İyiyim iyi negatifede alıştık bu sefer daha güçlüyüm
Zaten tek yumurtaydí ne olur ne olmaz diye 3.gun transfer edildi.
Bakalım mevlam neyler, Neylerse güzel eyler
Aa öyle alıştım falan demek yok ama iyi olmana sevindim bence bu pozitifliginin geri dönüşü çok güzel olacak inanıyorum bebişin seninle beraber inşallah

Ne içtiysen bende istiyorum bu kafadan bi ben olamıyorum
Bu tedavim hep çok ters gitti baştan o kdr çok yıprandım ki anlatamam.ilaclari bulmakta zorlandım.ilac elimde patladı ( bildiğin iğne bomba gibi patladı) yani hep terslik vardı. 5 yumurtam vardı ama yumurta toplama 2 taneyi zor alabilmiş doktorum. Hemşire kadın o kdr çok karnına yüklendim ki ama yinede ikisinden fazlasını alamadık dedi.iki yumurtada çok saglikliyken sadece biri dollendi.
İnancım teslimiyetim sonsuz
Biz ne yapsak boş.

Ummadık taş baş yarar canım umutsuzluğa kapılma benim gibi insanlarda 30 yumurta toplanıp negatif gören çok ama tek yumurta ile çocuk sahibi olanda çok fazla

Ummadık taş baş yarar canım umutsuzluğa kapılma benim gibi insanlarda 30 yumurta toplanıp negatif gören çok ama tek yumurta ile çocuk sahibi olanda çok fazla
Ben hipo hipoyum yumurta yok.Allahtqn ki ilaçlara cevap veriyor vücut. Yaşta ilerledi benim.
Çok şükür bir kızım var kooocaaaamannnnnRabbim isteyen herkese bu duyguyu tattirsin

Dualarımdasın❤ Test gününde bile gitmek istemediğini söylüyorsun erken test yapacak mısın diye sormaya çekindim şuan
İki seferde yapmamistim hep direk kan vermeye gitmiştim.onlr 5.gun embriyosuydu.biri önce tuttu sonra düşmüştü.ikinci direk negatifti.
Bunda gitmeden evde test yapayım diyrm
Çünkü o bekleyiş çok zor.en azından kendimi hazırlamış olurum.

Ikiydi canim evet doktor söyledi
Ya 2 embriyo dan biri tutinamayop diğeri devam ediyor olabilir doktor nie böyle bir şey söyledi ki. Sen keşke bırakmasaydın ya değerin kötü değil artış bir süre daha takip etmen lazım lütfen igneyi olma değerinin 1500 olmasını bekle kese görülmez o zaman dış gebelik diyebilir

Ben dayanamazdım ki dayanamadım da gerçekten çok zor beklemek. Mümkün değildi 13 gün beklemem peki kaçıncı gün yapmayı düşünüyorsun 3. Gün embriyosu kaçıncı gün pozitif çıkıyor kesin olarak? Inşallah yüzün bu defa güler canı gönülden istiyorum ❤

Allah razı olsun canım,ben hiç bilmiyrm ki
Sence kaçıncı gün yapmalıyım.
Arefe gün transfer oldum.
Sen deneyimlisin bu konuda
Az önce jelim bitti onu almaya gittim .Dönüşte markete uğradım.Aldikalrimin gramajıni hesaplıyorum kaç kiloya kdr taşıyabiliyoruz aklımda deli sorular.Kafqyi yedik hayirlisyla

Allah senii güldürdün bence en az 7. Gün yapman lazım ki o bile aşırı erken olabilir ben 5. Gün yapmıştım sen 8 yada 9. Gün yap bari ❤

Teşekkürler inşaallah, Rabbim tüm isteyenlerin duasını yaşamayı nasip etsin inşaallah

Hep gül Ayın 6sinda ikinci iğnem var onuda yaptırayım
7sinde yapayım bı test
Aman diyim olumsuz birşey çıkarsa salma kendini. Erken test adı üstünde ERKEN nolur bak ben erken olduğunu bile bile yapmıştım negatif çıkarsa üzülmem demistim. Gerçekten kalbimden güzel şeyler geçiyor senin adına ❤ merakla ve heyecanla bekliyorum

İnsallah cnm benim
Erken yapmak bı yönden çok mantıklı kendini ikisinede hazirliyorsun
Direk gidip o kanın sonucu beklemek o kdr zor ki
Bu sefer gerçekten önce evde yapacağım

Kesinlikle canım ne kasık batması ne ağrısı hiç olmadı ben de neden olmuyor diyordum hep lekenlenme de hiç olmadı çok şükür pozitif senin ki de inşallah olur
Aksam üzeri peceteye pembe kan geldi benim. Sevineyim mi üzüleyim mi adet mi yerleşme mi bilemedim. Belirtim yok diye uzuluyordum, belirti geldiErken gebelik testi yaptım. Cift çizgi pozitif cikti cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…