• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

kızlar hatim almak isteyenler 1. sayfadan alacak. 15- le 16 yı buesu alayım demiş. ama okudumuki cevap verirse 17 den devam edelim.

evet başladım canım. oh ne güzel adet olmuşun bundan sonra hızlı geçer artık. lucrinin kaçıncı günü adet oldun?

Canım umarın dediğin gibi çabuk geçer. Lukcin'in 11. günü adet oldum. Bu arada Lucrin yetmez ise ben sana gönderirim. Bende Kayra'dan aldım ama artacak. ücretsiz olarak veririm kafanı takma bu konuya tamam mı canım Şeniz

az önce aradılar. 8 tane yumoş kalmış. çarşamba transferin gününe karar verceklermiş. sanırım perşembe cuma olur.:emir_bebek:

Hayırlısı olur inşallah. Allah sağlılık bir şekilde olumlu sonuçlar almayı nasip etsin. Temmuz ortası güzel haberler alırız inşallaaahhhhhhhhhhh :CüvCüv:

az önce aradılar. 8 tane yumoş kalmış. çarşamba transferin gününe karar verceklermiş. sanırım perşembe cuma olur.:emir_bebek:

kayracım hadi az kaldı bak 8 yumos ne guzel insallah hepsi de cok kaliteli olur... transferi de saglikla gecir de insallah sonrasında bekleyecegiz hep beraber. zemuszemus

kızlar hatim almak isteyenler 1. sayfadan alacak. 15- le 16 yı buesu alayım demiş. ama okudumuki cevap verirse 17 den devam edelim.

kayracım...transferin hayırlısıyla güzel geçer inşaallah....ben cüzleri 15 16 yı dün aldım ama okumak isteyen 15 ten başlayabilir.bugün bir haftalık misafirlerim geliyor,bende devamını alırım misafirlerim gidince.....

canim ya dr dan ilac raporu al bence yaninda bulunsun acaba valize koysan ozel buzlu cantanin icinde ama igneler var hashas belki kirilabilirler biliyorum burdan giderkende cook inceliyorlarya ondan simdi senin ilaclari evham yaptim bir havaalinina yada bilet aldigin sirkete sor bence acimadan atiyorlar biliyorsun canim yaninda gotur bence laptopu ama gelirken sen tasima hic bir sey tasima tamammmi bol sans canim

Merhaba canim... Bugun,dedigin gibi doktordan rapor aldik,bu ra¨porla sorun cikmiyormus,esim elimizde tasiyabilecegimiz yani ucagin icine alabilecegimiz ozel coolbox alicak,yada canta gibi birsey alicak.. Laptop tasimaya gelince,yoook canim kocis dururken bana dusermi hiiicc yerimseniben Sagol dusundugun icn canim beniiimm kaydirigubbakcemile3

Canım umarın dediğin gibi çabuk geçer. Lukcin'in 11. günü adet oldum. Bu arada Lucrin yetmez ise ben sana gönderirim. Bende Kayra'dan aldım ama artacak. ücretsiz olarak veririm kafanı takma bu konuya tamam mı canım Şeniz

çok sağol bitanem. bende tahminen 11. günü adet olurum. eğer lucrin etkilemezse tabi. yarın haberlerini bekliyorum.sanırım gonal-f başlarsın artık. hayırlısı bakalım.

Kayracim ,masallah subhanallah ne guzelll cokca yumoslarin olmusss.. Allah onlari annelerine babalarina bagislasinnn insallahhhhh.... Aminnnnn... Rabbim insallah iki hafta sonra guzel haberlerini almayi nasip etsin canim benim...

NZYHMN ...

Hosgeldin canim yaa nirelerdesin giiizz,ozlettin kendini.. kaydirigubbakcemile3 Iyi masallah sende adetini olmussun canim..Hayirli olsun tedavine basliyorsun tam anlamiyla artik bende arkandan geliyorum,yarin buyuk ihtimal adet olurum,bende sali gunu hastanede ilk igneme basliyorum RABBiM nasip ederse... Yani arka arkaya gidiyozz valla rabbim mujdeli haberlerimizide boyle arka arkaya vermeyi nasip etsinn hayirlisiyla insallahhh AMiNNNNNNN .....

Bu arada ben tuhaf duygular icersindeyim kizlar yaa,ne dusunecegimi bilmiyorum duygularim cok karisik inanin ,bi cok sevincliyim bi durgunum,korku var ilk tedavim neyle karsilasacam bilmiyorum.. Ama Rabbime siginiyorum hepimizin sahibi kainatin sahibi O.. Ona birakiyorum kendimi.. hersey onun elinde.. Rabbim Guc Verrsin hepimizede ..

Kizlar dualarimizi birbirimizden eksik etmeyelim ne olur... Allah herkese kolaylik versin... Amin.. :dance: B]

çok sağol bitanem. bende tahminen 11. günü adet olurum. eğer lucrin etkilemezse tabi. yarın haberlerini bekliyorum.sanırım gonal-f başlarsın artık. hayırlısı bakalım.

