- 15 Ekim 2009
- 13.355
- 71
- 413
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ay canım speedym valla öyle bitanem temmuz ayı gib olsun diyoruz ama bakalım onun almanyadaki abisinin izini ağustosdaymış ama o zamanda ramazanlık ben istemiyorum herhalde temmuz olucak bakalım heyecan yaptım yaaa
zuzummm hadi hayırlısı olsunnn
benim de temmuzda sözüm olacak sanırımmmm
evlenme teklifimi aldım, yazın okullar kapanınca istemeye gelirler diye konuşuluyo bizim evde bakalımbi aksilik olmazsa yani bizimkiler temmuzda bi isteme ve bi söz, ramazan bayramının 2. ya da 3. günü nişan, seneye yaza da düğün olabilir diyolar
ayy ben de nası heycanlıyım anlatamam
![]()
kız sen nerelerdesin özledim valla ay inanmıyorum yaaaa çok sevindim bitanemmm ya hayırlısı olsun desene ikimizde de şimdiden başladı heyecanlar sıkıntılar![]()
öyle valla canım , inşallah bu yaz bizim yazımız olur
ay inşallah yaaaa ben evde yapıcam nişanı sade bir nişan sitiyorum sne nasıl edicen
Bizim bi kere gelirler isterler, sonra 1 hafta sonra gibi gene gelirler söz keseriz sadece kendi aramızda, rbayramda da bi yer tutulup nişan yaparız diye bir muhabbet dönüyo bizim evde şu an. ben de hepsini yaşamak istiyorum zaten![]()
ya speedy ilk önce tanışmaya gelicekler işte isteme falan olur herhal sonra bir hafta sonrada söz nişan bir olucak inşallah yani işte nişan direk hepsi bir arada çıkıcak :) bakalım nasıl olcak valla şimdiden ne giyinicem neler yapılıcak düşünmeye başladım
herkes biliyoda baba bilmiyo valla yakın zamanda söylicez canım bakalım nasıl söylicez gerildim yaaa offffff....senin ne zamandır var birlikteliğin canım
tek sorun söyleyememek olsun canım
benim gibi beklemekten iyidir
4 yıl olucak ilişkim
askerden geldi geçen ağustosta hala nişanlanmadık
para biriktiriyor seneye falan bitio birikim şimdiden nişanlanırsak nişanlılık süresi çok uzar diyor
bende böle bekliyorum işte ama çok bunaldım yeter artık diye bağarmak istiyorum benim baksılarımla aralıkta ozaman diyebildi geçende ..onla avunuom işte....
onun tek derdi hemen nişan düün yapmak bunun içinde para gerekio o yüzden bekletio sinir şey...baskılarımla 5 ay falan nişanlı kalıcaz sanırım allah izin verirse..ona kalsa en fazla 2 ay kalıcaktık da taa seneye mayısa kadar falan nişan bekleyecek halde deilim ..seneye olsaydı temmuzda falan da düün istiodu ..ama öle olmucak galaiba..bakalım hayırlısı
olsun canım benim ama geçerli sebebi var sonuçta erkek arkadaşının para biriktiriyo sonuçta geç olsun güç olmasın canım