• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

iyi geceler arkadaşlar gecenin bu saatinde yazıyorum uyku tutmadımerak etmişiniz beni yazmadan çıkmak istemedim..iyiyim çok şükür zor olsada normal hayatıma devam etmeye çalışıyorum.. bulup kaybetmek daha çok zormuş heleki 4 yıldan sonra... kürtajım salı günü oldu genel anestesi ile yapıldı ben görmedim ama eşim ve annemler bakmışlar miniğime küçücük bi fasülye kadarcıkmış bana göstememişler üzülürüm die iyikide öyle yapmışlar dayanamazdım...patolojiye gönderdiler niçin olduğunun araştırılması için haftaya belli olacak büyük ihtimal bizim genetik sorunumuzdan dolayı olabilir...herkesin derdi kendine büyük gelirmiş Rabbim daha büyük acılar yaşatmasın inşallah sabrediyorum bu günlerde geçecek...desteğiniz için hepinizden Allah razı olsun...

ben hiç bişey anlamadımki yazılanlardan niye kürtaj olmuş.... kalbimi durmuş babağin nolmuş

kızlar mevlid kandili için cüz okurmusunuz.............

ne güzel olur ama söz veripde okuyamamaktan korkarım.. şevval yürüyor zülalde peşinden gitmeye alışıyor.. bir dakika oturmuyorum... hastalıklarda hep peşi sıra yapıştı yakamıza melike bile 41 derece ateşle yattı 5 gün..okul başlayınca napcaz bilmiyorum..evde koruyamadım okulda hiç koruyamam

Selam kizlarrr, kizmayin bana ihyice ortadan kayboldum, ama bi kac defa girdim bizim topigi bulamadim..

Guzel haberler varmiss.. Gelincik hamile hiram hamile masallah.. DArisi nzmyhn basina insallah, Rabbim tez zamanda onunda yuzunu guldursun.
Amanda masallah elif gokceye.. Cok tatli bi kiz olmus masallah..

Kayra abla senden naber? ufakliklar cok hyoruyhormu seni, ben birtaneyle zor baz ediyorum ne cekmece kaliyor ne ev bark..

Beni soracak olursaniz...

36 haftalik olduk doguma az kaldi insallah Hayirlisuyla bunuda sag saglim kucagima alirim.. Cok zorlaniyorum bu son donemler, Suheyl artik cok aktif surekli ilgi istiyor pesine dolanmam gerekiyor, benim halim malum zaten kocaman gobekle egil kalk anam agliyor vallaa.. Onun icin daha agir geciyor bu hamileligim sanki..

Birazcik hamilelik depresyonuda var sanirm, cok stresliyim.. Iki tane kucuk bebekle nasil yapicam diye endiseleniyorum, vucudum okadar yorgunki elim kolum kalkmiyor birseye.. artik vucudum iflas etmis gibi oyle soyleyim onun icin boyle korkuyorum, sanki hep boyle kalicakmisim gibi geliyor. INsallah dogumdan sonra enerji toplayip, bebislerime gerektigi gibi bakabilirim..

Suheyl beyin iki disi cikti 7 aylikken ama gerisi gelmedi kizlar yaa.. normalmi bilmiyorum,oglan iki disle kalmasin birde :)
emekliyorum masalardan tutunup kalkiyorum ama henuz yurumeye niyeti yok galiba.. bu arada 16 martta bir yasina girecek.. Uyku duzenimizi tutturmamiz baya surdu, oglen uykusuna sadece bir defa yatiyoruz, sonra gun boyu uyanik oglusum, buda benden extra enerji aliyor tabi..

