Canım transfer ne zaman ? 3. gün mü yapacaklar 5.gün mü?
az önce aradılar. 8 tane yumoş kalmış. çarşamba transferin gününe karar verceklermiş. sanırım perşembe cuma olur.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım transfer ne zaman ? 3. gün mü yapacaklar 5.gün mü?
evet başladım canım. oh ne güzel adet olmuşun bundan sonra hızlı geçer artık. lucrinin kaçıncı günü adet oldun?
az önce aradılar. 8 tane yumoş kalmış. çarşamba transferin gününe karar verceklermiş. sanırım perşembe cuma olur.![]()
az önce aradılar. 8 tane yumoş kalmış. çarşamba transferin gününe karar verceklermiş. sanırım perşembe cuma olur.![]()
kızlar hatim almak isteyenler 1. sayfadan alacak. 15- le 16 yı buesu alayım demiş. ama okudumuki cevap verirse 17 den devam edelim.
canim ya dr dan ilac raporu al bence yaninda bulunsun acaba valize koysan ozel buzlu cantanin icinde ama igneler var hashas belki kirilabilirler biliyorum burdan giderkende cook inceliyorlarya ondan simdi senin ilaclari evham yaptim bir havaalinina yada bilet aldigin sirkete sor bence acimadan atiyorlar biliyorsun canim yaninda gotur bence laptopu ama gelirken sen tasima hic bir sey tasima tamammmi bol sans canim
Canım umarın dediğin gibi çabuk geçer. Lukcin'in 11. günü adet oldum. Bu arada Lucrin yetmez ise ben sana gönderirim. Bende Kayra'dan aldım ama artacak. ücretsiz olarak veririm kafanı takma bu konuya tamam mı canım Şeniz
çok sağol bitanem. bende tahminen 11. günü adet olurum. eğer lucrin etkilemezse tabi. yarın haberlerini bekliyorum.sanırım gonal-f başlarsın artık. hayırlısı bakalım.
Bende Lucrin geciktirecek diye endişe ettim ama tam gününde adet oldum. Yarın saat 12:00'de Memorial de olacağım. Puregon 300'lük verdi bana ona başlayacağım. Kan tahlili ve ultrason muayenesinden sonra Dozunu belirleyecek doktor. Hayırlısı bakalım....
Umarın seninde adetin gecikmez ve biran önce bebiş(ler)ine kavuşursun canım
inşallah canım hepimiz kavuşalım biran önce. bana gonal-f yazmışlardı. herkesinki, farklı oluyor demekki. eğer adetimde gecikme olmazsa hafta ya cuma günü bende memorilalde olurum. günlerimiz denk gelirse görüşürüz inşallah.
kayracım hadi az kaldı bak 8 yumos ne guzel insallah hepsi de cok kaliteli olur... transferi de saglikla gecir de insallah sonrasında bekleyecegiz hep beraber. zemuszemus
kayracım...transferin hayırlısıyla güzel geçer inşaallah....ben cüzleri 15 16 yı dün aldım ama okumak isteyen 15 ten başlayabilir.bugün bir haftalık misafirlerim geliyor,bende devamını alırım misafirlerim gidince.....
Kayracim ,masallah subhanallah ne guzelll cokca yumoslarin olmusss.. Allah onlari annelerine babalarina bagislasinnn insallahhhhh.... Aminnnnn... Rabbim insallah iki hafta sonra guzel haberlerini almayi nasip etsin canim benim...
hepinize teşekkür ederim. sizinde hayırlı haberlerinizi bekliyorum inşallah.
herşeyi kendi haline bıraktık.galiba canım 2 değil daha çok yumoş oldu.çünkü sonradan ağrılarım çoğaldı.vardır bundada bir hayır diyorum...iğne kullanmadım saten gün aşırı birliktelik oluyor yani gerek yok...çalışmalar tam gaz devam ediyor..bende olurum inşallah temmuz annesiiiiiiiiiiii