- Konu Sahibi kumruderin
-
Kilolar, karpuz erik kiraz isteği, doğum stresi, şişkinlikler, ayak yanmaları yükselişte
Kalan gün, enerji, temizlik yapma isteği, yorulma limiti, kontrole kalan süre düşüşte...
Kilolar, karpuz erik kiraz isteği, doğum stresi, şişkinlikler, ayak yanmaları yükselişte
Kalan gün, enerji, temizlik yapma isteği, yorulma limiti, kontrole kalan süre düşüşte...
katiliyorum sana arkadasim hele temizlik yapmasini ozledim ama enerji yok karpuz super erik mideme dokunuyor gece ayaklar davul :)Tabi dondurmanın yeri apayrı
Kizlar dogumdan sonra verirsiniz kilolari dert etmeyin tabi sut olsn diye yemegi abartmazsaniz...sonrasinda zaten bebisler emeklick yurucek pesinde kakcaksiniz hep kilolarda ucup gitceksıcaklar devam ederse kilo olmayız sanırsam bu gidişle
katiliyorum sana arkadasim hele temizlik yapmasini ozledim ama enerji yok karpuz super erik mideme dokunuyor gece ayaklar davul :)
kizlar dogumdan sonra verirsiniz kilolari dert etmeyin tabi sut olsn diye yemegi abartmazsaniz...sonrasinda zaten bebisler emeklick yurucek pesinde kakcaksiniz hep kilolarda ucup gitcek
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben şimdiden verdim sıcaklar cok etkılıyor terlıyoruz birde hamıleyız daha cok etkılıyor
34.hafta 68.8 puhiiiiiyyyyyy 70i geçecem doğuma kadar
yenı kılolar hayırlı olsun :))))
Ama niyeküüüüü çünkü homili gırtlak yersen olacağı bu yeme diyom yeme zıkkımın kökünü ye diyom kendime bak sabaha kadar yanıyo boğazım ama yinede duramıyorum arkadaşım yaww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?