• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

ablacım ben buralardayım.... ama 3 gün önce ağır bir gribe yakalandım... 34 yaşındayım ben daha böyle bir hastlaık geçirmedim........ nefesimin tamamen gittiği oldu baygınlık bile geçirdim.... eşim acile götürdü.. hamile olduğum için ve durumum ağır olunca uzman bir kbb uzmanı görsün deiler... hastaneye yatmayıda kabul etmedim.. çünkü melikemde grip zaten o getirdi bulaştırdı...çocuğumu bu halde kimsye teslim edemezdim...kızıyorsunuz belki ama anne olunca anlarsınız inşallah... iyi olsa sorun değilde.. hastayken güvenemezdim.........

neyse şimdi evdeyiz ...kızım iyileşti bende bayağı toparlandım....

oyy ablacım yaa çok geçmiş olsun......................hiç yatma kalk falan derken bu hastalıklar...................neyse şükürki geçmiş.............Rabbim bir daha göstermesin inş...........geçirdiginiz sıkıntılar günahlarına keffaret olmuştır Allahın izniyle, tesellisinide unutmadan sabretmeye devam canım ablam.................Rabbim güç kuvvet versin sana...........o üç melegin için..........

Hiram........ Canim ben,hamileligimin ortasinda baslamistimbebislerimiz icin baslayalim demistim, ozaman teklif etistim burda ama kimseden ses cikmayinca kendim basslamistim oglum icin,oda tabi haliyle tek basima biraz zor oldu. Onun,icin yardim istedim :)) Eger sende alabilirsen cok sevinirim tabiki:)

Kayra canim..... Coook gecmis olsun , Allah sifa verrsin. Aman dikkat et canim,az kaldi surda,ne zor olmustur,bu haldeyken bile insan nefes almakta zorlaniyor zaman zaman.

Hiram........ Canim ben,hamileligimin ortasinda baslamistimbebislerimiz icin baslayalim demistim, ozaman teklif etistim burda ama kimseden ses cikmayinca kendim basslamistim oglum icin,oda tabi haliyle tek basima biraz zor oldu. Onun,icin yardim istedim :)) Eger sende alabilirsen cok sevinirim tabiki:)

tmm cnm ben okudukça söylerim sayısını

o çizelgede yazılana göre kızlar 40. haftaya gelicegiz degil mi?????????Allahın izniyle.................sizin çizelgeleriniz beni heyecanlandırmaya başladı..............

HZMYHN ...... He valla oyle zaman yaklasiyor. Yarin 33 haftalik oluyorum... Hem korku hem heyecan hepsi bir arada anlayacagin :)

Sen naptin gii.. Yollari fethedemedin herhalde kar kis hertaraf ::)))

Hiram cok sagol canim.. Insallah 7 hafta icinde bitirmeyi dusunuyorum,nasip olursa.

Kizlar bu arada benim bugun cok kasilmalarim oluyor yaaa :(( her 10-15 dkda bi gelip gidiyor,cozemedim sancimi degilmi,cunki sanki bagirsaklarimda SIKISIYOR gibi..

kız ne fethi daha dur bii
dedigin gibi kenarlara biriken karlar çatır çutur ediyo..........dondu her taraf..................Allah dışarda kalnlara sabır versin........

Aminnn, gecen bende dondum disarda,icim ciz etti benim bi umidim var en azindan eve gidince isinacagimi biliyorum,ya basini sokacak evi olmayan ?! dedim kendi kendime.. Allah yardimcilari olsun insallah.

