- Konu Sahibi bebegim_01
-
canım ben bir ürü kür buldum..dur hepsini yazayım sana..
SPERM ARTTIRICI KEÇİBOYNUZU KÜRÜ
Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6–7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısını da akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca her gün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca her gün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.
Çakşır otu ve kökü nasıl kullanılır ? : çakşır otu kökü kurutulup toz haline getirildikden sonra bal ile karıştırılıp macun yapılarak kullanılır...1 su bardağı suya 1 tatlı kaşığı çakşır otu kökü olacak şekilde katılarak çay şeklinde de içilebilir...düzenli kullanıldığında olumlu etki gösterir...
Prof.Dr. İbrahim Saraçoğlu'nun azosperme karşı nohut kürü :
Yarım litre su kaynatıldıktan sonra içine 6-7 kaşık nohut atılarak 10 dakika kaynattıktan sonra ılımaya bırakılır. elde edilen suyun yarısı sabah kahvaltısından sonra,diğer yarısı da öğlen yemeğinden önce içilmelidir.
Bu küre en az 2 ay devam edilmelidir.Başarı oranı %35-40 olmaktadır.
şimdilik bu kadar..ayrıca bal, ceviz, badem, fındık hepsini karıştırdım..birde saf zeytin yağına incir doldurup sabah ve akşam onu yedircem..
iyiymiş bunlar ama benim eşim keçiboynuzunu bile 2 gün zor içti. bende söylemekten okadar yoruldumki artık bende zorlamıyorum. eşimin durumunu öğreneli nerdeyse 2 sene oluyor kızlar. başta çok üzüldük, bende oyüzden hiç zorlamadım doktora gitmesi için. ama sonra sonra kızmaya başladım. ben söylemesem ne doktora gidiyor ne doktoktorun istediği testi yaptırıyor, ne çıkan sonucu doktora götürüyor. bu durumu hala hazmedemiyor ve çok üzülüyor farkındayım. ama sadece üzülmekte hiçbirşeyi değiştirmiyor işte. doğru düzgün tedavi olsaydı belki şimdiye kadar hamile kalmıştım. öyle öfkeliyimki artık ona... bu ihmalkarlığı sorumsuzluğu beni çıldırtıyor. son zamanlarda konu dönüp dolaşıp artık bu bebek muhabbetine geliyor. ve hep kavga ediyoruz. bende artık ne halin varsa gör dedim, ister git dr. ister gitme. ne yapıcağımı, nasıl davranacağımı bilmiyorum artık. yardım edin mafoldumben
içimi rahatlattın cnm tşkler ama benim sadece aşılama deil benimkisi aşılamadan deil yani rahmimi düzeltince kanamam oldu çünkü ilk aşılamamda öyle bir sorun yaşamamıştım.oda zor olmuştu ama dr. canımı yakmamıştı.
birde progesteron verdi yarın sabah kullanamya başlıyacam 15 gün süreyle.insaallah avci sende güzel haberler alırsın.
benim progesteronum tüp şeklinde.bende folik plus kullanıyorum.
15 gün sonra ilaç bitince gel dediler.sen nezaman kanda baktıracaksın cnm.
saolun kızlar.melisim sen nasılsın güüzel haberler almışsın gözün aydın sonu güzel olur insaallah.
kızlar eger yarında geçmesse kanama devam ederse hastaneye gidecem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?