Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

Evet tabiki,vardir bir hikmeti 40 hafta olmasininda.. Ama bende biraz sabirsizlikda var Artik safak sayiyor gibiyim,hatta saatleri sayiyorum :)) Birde normal dogum yapacamya,ondan biraz korkuyorum kizlar. Ama Hayirlisi insallah ,Rabbim mutlaka bi kolaylik verir. Dualari eksik emteyelim insallah.. Insallah bende doguma girerken sizleri unutmayacagim ozellikle gelincik ve nzmyhn icin dua edecegim insallah.

sagol canım kardeşim benim.................valla dogumda duanı unutturmayacaksa RAbbim unutturmaz o yüzden ''bak bizi unutma falan'' demiycem...........nasip hayırlısı diyorum...........
sana ne sorcam dogum videosu falan mı izledin de bu kadar korkuyon..........ayyy ben izlemiştim çok korktum yaaa........ama topu topu 2 dakika sürmüştü.........dedim len 2 dakikalık bi işse ne var bunda.........

Sağol Mihribanım Allah razı olsun canım. belki zor olucak ama normal doğum en iyisiymiş hem anne için hemde bebek için en sağlıklı olanıymış. Rabbim yardımcın olsun kolaycacık doğuruver inşallah.

Dogum videosu izledim evet,hemde defalarca hamile kalmadan oncede merak edip izliyordum. AMa simdi cesaret edemiyom,goruntu bana cok urkutucu geliyor. Agrisi degilde,o bebegin ordan ciktigini gordumya o anda iste bayilacak gibi oluyorum :)) Onu dusunmezsem,fazla urkutucu gelmiyor. Birde ilk defaya koru korune olacak nasil birsey yasayacagimi bilmiyorumki :))

Kayra.. gercektenmi,ayy evde var dur ben yiyeyim yaa.. esim getirmisti hemde medine hurmasi.

Gelincik evet herseyin dogali iyi tabi,zaten istesemde burda sezeryan yappmiyor doktorlar. Tabi bi komplikasyon olmadigi surece. Epidural bile,duruma gore eger ck uzun sure sanci olurda,acilma olmazsaa ozaman tavsiye ediyorlarmis. Eger bende bu gibi bi durum olursa bende epidural istiyorum,yok eger acilma hizli olursa ozaman istemiyorum.

kızlar yaa bugünlerde kendimi evde yapayalnız hissediyorum.........galiba hormonlarım tam gaz çalışıyo maaşallah.....bulutada çok üzüldüm..........sanki bana bişey olmuş gibi geliyo bana..............ben hiç hamile kalmadımki bilemem o duyguları ama herhalde insan hamileyken bile kendi hiç yalnız hissetmez.........

NZMYHN.... Buluta bende cok uzuldum Ama vardir bundada bir hayr . Allah en kisa zamanda yuzunu guldursun insallah.
Canim biraz cik disari filan eve kapama klendini bak ehliyetinide aldin,cik gez dolas. Insan evde durdukca bunalima giriyor,kafani,dagit...

Insallah sende tadacaksin en yakin zamanda o duyguyu,artik yanlizlik hissinden kurtulacaksin. Seni cok iyi anliyorum, O bosluk duygusunu bende cok yasadim inanki. Sanki yanlizliga mahkummusum gibi. Esim ise giderdi ben sabahtan aksama kadar yanliz. Acaba ben hep boyle yanlizmi kalacagim diye sorular sorardim kendi kendime,benimde bi bebegim olsa,can arkadasim,senligim derdim ve dua ederdim aglaya aglaya..Sukurler olsun bak,Rabbim Ol dedi. herseyin bir vakti zamani var. Beklemek sabretmek cok zor,ama meyvesi cok tatli. Allahim saabir versin sanada. Insallah tez zamanda sanada yavrunu gondersin ...

Bu arada diger kizlardan hic haber yok..... hiram??? Amanda?? Momi,diger hamileler nasillar acaba?? dogum heyecani onlarida bastimi benim gibiii.. Ben stresten,ve heyecandan uyuyamaz oldum artik ..

Kızlar tekrar allah razı olsun...evet..Çok zor anlatamam..duygularımı aÇtıĞım sayfama dÖkÜyorum kendımı bıraz rahatlamıŞ hıssedıyorum...bılıyorumkı benı anlayan dostlarım var...onların duaları hep yanımda....

Kayra.... He biliyom,ama napti acaba minik kizi cok merak ediyorum,insallah iyilerdir ikiside.. Rabbim cumlesini saglik sihhat huzur versin insallah. Sen naptin giz?? nasil gidiyor?? Tututut masallah diyecem ben sana valla.

