktora gitmesi için. ama sonra sonra kızmaya başladım. ben söylemesem ne doktora gidiyor ne doktoktorun istediği testi yaptırıyor, ne çıkan sonucu doktora götürüyor. bu durumu hala hazmedemiyor ve çok üzülüyor farkındayım. ama sadece üzülmekte hiçbirşeyi değiştirmiyor işte. doğru düzgün tedavi olsaydı belki şimdiye kadar hamile kalmıştım. öyle öfkeliyimki artık ona... bu ihmalkarlığı sorumsuzluğu beni çıldırtıyor. son zamanlarda konu dönüp dolaşıp artık bu bebek muhabbetine geliyor. ve hep kavga ediyoruz. bende artık ne halin varsa gör dedim, ister git dr. ister gitme. ne yapıcağımı, nasıl davranacağımı bilmiyorum artık. yardım edin mafoldumben

ninya mrb. bende aynı durumdan muzdaribim eşim de sperm azlığı vardı bende 3 yıl yalvardım çok kavgalar ettik ikna olmadı. Tabi başka problemlerimizde vardı gerçekleşmesini beklediğimiz hayata dair problemler tayin muhabbetleri falan. sonra çevremizdeki çocuklu aileleri, babaları gördükçe yavaş yavaş çaba göstermeye başladı ama onlar bizim gibi duygusal bakamıyolar sorun burdan kaynaklanıyo. erkeğin durumu kabullenmesi daha zor tabi ama tavsiyem konuş eşinle onun hassas olduğu noktalardan gir olaya kavga etmek ters tepebilir zor oluyo ama ne hissettiğini ancak konuşarak anlatabilirsin ona. ayyyy Güzin abla gibi yazmışım kusura bakma lütfen ama bi faydam olursa ne mutlu bana

kızlar tekrar merhaba.çok moralim bozuk.aşılamamı bülent bey yapmadı esra hasnımda yapmadı daha önce hiç görmedigim tanımadıgım biri yaptı.hemşireye söyledim bülent bey izinliymiş esra hanımıda istedigimi önceden söylemem gerekiyormuş.böyle umursamazlık olurmuyaa.
biz oraya uzman dr. diye gidiyoruz daha dün gelen bizim aşılamamızı yapıyor.çokk moralim bozuk çokk
birde çok zorlandı benide çok zorladı aşılama yaparken.rahmimi öne ald salak adam şekli bozukmuş okadar canım yandıki.ilk aşılamamı hapan dr. beni üzmemişti yumurtalıların arkada dedi sadece.
birde kızlar benim bayakanamam oldu aşılamadan sonra ve halende oluyor çok moralim bozuk.
sizdede böyle oldumu hiç.

DEW77
Bebegim 01 insallah hadi hayirlisi diyorum...gonlune gore olsun canim..tabiykidualarimiz seninle... Melisela nasil sevindim anlatamam super bir haber bu ama ben sana soyledim artik tip o kadar ilerlediki bir tanecik canlispermden bile tup bebk yontemi ile cocuk yapabiliyoruz demisti doktor bana....senden de guzel haberleralacagiz insallah...
bu arada sperm sayisinin artmasi icin bahsedilen kur ne acikca yazarsanizbende denemek isterim..birde asude royal jelly yani ari sutu ilac tablet seklindemi yoksa recel gibi birseymi?alirken dgru alayaim istedim...

canim benim esimin kullandigi kucuk bir kutuda pekmez tarzi sivi bisey bende burda baska bir eyalette olan arkadasima soyledim oylesini bulamamis hapinini almis fark etmez ikiside ayni ise yariyor
hatta arkadasim internette okumus arastirmis kadinlarda kullanabilirmis yumurta kalitesini artiyormus bunu bende bilmiyordum benim sadece esim kullandi ama bu asilamam tutmazsa bende kullanicam esimle birlikte

bebeğim-01 bende 1 hafta önce aşılama yaptırdım benimkide zor oldu kanamamda oldu yarım gün sürdü

içimi rahatlattın cnm tşkler ama benim sadece aşılama deil benimkisi aşılamadan deil yani rahmimi düzeltince kanamam oldu çünkü ilk aşılamamda öyle bir sorun yaşamamıştım.oda zor olmuştu ama dr. canımı yakmamıştı.
birde progesteron verdi yarın sabah kullanamya başlıyacam 15 gün süreyle.insaallah avci sende güzel haberler alırsın.

