Temmuz dogum yapacak anneler kılo takıbı

68 dım hamıle kaldıgımda sımdı 73 kıloyum 30 haftalık :) hızlı kılo almaya basladımmmmmmm

Cekilin en zayif hamis geldi araniza boyda kisa napalim :):) 52yle basladim 46ya dustum suan 30+2 55kiloyum Allaha sukur bebegimde bende iyiyz insallah 60la tamamlariz 7haftamiz var onumuzde kizim olcak

Evet canım hem b12 hem de kan iğnesi vuruluyorum. B12 nin adı dodex benim baya düşüktü doktor hiç ilaç vermeden hemen iğne verdi ama hiç acitmiyo

Tabi onun yanında kuzu eti ve kuzu ciğeri de yemelisin sadece iğneyle çok yükselmiyo. B12 sadece hayvansal gıdalarda var bu aralar sebzeyi biraz bırakmalısın bence:)

33. Hafta 108.70 hamile kalmadan önce olduğum kiloyla doğuma gidebilirsem ne mutlu bana :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yeni haftanın kilo tablosu şikayetler başladı mı
sıcaklarla birlikte ayakta şişkinlikler elde yüzde ödemler
karpuz yemek isteği............

Bende şişkinlik yok gerçi ayakta çok kalırsam ayaklarım biber dolmasına benziyo ama genelde yok ama karpuz ve dondurma vazgeçilmezim

Temmuz 24 de doğum yapıcam son adet tarihime göre su ana kadar 8 kilo almışım :)

Kilolar, karpuz erik kiraz isteği, doğum stresi, şişkinlikler, ayak yanmaları yükselişte
Kalan gün, enerji, temizlik yapma isteği, yorulma limiti, kontrole kalan süre düşüşte...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…