kayra sana bakmaya girdim başlığaopuyorumnanaktan mart ayına kadar kalacak mısın,şubatta geliyo mu yoksa bebişler?aynı tarihte hamile kaldıgımız arkadaşlar,mart anneleri başlığında yoksunuz?
Kızlaarrrrrrrrrrr, ben geldimmmmmm...
Dün 32.haftamı doldurluğum için Doktora gittim Rapor almak için... Artık yasal olarak izinli bir gebeyim :))) Ama gelin görün ki iş yerinin beni rahat bırakacağı yok. Şuan işteyim... Bundan sonra sizinle bir süre daha az görüşebiliriz... Gerçi eve internet alacağım ama ne kadar sürer almam bilemiyorum...
Günler birbirini kovalıyor ve biz mutlu sona biraz daha yaklaşıyoruz Rabbim bu günlerde zorluklarla mücadelelerde ve doğumlarımızda bizlere yardımcı olsun... Bebek hasretinde olan arkadaşlara da tez vakitte gönüllerince versin inşallahhhh...
ohhh ne güzel herkes psikolojik olarak hazır doguma.........Rabbim kolaylık versin gerisi kolay inş.
bir bagırırsınız gelir bizimbebişler.....ayyyy çok güldüm ya.ne kolay anlatıyom degilmi?????????
eee tok açın halinden bu kadar anlar........yok yok bu deyim buraya olmadı başka birşey söyleniyodu.........hahbuldum
damdan düşeni damdan düşen anlar????????
amannn az dalga geçiyom inşallah bizim olsunda sizde bizimle dalga geçin.......
davulun sesi uzaktan hoş gelir diyelim istersen.............................he he
hem ben bağrmıcam ki bayılıtcaklar dehşet bir acıyla uyancam bir bakcam gelmiş benim sıpalar...............
allah nasip ederse doğuma girerken bile size dua ederek gireceğim inşallah.................................
beeeeennnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?