Aksam üzeri peceteye pembe kan geldi benim. Sevineyim mi üzüleyim mi adet mi yerleşme mi bilemedim. Belirtim yok diye uzuluyordum, belirti geldiErken gebelik testi yaptım. Cift çizgi pozitif cikti cok şükür
Ay çok sevindim canım yerleşme Kanaması da olmuş hadi hayırlı olsun kaçıncı günün cabım :)

Kızlar bişey sorucam. Dr um transfer öncesi küçücük bir çikolata kisti gibi bişey görüyorum demişti, ama şimdiye kadar hiç görmedik belki kan dolayısıyla yumurta öyle görünüyordur demişti. Buna rağmen transferi yaptı ve ilk transferde 1. Kalite 2 embriyom da tutmadı. Şimdi diyorki heralde o çikolata kistiydi, şimdi 2 ay ona baskılama iğnesi yapalım. Hem de eşinle sana kromozom testi yapıcaz. Ya biraz canım sıkılıdı. Madem bu kist vardı da niye transferi yaptın ve 2 embriyomu harcadın? İkincisi de şimdi bu baskılama iğnesiyle normal yoldan hamile kalma ihtimalim de olmuyor değil mi bu 2 ay? Onu engelliyor yani değilmi?

Benim hiçbir fikrim yok açıkçası kistle ilgili. Ama eğer doktorunla aranda en ufak bir his kopukluğu varsa ve attığı adımlar soru işareti oluşturuyorsa başka doktorlara imkan tanıyabilirsin. Ben ilk denememde dotkorumla çok iyi anlaşıyordum. Ama negatif alınca bir dahakine de baskılayıcı serumla deneriz diyince içimde bir his oluştu. Acaba elinden geleni yapmadı mı diye düşündüm. Doktorumu değiştirdim ve en baştan güvendim. Şu an pozitif aldım. Kendinden emin olması en büyük kriter. İnşallah senin için de her şey yolunda gider

Pozitif alan arkadaşlar doktorunuz ilk kontrole ne zaman çağırdı? Kese için ayrı kalp atışı için ayrı mı bakıyorlar yoksa ikisini bir mi görmek istediler. Benim doktorum 15 gün sonra bekliyorum dedi. Birlikte bakacakmış kese ve kalp atışına

Benimki birlikte çağırdı canım aynen 2 hafta sonraya g ü n verdi malum virüs olunca ne kadar o kadar iyi dedi

S.aleyküm kızlar bende güzel haberlerle geldim bahsetmiştim biliyorsunuz arefe günü 8.günümde kanamam olmuştu bayramın ilk günü parça parça kanamam oldu bende adet oldum zannedip ilaçları bıraktım çok agladım umudu kestim acile gittigimde verdigim kan testim vardı 7 küsür çıkmıştı degerim bugün test günümdü gidip kanımı verdim sonra dr la konuştuk tutmamış bellki dedi birçok şey konuştuk tekrar ne zaman başlarız tedaviye diye sonra ben çok aglayınca git kafanı topla dinlen 1 hafta sonra konuşalım dedi ben gitmedim arkadaşlarla konuşuyoduk 12.buçuk gibi internetten sonucuma baktım öncekine göre yükselmiş şok oldum çünkü hiç umudum kalmamıştı bu arada kanamam lekelemeye dönmüştü dr beni çagırdı çok şaşkınım dedi agladım aglama artık gözün aydın gebesin pozitif dedi ama degerin çok yüksek degil bekleyip görecegiz dedi düşebilir degerin dedi ama ben o andan itibaren o kadar güçlü hissettim ki kendimi anlatamam beni bırakmamış diye agladım sakın umudunuzu yitirmeyin Rabbim ummadıgım anda nasip etti perşembe tekrar kan vericem yükselme var mı diye kontrol edicekler bu arada eve gelince ucuz testlerden yaptım çok silik ikinci çizgiyi de gördüm şimdi inşallah degerim yükselirde mucizem benimle olur tüm dualarım sizinle sizlerde bana edin inş ❤❤❤

İnşallah seni sıms
İnşAllah seni sımsıkı tutar canım değerin kaçtı

Selamlar, cikolata kistinin tanisi biraz zaman istiyo cunku ultrasonda diger kistlere benzeyebiliyor, ancak 3-4 ay gecmezse o zaman daha kesin konusuyolar ki yurtdisinda kesin diyebilmek icin laparoskopi ile acip bakmak istiyolar. O yuzden iciniz cok huzursuz olmasin doktor ihmali mi diye bence ilk defa gorduyse tam tani koyamamis olabilir. Ki zaten kucuk bi kist cogu zaman engel degil diyor doktorlar gecen yaz benimki cikolata kisti oldugunu bilmesine ragmen baskilamadan taze transfer 3. gun embryoyu koydu benimki de 1. Kalite 8 hucre esit boyut sifir fragmantasyon flndi tutmadi. Ve benim doktor endometriosis dernegi baskaniydi yani bu cikolata kistlerinin uzmani. Bir de su var cikolata kistiyse ve baskilanacaksaniz 2 ay, zaten bence 3. gun yerine 5. gun embryosu ile deneyin. Kendi fikrim tabi. Benim de bu sefer transferden once 2 ay Lucrin ile baskilama oldu ama oncesinde 5. gun embryolarini yaptik hatta genetige de yolladik. Yani embryonun en azindan iyi oldugunu bilince bu baskilama yoluna girdim. Cunku 2 ay menapoz gercekten zahmetli. Evet bu arada kendiniz deneme sansiniz da olmuyor o zamanda. Ben Ocak Mart arasi Lucrin ile baskilandim pandemiden transfer olamadim. Millet sirf karantinada kaldi ben hem menapoz hem karantinada kaldim ustune zar zor adet oldum sonra Mayis tan simdiye kadar 2 menapoz ignesi daha oldum. Bakalim hersey nasip kismet. Ben hep meyve metaforunu dusunuyorum. Olmamis armutu koparamazsin ama olmus olan armut pit diye kopar. Herseyin vakti zamani hepimiz icin farkli. O yuzden bu 3. gun 5. gun baskilama fln tabii ki elimizden geleni yapiyoruz ama biraz da kismet. Tedbir bizden takdir Allah’tan. Bu arada doktorunuza guvenmeniz cok onemli icinize sinmiyorsa mutlaka baska gorusler alin. Ben 3. doktordayim ve cok guveniyorum doktoruma. O elinden geleni yapti olmazsa kismet diyorum. Ha Bir de karyotip bizim de ilk negatiften sonra onerdiler biz de yaptirdik genetik ikimizin de normal geldi ama yine de embryolara bizim yaslarda bakmak gerekebiliyor. Yani embryolari genetige yollamaktan bahsediyorum. Benim mesela karyotiple beraber pihtilasma bakildi ve kotu cikti hamile kalinca 9 az kullanicam sulandirici. Karyotip cok da bisey aciklamiyo bence ama pihtilasma baktirabilirsiniz. Cok uzun oldu ama bildiklerimi paylasmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…