Hayırlı olsun Lucrin'in kaçıncı günü bugün ?
saol Allah razi olsun....bugün 6. günü...bakalim...insallah bi sürü yumoslarim olur
hayırlı olsun cnm inş herşey yolunda gider
saol Allah razi olsun canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsun Lucrin'in kaçıncı günü bugün ?
hayırlı olsun cnm inş herşey yolunda gider
kızlar ya bana dua edin e2 çok yükselmiş 1380 olmuş dozum düştü 75 e
saol Allah razi olsun....bugün 6. günü...bakalim...insallah bi sürü yumoslarim olur
İnşallahhh canım benimde bugün 7.Lucrin birlikte ilerleyeceğiz desenevereliniortak
evet sen nere yaptiriyorsun?
kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
herşeyler yolundadır inşallah.sizlerin tedavisi tam olarak gerçekleşsin benim gibi yarıda bırakmayın.gerçi ben istemedim hayırlısı öyleymiş.arkadaşlar bende o 2 yumoşumla evde başladım çalışmalara bellimi olur diyorum kendiliğinden gelir yine olurum temmuz annesi sizlerle beraber inşallahhhhhhhhhhhhhh
kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
herşeyler yolundadır inşallah.sizlerin tedavisi tam olarak gerçekleşsin benim gibi yarıda bırakmayın.gerçi ben istemedim hayırlısı öyleymiş.arkadaşlar bende o 2 yumoşumla evde başladım çalışmalara bellimi olur diyorum kendiliğinden gelir yine olurum temmuz annesi sizlerle beraber inşallahhhhhhhhhhhhhh
amanda doktorun kimdi arkadaşım...
hadi hayirlisi...................A....INSALLAH OLUR....bakmisin benden önce hamile haberini aliriz
Kizlaarrr ben geldiiimm.... okudum,tedavide baya ilerlemis olan arkadaslar var masallah.. :lepi:
Hiram.... Masallah cok yumurtan varmi canim,aman doktorunu surekli uyar OHSS konusunda canim,korkuyorum falan diye dikkat etsin.. Biliyorsun bizim durumumuzda OHSS riski cok fazla,insallah sen boyle birsey yasamazsin.. Tabi bende.. Canim kac gun daha devam etmemn gerekiyormus acaba ignelere,normalda 18 mm oldugu zamanmi catlatma ignesi vuruluyprmus
Merhaba canim,seninde tedavin hayirli olsun ,rabbim kuacaginizi doldursun insallah.. Canim bende yurtdisindayim hollandadayim,sali gunu insallah tr yeye gidiyorum tedavi icin,acibadem hastanesine.. Rabbim hepimiz hakkinda hayirlisini versin insallah.. Allah nasip ederse eger benimde transferim temmuzun 14´de filan denk geliyor.. nerdeyse ayni zaman yani.. beirlikte beklicezzz.. :lepi:
amin amin amin bende 2 hafta sonra türkiyee gidicem ..bakalim hayirlisi...evet nerdeyse ayni zamana geliyor insallah hepimiz icin hayirlisi olur....
geri dönüs icin ne düsündüm...türkiyede ne kadar kalcan?[/QUOTES
Sen baya gec gidiyorsun ozaman,ben temmuzun 1 ignelere basliyorum hemen vardigimin ertesi gunu,dolayisiyla trasnferim bi engel cikmazsa insallah 14.temmuza denk geliyor donusumde temmuzun 16.. Yani iki gun dinleniyorum sonra,geri donuyorum canim.. Doktor,zaten birgun yatak istihrati yetiyor dedi.. Birgunden fazlada yatmak iyi degilmis,, Kan dolasimini yavaslatiyormus buda,rahim icin iyi degilmis.. Yani anlayacagin toplam 17 gun gidiyorum canim.