Bizden simdilik bu kadar, yogun geciyor gunlerim suheylle, onun disinda o uyudugu zamna bende uyumaya gayret ediyorum, diger bebegin odasiydi filan derken gunler nasil geciyor anlamiyorum.

dehşet yoruluyorum mihribancım 5 ayda 15 kilo verdim... ben dağınıklıktan şikayetçi değilimde düştüklerinde yetişemiyorum... kokrma canım şevvalde 2 dişle kaldı..gelir gerisi... bizde 4 martta yaşımıza geleceğiz.... iki bebekle başeme konusuna gelince bebek geldiği gibi yürümeyecekki.. emzirecen uyuyacak hem artık tecrübelisin süheyl de olduğu gibi zorlanmayacaksın... yakında süheyl yürüyecek ve kollarından inecek.. bebeği kıskanacak ama inan bana melikeden daha çabuk alışacak...yemek yemesi kolaylaşacak ve sensiz babayla parka gidecek..sende bebeğine bakabileceksin..tabiki küçük olduğu için zorlukları olacak ama ikisi beraber büyüyecek ve sen rahat edeceksin..bak bana 7 yıl sonra tekrar rahatımı bozdum..sen hepsini birarada çıkaracaksın..tabi bi daha doğurmazsan

gelincikten bir haber alamadıgımız için inan bende tam bilmiyorum...sadece bu kadar yazdıgını gördüm ve çok şaşırdım.ve acaba dogru kişimi falan diye tekrar tekrar baktım.....
bu arada ablacım ya RAbbim şifa versin...saglık sıhhatten ayırmasın meleklerini.........herkes hasta herkes hastanelerde bu aralar.......ama çocuklar olunca bu hastalananlar çok daha zor bu süreç....melike için sürekli ballı zencefil kullan bence..yermi bilmem ama..

gelincikten bir haber alamadıgımız için inan bende tam bilmiyorum...sadece bu kadar yazdıgını gördüm ve çok şaşırdım.ve acaba dogru kişimi falan diye tekrar tekrar baktım.....
bu arada ablacım ya RAbbim şifa versin...saglık sıhhatten ayırmasın meleklerini.........herkes hasta herkes hastanelerde bu aralar.......ama çocuklar olunca bu hastalananlar çok daha zor bu süreç....melike için sürekli ballı zencefil kullan bence..yermi bilmem ama..

sağol gülüm... ben öğredim kalbi durmuş miniğin..allah sabırlar versin...melikeye gelince mecbur yicek başka çaresi yok hatta ufaklıklara bile verebilirim...... şu mübarek günlerde dualrında beni eksik bırakma..şeker hastalığı çıktı bende...devamlı doktora gidiyorum çok moral,m bozuldu..inşallah şifa bulurum

sağol gülüm... ben öğredim kalbi durmuş miniğin..allah sabırlar versin...melikeye gelince mecbur yicek başka çaresi yok hatta ufaklıklara bile verebilirim...... şu mübarek günlerde dualrında beni eksik bırakma..şeker hastalığı çıktı bende...devamlı doktora gidiyorum çok moral,m bozuldu..inşallah şifa bulurum

geçmiş olsun cnm benim inş düzelir nasıl anladın neden şüphelendin

şeker hastalığı ırsiymiş annemde vardı..2 aydır bendede beliritler başladı ondan şüphelendim sağol güzelim. sen nasılsın nasıl gidiyor

şeker hastalığı ırsiymiş annemde vardı..2 aydır bendede beliritler başladı ondan şüphelendim sağol güzelim. sen nasılsın nasıl gidiyor

geçmiş olsun cnm bende nası olayım çok şükür işte okula gidiyorum hiranura bakıyorum biyandanda bulantılarla uğraşıyorum inş şu 3 ay biterde biraz rahatlarım dualarınızı bekliyorum çok şükür 11. haftamdayım

Canımm çok geçmiş olsun. Umarım ileri derecede değildir. Rabbim şifa versin.

Gelincik Allah sabır versin diyecek başka söz bulamıyorum...

Mihribancığım sanada Allah kolaylık versin... Bakalım Suheyl bey kardeşini nasıl karşılayacak...
Evet bizim kız pek bir Bıcırık oldu, nasıl yaramaz anlatamam... Her adımımı takip ediyor herşeye benden önce uzanıyor, gözümü biran ayırsam hemen vukuat oluyor :)))

Nazmiye canım Allah hakkınızda hayırlısını vesile etsin, umarım huzurlu olacağın biryer olur, sana yeni umutlar getirir... Ne demişler tebdili mekanda ferahlık vardır...

