Aşılama temmuz ayında melegine kavuşmak isteyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar yokmu umut haberleri.benim yarın 15.gün ama gitmicem doktora adet günümü beklicem.ilk aşılamamda umutla gittim ama sonuç negatifti ve tam gününde adet oldum.allahtan jayırlısı artık rabbimden gelene razıyım...

yares insaallah tutmuştur budefa.benim kanamam bitti kızlar.dr.aşılama günü ve ertesi ilişki önemli dedi bizde öyle yapacagız bakalım kısmet birazda elimizden geleni yapacagız gerisini Allah ın takdirine bırakacagız.ben ilk aşılamamda çok dikkat etmiştim 1 hafta yatmıştım.bunda öyle yapmayacam.
dikkat edecem kendime agır işler yapmayacam sadece.15 güne kadar adet olmassam dr.gidip test yapacam.insaallah Allah nasip ederde bu ay tedaviden olumlu sonuç alırız.hepinize çok teşşekkürler.

BEBEĞİM inşallah allah nasip eder bizlere.bende çok ağır iş yapmadım yormadım kendimi dediğin gibi biz elimizden geleni yapalım gerisi allaha kalmış...hakkımızda hayırlısı olur inşallah

insaallah canım.bebegimize sarılmayı kucagımıza almayı sütümüzden vermeyi nasip etsin saglıkla akıllı vatana millete hayırlı evlatlarla.insaallah

sana asprin felan verdimi dr. veya başka bi ilaç.bana sadece vajinal jel verdi.

yares güzel haberlerini bekliyoruz inşallah. sen bari umut ol bize.
ben çok kötüyüm bu arada.izne tatile gidemeyen tek benim galiba
o kadar yoğun çalışıyorum ki foruma girmeye bile vakit bulamıyorum bazen.2-3 arkadaşın yerine vekaleten de ben bakıyorum, arazi programlarım da çok yoğun.
durumuma gelince, puregona devam. salı günü gittik doktora. herşey normal dedi. bakalım cumartesi tekrar gideceğiz. herhalde haftaya olur aşılamam. nedense ilk yaşadığım moral bozukluğundan sonra, bu sefer de olmayacakmış gibi geliyor. umudum kalmadı hiç. boşuna kürek çekiyormuşum gibime geliyor. bu aşılama da tutmazsa tüp bebek için uğraşcaz. ama şöyle bir problemim var, doktor çok kilolusun dedi, bu kiloyla tüp bebek tedavisi olmaz dedi.
epeye bir kilo vermem gerek, 3-4 ay sürer herhalde. anlayacağınız, moraller çok bozuk, işlerim çok yoğun, iznim yok, tatil yok, hava sıcak.anne olamıyorum. üffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Merhaba Arkadaşlar.

Uzun süredir yazamadım. İzmir'e ailemin yanına geldim, evde net olmadığı için giremiyorum.

biraz geçmişe baktım, sanırım mutlu bir haber yok henüz. benim de tutmadı aşılama. burda bir tüp bebek merkezine gittik. kist olduğu için doğum kontrol hapı verdi doktor. yani bu ay da umut yok mafoldumben

inşallah bir dahaki girişimde güzel haberler okurum burda. dualarım sizinle :Saruboceq:

miss umutsuzluga kapılma.kaç tane yumurtan olgunlaşmış ve kaç kilosun şuanda bende tedavilerden sonra baya kilo aldım.şuan 65 kiloyum.

miss umutsuzluga kapılma.kaç tane yumurtan olgunlaşmış ve kaç kilosun şuanda bende tedavilerden sonra baya kilo aldım.şuan 65 kiloyum.

merhaba bebeğim,
valal salı gittiğimizde kaç tane olgunlaştığı daha belli değildi. solda 9 sağda 7 yumurta var dedi doktor ama, kaçı olgunlaşacak bilmiyorum. haziranda da çok olguğu için iptal olmuştu aşılama. temmuzda da 1 tane olgunlaştı, tutmadı aşı. benim durumum vahim epeyce. 65 kilo ne ki bebeğim. yat kalk dua et, benim +20 daha var

miss hakkında hayırlısı olur inşallah.bende ilk aşılamamdan çok umutluydum ama tutmadı bunda okadar umutlandırmıyorum kendimi ama allahtan umut kesilmez.iş yoğunluğun senin için iyi en azından kafan işle meşgul olur kendini dinlemezsin..amann tek dert kilo olsun çaresiz değil ya :)

inşallah birce hepimiz mutlu haberler alırız.benimde bu aşılamam tutmazsa tüp bebek denicez.hayırlısı artık

Bebegim 01 kanamnin durmasani cok sevindim kendine dikkat et tamam yatma ama sakin sakin agir kaldirma birde benim doktorumun bana tek tavsiyesi bol su icmem uzerineydi...gerci bol su ictik agir kaldirmadik ama tutmadi..ama ben tum bu ara yapilan asilamalarin tutacagina eminim...
yares hayirlisi olsun...
birce -durumumuz ayni ama bana dogum kontrol hapi vermedi kendiliginden erimesi gerekiyro dedi insallah erir tabi...
miss moralini bozma bende bu ay yaptiracaktim ikinciyi 3 tane kist var dedi doktor ve yapilamadi hepimiz farkli seylerle bogusuyourz moral moral moral....
sevgiler kizlar....

canım çok geçmiş olsun..dekki vakti var daha..sen gidli neler yaşadık neler..seni çok merak etmiştim ama hayırlısı olsun..durmak yok ama..bende artık direkt tüp bbek deniyeceğim şubat tatilinde..bazı arkadaşlar geç olabilir falan diyor ama başka şansım yok..Eylülde eşimi ankya göndeceğim..sperm çıkarsa dondurtması için..zormuş yaa..

insaaaahh benim suyla pek aram yokdew ama tavsiyene uyacam.tşkler

birce3535

Uzun süredir yazamadım. İzmir'e ailemin yanına geldim, evde net olmadığı için giremiyorum.

biraz geçmişe baktım, sanırım mutlu bir haber yok henüz. benim de tutmadı aşılama. burda bir tüp bebek merkezine gittik. kist olduğu için doğum kontrol hapı verdi doktor. yani bu ay da umut yok

inşallah bir dahaki girişimde güzel haberler okurum burda. dualarım sizinle

uzme kendini canim cok nadir ilk asilamada hamile kalan
esim internette arastirdi cogunluk 3.cu ve 4.cu asilamalarda gebe kaliniliyormus
hayirlisi neyse hakkimizda o olsun

yok orda arkadaş tüp bebegegeçtigi taktirde dr.u kilo vermesi gerektigini söylemiş.yani engelmi deilmi bilmiyorum

ohaoldumsmile
yok orda arkadaş tüp bebegegeçtigi taktirde dr.u kilo vermesi gerektigini söylemiş.yani engelmi deilmi bilmiyorum

merhabalar arkadaşım. malesef ki kilo hamile kalmaya engel. bu tıbben de açıklanmış bir durum. kilolu bayanlarda yumurta olgunlaşma işi daha geç oluyormuş.bebek isteyen anne adayları eğer kiloluysa doktorun ilk söylediği şey kilo verilmesi gerektiği. ben aşılama aşamasındayım , doktorum kilo vermem gerektiğimi söylüyor. hele aşılamadan tüpe geçersek bu kiloyla tüp ebbek tedavisi olamazsın dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…