Aşılama temmuz ayında melegine kavuşmak isteyenler buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
pazar günü de mi var sınav? akannehir ben sadece cmt sanıyordum sormadım müdür yardmcısına ne gün diye. yarın sabah gidip alayım bari belgeyi. inşallah cmt sabah çıkmıştır:)

canım cumartesi sabah ve öğleden sonra ing, pazarda sabah ve öğleden sonraymış..pazar günü olanlar bide 3.5 saat sürüyormuş..bi gözetmenlik bi salon başkanlığı vermişler banada..

üff ya moralim bozuldu. keşke iptal ettirseydim 3.5 saat çok uzun, hiç geçmez vakit inşallah cumartesidir...

iyi gözünaydın..cumartesi 9.5 da başlayıp 1 de bitiyor..pazarın sana kaldı:))

melisela
merhaba ben ozel mesaj henuz gonderemiyorum mesajini aldim cok tesekkur ederim
Allahin izniyle insallah bebeklerimize bir an once kavusuruz

bebegim_01
insaallah canım.hepimiz için dua ediyorum ben bugunde orucum.aasude peki bu orucu tuttun ama sonuç alamadınmı.benim erkek kardeşimde amerikada teksasta.dil ögrenmek için gitti ama galiba yerleşecek.sen neresindensin.

ben CALIFORNIA'dayim
canim orucu tuttum ama sonuc alamadim evet ama belki hemen olmuyordur beklememiz gerekiyordur
gecen okudum Allah dua etmeyi birakmayan, surekli dua eden kullarinin dualarini muhakkak kabul edermis, pes etmek yok dualara devam.

birce3535

canim hayirli olsun asilamam insallah tutarda sonucun pozitif cikar
sizlere bisey itiraf etmek istiyorum bu siteye uye oldugumdan beri morelim cok iyi. kendimi harika hissediyorum sizlerin sayesinde hepinize cok tesekkur ederim
morel cok onemli bizler icin
tam gaz ileri hanimlar

melisela
merhaba asude..umarım seninde bu sefer tutar..bu arada dua konusunda zekeriya dularını okuyun..meryem suresi 3-6. ayetler, Al-i imran 38 ve enbiya 89. ayetler..Rabbim inş hepimize nasip eder..sende bize haber verirsin artık..

cok tesekkurler bu dualar icin Allah razi olsun internetten buldum canim.

benden de size bi kac dua

Çoçuk sahibi olmak için dua
Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.

Dileğin kabulu için Fatiha

Kimin bir dileği varsa akşam namazını kılıp yerinden kalkmadan 40 kere Fatiha süresini okusun.
Sonra şu duayı etsin ve dileğini Allhatan istesin.

"Allah'ım ! Senin ilmin benim isteğime yeterlidir.fatiha hürmetine dileklerimi ihsan eyle,Senin keremin bana kafidir.Kereminle muamele eyle.Fatiha hürmetine gönlümde olanı meydana getir,Allahım!"

Muhhyiddini Arabi hzlerinden aktarılmıştır.

Duayı akşam namazının farzından sonra veya sunnetinden sonra okuyabilirsiniz.

canım çok teşekkürler..ben inanıyorumki yer gök dua ile..dua ile asla açılmayacak kapı yoktur..Allah razı olsun..

çok sağol asude. inşallah... moral konusunda da haklısın, gerçekten çok önemli. kendiyle aynı durumda olanlarla konuşmak daha çok rahatlatıyor insanı...

bu sabah adet oldum yarin doktor randevum var. hayirlisi bakalim, ilk ultrasona girerim kist falan varmi diye bakarlar, sonrada igneleri yazarlar, randevu verirler sonraki asamada kac tane yumurta var ne kadar buyukler diye tekrar ultrasona girerim ve asilama tarihini verip cagirirlar bundan oncekilerde hep boyle olmustu sizi gelismelerden haberdar ederim yarin
insallah bu ay sizlerin verdigi morelle asilamam tutar bende hamile kalirim su mubarek gunun hurmetine yuce rabbim hepimizin dualarini kabul etsin AMIN
HERKESIN KANDILI KUBAREK OLSUN
bol bol dua edin

aşılamam oldu kızlar. artık bekliycez, bakalım ne olucak.

hayırlıı olsun tatlımmm ne güzellll.kaç yumurtan olgunlaştı.dr.un aşılamadan sonra ilişki önerdimi ?gelişmeleri yaz bizlere cnm:lepi:

gözzüünn aydınn cnmmm.bebişin belkideee içindedir.hep olumlu düşünnn.Allah umudunuu kırmasın.:lepi:

hadi insaallah canım.Allahın hikmetinden ilminden merhametinden sual olmaz.o ol desin yeterli.dilerimm hepimizede ol demiştirr..:Saruboceq::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…