Herkes selam olsun :)

kızlar gönlüm daralıyor..........bu şehir degiştirme işi beni çok yıpratacaga benziyor................bana dua ediverin ne olur

üzülme gülüm yaa ..hayırlısı olsun sağlıklı olunda başka yer olsun..doğduğun değil doyduğun yer demiş büyükler... sen nereye gidersen git hep burda buluşuruz

silamcım bedava doktor muayenesi varmış...illa benide götürdüler.....doktor bana ne dedi biliyo musun......siz çok bakir bir hastasınız.daha sizde çok bişey denenmemiş...sadece düz tüp tedavisi yapılmış diyor..sorun bulunmadan yapıldıgı içinde tutmamış diyor...eşindeki sıkıntı degil tedavilerin negatif olması başka bir sıkıntı olmalıki negatif çıksın diyor...eger eşinden kaynaklansaydı embriyo oluşmazdı ve yaşamını 3 gün devam ettirmezdi diyor...demekki başka bir nedenden dolayı bebek tutunamıyo diyo........
vallahi şaşırdım......memorıal dedik dedik gittik bi şey yapmadılarsa ne yapılacak bilemiyorum....genetik bakalım dedi doktor...ben tedavi istemiyorum dedim...yaşın kıymetini bil dedi bana........bu tam aranılan yaş dedi......ama biz istemiyoruz....yani bu haldeykende yapılırmı bilmiyorumö........sonra diyorumki...herzaman isteyerek yaptırdık olmadı bu kez istemeden yaptırsak nasıl olur........

Canim benim nasilsin ? Vallahi uzun zamandir ben de ev tasima nedeniyle giremedim .. Tasindin mi dersen daha tamiratlar bitmedi ..

Yazilarini bu gün okudum .. Bastan sonaa ...

Hayatta en cok pismanliklar yoruyor insani .. Ben o nedenle 10 un üstünde tedavi gördüm ..

Her seferinde farkli bir yöntem önerildi .. Denememis olsaydim pismanliklarim beni yer bitirirdi ..

Görüstügün doktorun deneyecegi yeni seyler belki de simdiye kadar gercekten sende yapilmayan seylerdi ...

Ìsteyerek veya istemeyerek de olsa denemeni tavsiye ederim .. Biliyorum ne kadar zor oldugunu ..

Yeniden ayni seylere , ayri umutlarla baslamanin yoruculugunu ..

Ama umut hic bitmiyor ..

yok yanlış anlatmışım herhalde........ben çocuk istemiyorumda degilim...tedavi olmak istemiyorumdayım.......yani o igneler kan aldırmalar muayene toplama falan filan işte...........hiç birini yaşamak istemiyorum...........yoksa bebegim olsun çok istiyorum...ayyy yazarken bile bana ne kadar uzak geldi o kelime.(bebegim)......(ablacım yaaa baksana hiç olmıycak galiba bu iş de ben ondan böyle hissediyorum)

Ne diyorum biliyor musun ? :28: Keske tedavi boyunca bizi uyutsalar .. Ìlaclari filan da hep serum yoluyla verseler .. Ultrasonlari uyurken yapsalar .. :66:

Test günü sonuc ciktiginda gözlerimizi acsak ve olumlu - olumsuz neyse, ne olacaksa sonucu ögrensek .. Daha az , hatta belki de hic üzülmezdik ...

O asamalari tekrardan yasamak , gün saymak , saat saymak , hatta saniye saymak ...

Gözünü , kulagini gelecek habere vermek ... Kilitlenmek .. Endiselenmek , ümitlenmek ..

Belirti aramak , dikkatli olmaya calismak ..

Bunlar olmadan bir tedavi düsününce baliklama atlayasim geliyor ... :1:

Bebegim demek bile tuhaf geliyor ya ... Ìnsallah 3 tane birden olsun . El-muallim gibi ...