bebegim_01 bebegim_01 isimli üye çevrimiçidir (Online)
Nergis

Giriş tarihi: Mar 2009

Mesaj Linki
kızlar tekrar merhaba.çok moralim bozuk.aşılamamı bülent bey yapmadı esra hasnımda yapmadı daha önce hiç görmedigim tanımadıgım biri yaptı.hemşireye söyledim bülent bey izinliymiş esra hanımıda istedigimi önceden söylemem gerekiyormuş.böyle umursamazlık olurmuyaa.
biz oraya uzman dr. diye gidiyoruz daha dün gelen bizim aşılamamızı yapıyor.çokk moralim bozuk çokk
birde çok zorlandı benide çok zorladı aşılama yaparken.rahmimi öne ald salak adam şekli bozukmuş okadar canım yandıki.ilk aşılamamı hapan dr. beni üzmemişti yumurtalıların arkada dedi sadece.
birde kızlar benim bayakanamam oldu aşılamadan sonra ve halende oluyor çok moralim bozuk.
sizdede böyle oldumu hiç.

canim benim hic ama hic kanamam olmadi bence telefon ac sor yada birebir git konus sana bilgi versinler
morelini bozma morel bizim icin cok onemli

progesteron banada verdi bide folik plus kullanıyorum. benimde rahim ağzım kapalıydı onu açamaya uğraştı ondan oldu kanamam sanırım.

benim progesteronum tüp şeklinde.bende folik plus kullanıyorum.
15 gün sonra ilaç bitince gel dediler.sen nezaman kanda baktıracaksın cnm.

canım haklısn..erkeklr kabullenemiyor, ama çok şükür benim eşim durumunu az da olsakabullendi ve elimden ne gelirse sonuna kadar yapıcam dedi..çok şükür o konuda sorun yaşamadık ama tabiki zor oluyor ikimiz içinde..inş daha iyi olur durumlarımız..

canım geçmiş olsun inş birşey olmaz Allah'ın izniyle..

saolun kızlar.melisim sen nasılsın güüzel haberler almışsın gözün aydın sonu güzel olur insaallah.
kızlar eger yarında geçmesse kanama devam ederse hastaneye gidecem.

benim progesteronum tüp şeklinde.bende folik plus kullanıyorum.
15 gün sonra ilaç bitince gel dediler.sen nezaman kanda baktıracaksın cnm.

benim progesteron vajinal fitil olarak uygulanıyo. test 12 gün sonra baktır dedi dr. p.tesi falan oluyo işte ama bilmiyorum negatif çıkmasından çok korkuyorum belki çrş. kadar beklerim o arada adet olursam negatif sonuç görmekten iyidir şimdiye kadar kaç souç neg. çıktı bilsen senağlama

saolun kızlar.melisim sen nasılsın güüzel haberler almışsın gözün aydın sonu güzel olur insaallah.
kızlar eger yarında geçmesse kanama devam ederse hastaneye gidecem.

valla bebeğim nasıl olayım.iyi olmaya, eşime destek olmaya çalışıyorum..Güçlüyüm çok şükür..Rabbim zaten kaldıramayacağından fazla yük yüklemez kullarına..demekki dayanabilecekmişiz..bol dua ediyorum, mucize istiyorum rabbimden..Ayrıca tüp bebek yerleri araştırmaya başladım..İnsan öğreniyor işte..Kimse benim başıma gelmez demesin..Gelince anlıyor insan..Ama umutluyum..Birgün olacak bebeğim..azda olsa sperm sayısı görmek bizi mutlu etti, onunla avunuyoruz şimdilik :)) rabbim inş daha da iyi edecek..böle işte..hayat tüm hızıyla devam ediyor..

Bebegim01 haklisin siniri bozmakta biraz ayip etmis adamlar...ama iyi yonunden bak ilk defa yapan birisi ugrulu olur belki..kanama oldugunu duymustum birkac kiside ama yarinda devam ederse kesin git doktora...aman deyim ihmal etme...
melisela cok tesekkurler formul icin hemen uygulayacagim esime :)
asude 78 bakayim bir arastiracagim sadece neye benzedigini bilmek istedim..
opuyorum kizlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…