Bulut cumlemizden insallah... Icini dok canim ancak o sekilde rahatlarsin,ama kendini cok fazla uzme. Bak kendiliginden hamile kalabildin cok sukur,Insalllaaahh en yakin zamanda tekrar hamiel kalir vee,kucagina alirsin hayirlisiyla insallah... Peki neden aldilar bebegi kalp atisi duyulamadigi icin herhalde deglmi?

yok canım...en son gitiğimde doktorum cumartesi gel duyarız dedi..ondan önceki hafta doktor duydum dedi kalp atışını sonra yok dedi...tam belli değildi..benim birden kanamam oldu düşük yaptım yani kalp atışıyla ilgisi yok canım...inşallah dediğiniz gibi rabbim arkasından bir mucize daha yaşatır inşallah...

napıcam bekliyorum işte yusyuvarlak.... doktor gelmezlerse 11 martta alırım dedi..38 haftalık olunca.. maşallah de bana..çünkü 2 bebekle bu haftalara geleceğime ben bile inanmazdım.

topiğinede yazdım allah sabırlar versin..tez zamanda yine hamile kal hayırlısıyla inşallah..

Kayraaa........ Dedim bileee merak etme,Masallah masallah masallahhh.. Desene assagia yukari ayni zamanlarda doguracaz ikimiz. Benimde 15 mart hesap etmisti doktor,ama en son gittigimde ebe kontrol etti daha erken gelebilir dedi. Bakalim hayirlisi..

Kızlar hepinize selamlar...
Biz iyiyiz ama sizlerle görüşme konusunda biraz sorun yaşıyoruz bir türlü eve internet almayı başaramadım tembellikten.
Kızlar ya izine çıkmak için kendi kendimi paraladım şimdi sıkıntıdan patlıyorum evde. Meğer evde olmak ne zormuş hiç zaman geçmiyor. Kendimi asalak gibi hissediyorum canım hiçbir şey yapmak istemiyor... Saçma sapan bir haldeyim anlayacağınız... Önümüzdeki hafta kontrolümüz var. En son gittiğimizde 1.400 gr olmuştu kızçem bakalım şimdi durumlar nasıl size yazmaya çalışırım yine... Bu arada bir iki gündür mide bulantısı yaşıyorum hatta bu sabah kustum inşallah devam etmez..
Hepinize sevgi ve selamlar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın......

Amanda.... Allah iyiliiik versin canim... Evde SIKILDIGINI anliyorum,cunki ben bile normalde ev kadini olmama ragmen, bu hamilelikte eklenince evde hic zaman gecmiyor gibi oldu. Birde mevsim KIS haliyele insan bunaliyor evin icinde .. Ben resmen bunalima girdim Esimde uzun calisiyor eve kapandim tamamen sanki,havalarda kotu soguk disari cikamiyorum.

Mide bulantisi bendede olmustu,halada bazen bi ugruyor. Ama korkma gecer,benimde bi gun iki gun oldu geir gitti.

Mihribancığım canım hiç sorma benimde eşim geç saatlere kadar çalışıyor (( 6 yaşımdan bu yana evde hiç bu kadar uzun zaman kalmadığım için sabah kalkınca şaşkın ördek yavrusu gibi ne yapacağımı şaşırıyorum. Ev işi yapamıyorum ağırlaştığım için, ev hanımı olan hiç arkadaşım yok, komşum desem o da yok... Dışarı çıkayım desem yalnız çıkmak hiç hoşuma gitmiyor... Ne bileyim çok alışmışım dışarıda olmaya, hiç böyle olacağını hayal etmemiştim... Ama buna da çok şükür en azından kayda değer bir sağlık sorunumuz yok... Sadece rahat batıyor :))))) Eeeee ilkokul+ortaokul+lise+dersane+üniversite+kurslar+iş hayatı..... ömür dışarıda geçmiş dört duvar arasında ne yapılır acemisiyiz... Ustalardan tavsiye bekleriz :)))))))))
Bu arada ev hanımı olan benim gözümde yüce arkadaşlara helal olsun diyorum daha da birşey demiyorum.....

Amanda... evet, cok iyi anliyorum.. Kendine bi ugras bul yoksa bunalima girersin,kitap fila oku ne biliiyim yap birseyler.. Inan artik,bende esime dedim haftasonu ben evde durmayacam gezdirecxeksin yoksa ben kafayi yiyecegim. Oda aldi beni bugun carsiya filan goturdu... Goturdude ben artik eskisi gbi gezemiyorumkiii,karnimin alt tarafi sanki yer cekimine maruz kaliyormus gibi oluyor yaa.

Kendime sac boyasi aldim,cok guzel bi renk,bi iki hafta sonra boyamak istiyorum,saclarimida kestirmek istiyorum. Lohusalik donemimi bakimli gecirmek istiyorum, Pazartesi gunu,ebeye gidecegim ona souracagim son zamanalrda zarari varmi yokmu diye..

Bu arada kizlar ben son 2 ayda toplam sadece 1 bucuk kilo almisim. BU gidisle 8 kilo ile doguma gidecegim galiba :)) Ama karnimin altinda yirtiklar olusmaya basladi ya son iki haftadir insallah cogalmaz diyorum (

kızlar takipteyim sizi 15 martta dolduruyorum 38.haftayı.ama 39.haftaya kadar beklemek istiyorum Ceren'im gelmezse:ecrin_bebek:normal dogum yapacak olan yok heralde dimi? uff doktorum riske girmeyelim,değerli gebelik,epidural sezeryan yapalım dedi.genel düşünce bu heralde tüp bebekte.kabullendim artık ben de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…