O tuhaflik bikkinliga dönsün :) .. Bebeklerim demekten bikalim .. Amin ..

kızlar gönlüm daralıyor..........bu şehir degiştirme işi beni çok yıpratacaga benziyor................bana dua ediverin ne olur

Canim her baslangic zor geliyor insana ... Alistigin , kurulu düzeninden kopup bilmedigin bir yerde tekrardan oturtmaya calismak hayatini ...

Yüregin daralmasi bundan .. Benim kac zamandir ne uykularim kaldi . Ne düzenli yemem , icmem..

Alt tarafi bir sokak öteye tasiniyorum .. Ama gel de bana sor .. Telas , kosturmaca derken 3- 5 kilo bile verdim ..

Ayni apartmanda esimin kardesleriyle birlikte oturucaz .. Ufak tefek sorunlar kacinilmaz olucak ..

Kendimi simdiden buna hazirlamaya calisiyorum ..

Tanidigin ,en yakin akrabalarinla ayni cati altinda huzurla yasamaya calismak .. Senin hic tanimadigin bir sehre göcmen kadar zor . Belki daha da zor ..

Ben genelde kapali bir kutu gibiyim .. Yani kapali kalmayi seven bir kutu . Fazla irdelenmeyi , desilmeyi sevmiyorum ...

Bazen yalniz kalmayi , ic alemime gömülmeyi yegliyorum ..

Onlarin cocuklari var. Her zaman anlayisli , her zaman sevecen olamayabilirim .. Bu yönden korkularim var .. Ìnsallah sorun cikmaz ..

Allahtan her ikimiz icin de kolayliklar diliyorum ..

ya ne güzel olmuş silamcım yazdıkların.................
sanki oturup sohbet etmiş gibi hissettim kendimi............Allah razı olsun........
tedavi artık nerede yaptıracam bu işlerden sonra onuda bilemiyorumda...nasip Rabbim bi kapıyı kaparsa birini açar elbet......belki vardır oralarda bir merkez........
neyse gülüm yaa.senin dırumunda karışıkmış.....Rabbim sabrını artırsın..akraba ilişkileri hakikaten daha zor....başkasından gelen sıkıntı çabuk unutuluyorda akraba olunca öyle olmuyor.......biraz sen göz yumarsın biraz onlar derken....zaten ne kadar yaşıycazki. taş çatlasa belki 40 yıl daha......sonra bitecek bu dünya sürgünü........inşaallah ötelerede buluşup hasbihal edicez......
eeee otarafa gitmeden rizeye gitmek bana nasip olursa bakalım ne yapcaz oralarda.........dualarınızda eksik etmen beni ne olur..........

yeşil ve mavi açısından çok güzel yerler......ama hiç güneş çıkmaz desen çıkmaz mış yani........yatak yorgan rutubetlenirmiş.......nem oranı yüksekmiş galiba......bende güneşi severim ya....karanlık havalar benim içimi daraltır....neyse bundada vardır bir hayır...hiç düşünmezken gidiyo olmak......

yeşil ve mavi açısından çok güzel yerler......ama hiç güneş çıkmaz desen çıkmaz mış yani........yatak yorgan rutubetlenirmiş.......nem oranı yüksekmiş galiba......bende güneşi severim ya....karanlık havalar benim içimi daraltır....neyse bundada vardır bir hayır...hiç düşünmezken gidiyo olmak......

Nazmiye canım hayırlı olsun... Evet nem olayı biraz can sıkıcı ama inşallah öyle güzel insanlarla karşılaşırsın ki tüm olumsuzlukları gözardı edersin... Kayra'nın da dediği gibi sen nereye gidersen git biz buradayız ve herzaman senin yanındayız...

nazmiyeeeeeeeeee belki bahanesiyle gezmeye geliriz kız..hem tanışmış ta oluruz kızlar bir büyüsün çok istiyorum karadeniz gezisini.bu akşam trt de rize yi gösterdiler yaylaları bayıldııım

Back
X