- Konu Sahibi bebegim_01
-
ayy evet bana da 2 tane gelmiş..Allah'tan sabahları..
pazar günü de mi var sınav? akannehir ben sadece cmt sanıyordum sormadım müdür yardmcısına ne gün diye. yarın sabah gidip alayım bari belgeyi. inşallah cmt sabah çıkmıştır:)
Dileğin kabulu için Fatiha
Kimin bir dileği varsa akşam namazını kılıp yerinden kalkmadan 40 kere Fatiha süresini okusun.
Sonra şu duayı etsin ve dileğini Allhatan istesin.
"Allah'ım ! Senin ilmin benim isteğime yeterlidir.fatiha hürmetine dileklerimi ihsan eyle,Senin keremin bana kafidir.Kereminle muamele eyle.Fatiha hürmetine gönlümde olanı meydana getir,Allahım!"
Muhhyiddini Arabi hzlerinden aktarılmıştır.
Duayı akşam namazının farzından sonra veya sunnetinden sonra okuyabilirsiniz.
birce3535
canim hayirli olsun asilamam insallah tutarda sonucun pozitif cikar
sizlere bisey itiraf etmek istiyorum bu siteye uye oldugumdan beri morelim cok iyi. kendimi harika hissediyorum sizlerin sayesinde hepinize cok tesekkur ederim
morel cok onemli bizler icin
tam gaz ileri hanimlar
aşılamam oldu kızlar. artık bekliycez, bakalım ne olucak.
merhaba kızlar. aşılamamı yaptırdım. çok gerilmiştim aşılama öncesi ama korkulacak bir şey değilmiş gerçekten. çok çabuk bitti zaten anlamadım. teknik açıdan iyi bir aşılama olduğunu söyledi doktorum. artık bekleyip göreceğiz. inşallah olur hayırlısıyla...
bu sabah adet oldum yarin doktor randevum var. hayirlisi bakalim, ilk ultrasona girerim kist falan varmi diye bakarlar, sonrada igneleri yazarlar, randevu verirler sonraki asamada kac tane yumurta var ne kadar buyukler diye tekrar ultrasona girerim ve asilama tarihini verip cagirirlar bundan oncekilerde hep boyle olmustu sizi gelismelerden haberdar ederim yarin
insallah bu ay sizlerin verdigi morelle asilamam tutar bende hamile kalirim su mubarek gunun hurmetine yuce rabbim hepimizin dualarini kabul etsin AMIN
HERKESIN KANDILI KUBAREK OLSUN
bol bol dua edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?