• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

evet sen nere yaptiriyorsun?

Canım benim ilk denemem (inşallah son olur) Memorial de tedavi görüyorum. Biran önce Adet olup tedavinin hız kazanmasını istiyorum. Bu durağan dönem beni çok geriyor. Sen yurtdışında mı tedavi görüyorsun? Kaçıncı denemen? Listede de belirtilmemiş biraz bilgi verir misin?

kızlar nasılsınızzzzzzzzzzzzzzzzzzz
herşeyler yolundadır inşallah.sizlerin tedavisi tam olarak gerçekleşsin benim gibi yarıda bırakmayın.gerçi ben istemedim hayırlısı öyleymiş.arkadaşlar bende o 2 yumoşumla evde başladım çalışmalara bellimi olur diyorum kendiliğinden gelir yine olurum temmuz annesi sizlerle beraber inşallahhhhhhhhhhhhhh

ben yurt disindanim ama tüp bebegi türkiyede fertijin de yaptiriyorum....ilk denemem....insallah hayirlisi olur....cok heyecanliyim benim de ilk denemem....

herşeyler yolundadır inşallah.sizlerin tedavisi tam olarak gerçekleşsin benim gibi yarıda bırakmayın.gerçi ben istemedim hayırlısı öyleymiş.arkadaşlar bende o 2 yumoşumla evde başladım çalışmalara bellimi olur diyorum kendiliğinden gelir yine olurum temmuz annesi sizlerle beraber inşallahhhhhhhhhhhhhh

İyi yapıyorsun canım Rabbim nasip etmişse neden olmasın. Daha önce bir arkadaşda söylemişti ama ben yine söyleyeyim. Doktora sorsanda çatlatma iğnesi yapsa sana olmaz mı acaba yerimseniben

bencede iyi yapıyorsun arkadaşım amandanın dediği gibi çatlatma iğnesi olsan olmuyormuymuş.

arkadaslar cok iyi dusunmusler bence de catlama ignesi super fikir kaydirigubbakcemile3
2 ay yumurta takibi yapmıstık daha once yumurtam buyuyunce hemen catlama ignesi yaptırdı doktor sonraki 36 saat icinde catlıyor yumurtalar zaten. igneden 1 gun once ve 36 saat sonra evde calısmaları yaparsanız bakarsın şansın artar ne guzel olur.

amanda doktorun kimdi arkadaşım...

Hayatım ben ilk görüşmeyi ve ilk muayeneyi Dr.Nur Dokuzeylül ile yaptım. Dünde Semra Hocaya muayene oldum. Sanırım Nur Hanım takip edecek, Semra Hoca her zaman hastanede olamıyor. Ama tüm hastaların dosyalarını rutin olarak takip ediyor. Benim bazı özel durumlarım var, sağ tüpüm yok, yumurtam kendiliğinden çatlamıyor, polip var, 2 ay önce bel fıtığı ameliyatı oldum,...v.s ayyyy ne kadar uzattım yaaa kafamçokkarıştı
Sen yanılmıyorsam Dr.Hale Hanıma gidiyordun değil mi?

kızlar artık sürekli doktorlarda olduğumuzdan nezaman gelişiyor ne zaman çatlıyor anlıyorum yani gerek yok iğneye saten belli büyüklüğe gelmişlerdi yani önümüzdeki 1 hafta evde gün aşırı çalışmalar sürecek.bana drum sadece ilaç kullandığım zamanlar hapı kullanıyordum 5 gün. ondan sonra gün aşrı beraberlik diyordu. :utangac::utangac::utangac:

Kizlaarrr ben geldiiimm.... okudum,tedavide baya ilerlemis olan arkadaslar var masallah.. :lepi:

Hiram.... Masallah cok yumurtan varmi canim,aman doktorunu surekli uyar OHSS konusunda canim,korkuyorum falan diye dikkat etsin.. Biliyorsun bizim durumumuzda OHSS riski cok fazla,insallah sen boyle birsey yasamazsin.. Tabi bende.. Canim kac gun daha devam etmemn gerekiyormus acaba ignelere,normalda 18 mm oldugu zamanmi catlatma ignesi vuruluyprmus

hadi hayirlisi...................A....INSALLAH OLUR....bakmisin benden önce hamile haberini aliriz

Merhaba canim,seninde tedavin hayirli olsun ,rabbim kuacaginizi doldursun insallah.. Canim bende yurtdisindayim hollandadayim,sali gunu insallah tr yeye gidiyorum tedavi icin,acibadem hastanesine.. Rabbim hepimiz hakkinda hayirlisini versin insallah.. Allah nasip ederse eger benimde transferim temmuzun 14´de filan denk geliyor.. nerdeyse ayni zaman yani.. beirlikte beklicezzz.. :lepi:

Kizlaarrr ben geldiiimm.... okudum,tedavide baya ilerlemis olan arkadaslar var masallah.. :lepi:

Hiram.... Masallah cok yumurtan varmi canim,aman doktorunu surekli uyar OHSS konusunda canim,korkuyorum falan diye dikkat etsin.. Biliyorsun bizim durumumuzda OHSS riski cok fazla,insallah sen boyle birsey yasamazsin.. Tabi bende.. Canim kac gun daha devam etmemn gerekiyormus acaba ignelere,normalda 18 mm oldugu zamanmi catlatma ignesi vuruluyprmus

cnm bende çok korkuyorum ohssden ama doktorum napsın 75 e düşürdü adam ona rağmen artıyor e2 bizim durumumuz malesef böle işte 4-5 gün daha vurulcam öle dedi haber veririm cnm şimdilik daha 10-11 mm yumuoşlar

Merhaba canim,seninde tedavin hayirli olsun ,rabbim kuacaginizi doldursun insallah.. Canim bende yurtdisindayim hollandadayim,sali gunu insallah tr yeye gidiyorum tedavi icin,acibadem hastanesine.. Rabbim hepimiz hakkinda hayirlisini versin insallah.. Allah nasip ederse eger benimde transferim temmuzun 14´de filan denk geliyor.. nerdeyse ayni zaman yani.. beirlikte beklicezzz.. :lepi:

amin amin amin bende 2 hafta sonra türkiyee gidicem ..bakalim hayirlisi...evet nerdeyse ayni zamana geliyor insallah hepimiz icin hayirlisi olur....
geri dönüs icin ne düsündüm...türkiyede ne kadar kalcan?

amin amin amin bende 2 hafta sonra türkiyee gidicem ..bakalim hayirlisi...evet nerdeyse ayni zamana geliyor insallah hepimiz icin hayirlisi olur....
geri dönüs icin ne düsündüm...türkiyede ne kadar kalcan?[/QUOTES

Sen baya gec gidiyorsun ozaman,ben temmuzun 1 ignelere basliyorum hemen vardigimin ertesi gunu,dolayisiyla trasnferim bi engel cikmazsa insallah 14.temmuza denk geliyor donusumde temmuzun 16.. Yani iki gun dinleniyorum sonra,geri donuyorum canim.. Doktor,zaten birgun yatak istihrati yetiyor dedi.. Birgunden fazlada yatmak iyi degilmis,, Kan dolasimini yavaslatiyormus buda,rahim icin iyi degilmis.. Yani anlayacagin toplam 17 gun gidiyorum canim.

Back
X