Temmuz dogum yapacak anneler kılo takıbı

Kilolar, karpuz erik kiraz isteği, doğum stresi, şişkinlikler, ayak yanmaları yükselişte
Kalan gün, enerji, temizlik yapma isteği, yorulma limiti, kontrole kalan süre düşüşte...

ayaklar aksam yatınca kabusum ateş cıkıyor sankı o yüzden uykuya dalamıyorum.

karpuz yemesi güzel oluyorda yan etkisi olmasa wc den gelemıyorum:))

Aynen benimde gece yatarken ve sabah kalkarken ayaklarımda şişlik ve yanma oluyo sanki ateş üstünde yürümüşüm de ayaklarım su toplamış gibi

Kilolar, karpuz erik kiraz isteği, doğum stresi, şişkinlikler, ayak yanmaları yükselişte
Kalan gün, enerji, temizlik yapma isteği, yorulma limiti, kontrole kalan süre düşüşte...

Tabi dondurmanın yeri apayrı
katiliyorum sana arkadasim hele temizlik yapmasini ozledim ama enerji yok karpuz super erik mideme dokunuyor gece ayaklar davul :)

sıcaklar devam ederse kilo olmayız sanırsam bu gidişle
Kizlar dogumdan sonra verirsiniz kilolari dert etmeyin tabi sut olsn diye yemegi abartmazsaniz...sonrasinda zaten bebisler emeklick yurucek pesinde kakcaksiniz hep kilolarda ucup gitcek

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen. temmuzda en sonuncu arkadaşımız da doğumunu yapınca bir de kilo verme sayfası açalım mı

ben şimdiden verdim sıcaklar cok etkılıyor terlıyoruz birde hamıleyız daha cok etkılıyor

ben şimdiden verdim sıcaklar cok etkılıyor terlıyoruz birde hamıleyız daha cok etkılıyor

Evt haklisn ben artik hicbiyere gitmiyorum kilomda sabit kaldi 1haftadir bide malum bende bitanede sipa var onunda pesindeyim bahcelerde evde daha bi etkileniyorm hamilelik sicakta cok zor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…