Ee,baksana turkiyede ehliyet almak cok kolay diyorlar,benim yengemin bacisi vardi,dediki bos bi araziye goturduler beni,bir ileri iki geri yaptim,2 vitese atmayi ogrendim ehliyeti aldim demisti .. Dogrumu kizz??

canım merhaba nasılsın*burada böyle bi topik olduğunu yeni gördüm bilsem bende katılırdım aranıza....maşallah oğluna.ne tatlı öyle....odanızda çok şık beyaz huzur verici...iyi günlerde kullansın oğluşun.....

benimde bir oğlum olacak Allah kısmet ederse.....inşallah nisan 5 gibi görünüyor son usg ye göre.kaydirigubbakcemile2

ablacım ben buralardayım.... ama 3 gün önce ağır bir gribe yakalandım... 34 yaşındayım ben daha böyle bir hastlaık geçirmedim........ nefesimin tamamen gittiği oldu baygınlık bile geçirdim.... eşim acile götürdü.. hamile olduğum için ve durumum ağır olunca uzman bir kbb uzmanı görsün deiler... hastaneye yatmayıda kabul etmedim.. çünkü melikemde grip zaten o getirdi bulaştırdı...çocuğumu bu halde kimsye teslim edemezdim...kızıyorsunuz belki ama anne olunca anlarsınız inşallah... iyi olsa sorun değilde.. hastayken güvenemezdim.........

neyse şimdi evdeyiz ...kızım iyileşti bende bayağı toparlandım....

çok geçmiş olsun kayracım.Rabbim bi daha göstermesin. Senide kızlarınıda korusun.

kayracığım geçmiş olsun canım rabbim acil şifalar versin bitanem

mihribancım 100 tane okudum şimdilik bebişinede maşallah burda 4d hiç yoktu 3 boyutlu bile zor buldum ben ultrason

bulut hamileymişşş............................... ayyy ne güzel yaaa topikten 3 arkadaşımız normal yolla hamile kaldı..maşallah...darısı gelincik ve nzmyhn arkadaşımızaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:
kızlar bulut83 hamileymiş valla gözlerim doldu bizim toiğimiz ne kadar hayırlı çıktı var bi gizem Allahım çok mutlu oldum nzmyhan sıra sende tüm dualarımız sizinle

Canlarım hepİnİzİn cuması mÜbarek olsun dualarınız kabul olsun...test İÇİn acele etmek İstemİyorum bİraz daha beklİyeyİm dİyorum...
Nzyhm canım senİn Önceden gecİkmelerİn oluyormuydu...senİn yazdıklarınıda okudum...kendİmİ kaptırmak İstemİyorum ...yaaaa kızlar Çok korkuyorum...rabbİm sen umutlarımı hayallerİmİ boŞa Çıkarma...kİmsenİnkİnİ...bİrde hİÇ Şİmdİye kadar gecİkmem olmamıŞtı...bİrtek İptal olan tedavİmde olmuŞtu...onuda kullandıĞım İlaÇlardan demİŞlerdİ...ÇÜnkÜ 7 gÜn tÜp bebek tedavİsİ İÇİn İlaÇ kullanmıŞtım..ondan dİyorlardı......

Eeeeeeee dİyorum bu sefer de İlaÇ kullanmadım neden gecİktİ acaba...kendİmİ kaptırmaktan korkuyorum..onun İÇİn bİraz daha bekleyeyİm dİyorum canlarım....

Ne olur ÜmmÜhan arkadaŞınıza Çok dua edİn rabbİm bu sefer bebeĞİnİ ona vermİŞ olsun...sİzlere gÜzel hberler versİn...........

en güzel haberi verdin cnm hayırlı olsun

evet evet yaaaaaaaaaaaa bulut bize güzel haberler vermek istiyordu ve en büyük bombayı patlattı ve verdi......................
şükürler olsun Rabbimize......................hemde herhalimize binlerce kez şükürler olsun...................

bulutun yazdıklarını ağlayarak okudum. ne kadar güzel büyük bir mucize tam tedaviye başlayacakken. Rabbim inşallah nzmyye bana tüm anne olmak isteyen bu yolda mücadale veren arkadaşlarımıza da nasip etsin.

amin gelincigim..............amin.................binlerle amin.........................
Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize.................

Back
X