Bende Lucrin geciktirecek diye endişe ettim ama tam gününde adet oldum. Yarın saat 12:00'de Memorial de olacağım. Puregon 300'lük verdi bana ona başlayacağım. Kan tahlili ve ultrason muayenesinden sonra Dozunu belirleyecek doktor. Hayırlısı bakalım....
Umarın seninde adetin gecikmez ve biran önce bebiş(ler)ine kavuşursun canım

Bende Lucrin geciktirecek diye endişe ettim ama tam gününde adet oldum. Yarın saat 12:00'de Memorial de olacağım. Puregon 300'lük verdi bana ona başlayacağım. Kan tahlili ve ultrason muayenesinden sonra Dozunu belirleyecek doktor. Hayırlısı bakalım....
Umarın seninde adetin gecikmez ve biran önce bebiş(ler)ine kavuşursun canım

inşallah canım hepimiz kavuşalım biran önce. bana gonal-f yazmışlardı. herkesinki, farklı oluyor demekki. eğer adetimde gecikme olmazsa hafta ya cuma günü bende memorilalde olurum. günlerimiz denk gelirse görüşürüz inşallah.

momiciğim ve zümminciğim nasılsınız herşey yolundadır inşallah hep beraber verlim güzel haberleri inşallah kızlar inanmazsınız sizlerle sohbete öyle alıştımki sürekli sizleri merak ediyorum inşallah herşey yolundadır diyorum.belki siz benden sıkılmıştırsınız beceriksiz bir arkadaşınız olarak ama ben sizlerden sürekli haber almak istiyorum bebiş haberlerini kızlar yarım kalsada tedavi biliyorsunuz arkadaşınız yılmadı devam ediyor hep beraber hamiş oluruz inşallah

bulutcum aaaa beceriksiz ne demek saskin arkadasim. olur mu oyle sey.... sen elinden geleni yapıyorsun vakti saati gelince rabbim ol diyecek olacak insallah...
nasıl gidiyor calismalar ??? hihoyyyt
catlama ignesi yaptiniz mi yoksa kendi catlasin diye mi biraktin merak ediyorum.

inşallah canım hepimiz kavuşalım biran önce. bana gonal-f yazmışlardı. herkesinki, farklı oluyor demekki. eğer adetimde gecikme olmazsa hafta ya cuma günü bende memorilalde olurum. günlerimiz denk gelirse görüşürüz inşallah.

Olur tabiiiii. Denk gelirsek çok memnun olurum tanışmaktan. Ben tüm randevu saatleri mi yazıyorum zaten sende bildirirsen görüşebiliriz canım. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin....

herşeyi kendi haline bıraktık.galiba canım 2 değil daha çok yumoş oldu.çünkü sonradan ağrılarım çoğaldı.vardır bundada bir hayır diyorum...iğne kullanmadım saten gün aşırı birliktelik oluyor yani gerek yok...çalışmalar tam gaz devam ediyor..bende olurum inşallah temmuz annesiiiiiiiiiiii

kayracım hadi az kaldı bak 8 yumos ne guzel insallah hepsi de cok kaliteli olur... transferi de saglikla gecir de insallah sonrasında bekleyecegiz hep beraber. zemuszemus

kayracım...transferin hayırlısıyla güzel geçer inşaallah....ben cüzleri 15 16 yı dün aldım ama okumak isteyen 15 ten başlayabilir.bugün bir haftalık misafirlerim geliyor,bende devamını alırım misafirlerim gidince.....

Kayracim ,masallah subhanallah ne guzelll cokca yumoslarin olmusss.. Allah onlari annelerine babalarina bagislasinnn insallahhhhh.... Aminnnnn... Rabbim insallah iki hafta sonra guzel haberlerini almayi nasip etsin canim benim...

hepinize teşekkür ederim. sizinde hayırlı haberlerinizi bekliyorum inşallah.

herşeyi kendi haline bıraktık.galiba canım 2 değil daha çok yumoş oldu.çünkü sonradan ağrılarım çoğaldı.vardır bundada bir hayır diyorum...iğne kullanmadım saten gün aşırı birliktelik oluyor yani gerek yok...çalışmalar tam gaz devam ediyor..bende olurum inşallah temmuz annesiiiiiiiiiiii

hadi bakalım insallah insallah tutacak canım benim....

Günaydın Arkadaşlar,
Haziran ayınıda geride bırakmış bulunuyoruz. Allahın izni ile Temmuz Ayı "BıZıM" ayımız olacak. ınşallah hepimiz "Mucizesine" kavuşacak...

evet haziranin son gunu sonra gelsin bakalım bizim temmuz
hadi hayırlısı insallahhh

günaydın arkadaşlar. 1 yıldır bende temmuz ayını bekledim inşallah hepimiz için hayırlı bir ay olur. güzel bi şekilde hatırlayacağımız bebişlerimize kavuştuğumuz ay olur.Rabbim hepimizin gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar versin.

Back
X