- Konu Sahibi bebegim_01
-
kızlar yokmu umut haberleri.benim yarın 15.gün ama gitmicem doktora adet günümü beklicem.ilk aşılamamda umutla gittim ama sonuç negatifti ve tam gününde adet oldum.allahtan jayırlısı artık rabbimden gelene razıyım...
miss umutsuzluga kapılma.kaç tane yumurtan olgunlaşmış ve kaç kilosun şuanda bende tedavilerden sonra baya kilo aldım.şuan 65 kiloyum.
Merhaba Arkadaşlar.
Uzun süredir yazamadım. İzmir'e ailemin yanına geldim, evde net olmadığı için giremiyorum.
biraz geçmişe baktım, sanırım mutlu bir haber yok henüz. benim de tutmadı aşılama. burda bir tüp bebek merkezine gittik. kist olduğu için doğum kontrol hapı verdi doktor. yani bu ay da umut yok mafoldumben
inşallah bir dahaki girişimde güzel haberler okurum burda. dualarım sizinle :Saruboceq:
Merhaba Arkadaşlar.
Uzun süredir yazamadım. İzmir'e ailemin yanına geldim, evde net olmadığı için giremiyorum.
biraz geçmişe baktım, sanırım mutlu bir haber yok henüz. benim de tutmadı aşılama. burda bir tüp bebek merkezine gittik. kist olduğu için doğum kontrol hapı verdi doktor. yani bu ay da umut yok mafoldumben
inşallah bir dahaki girişimde güzel haberler okurum burda. dualarım sizinle :Saruboceq:
miss umutsuzluga kapılma.kaç tane yumurtan olgunlaşmış ve kaç kilosun şuanda bende tedavilerden sonra baya kilo aldım.şuan 65 kiloyum.
yok orda arkadaş tüp bebegegeçtigi taktirde dr.u kilo vermesi gerektigini söylemiş.yani engelmi deilmi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?