• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

slm bende temmuz 10 gibi memorialda başlayacağım
sizin drunuz kim acaba
ben ankaradan gelip yaptıracağım

sizin drunuz kim acaba

merhaba canım.bence hastane seçiminde çok doğru bir karar vermişsin.bende memorialde 3kez deneme yaptım hepside başarılı oldu.inşallah senin tedavin başarılı olur ilk seferde bebeğini kucağına alırsın.sizin sorun neydi,senin dr.kim karar verdinmi?

zor degilim be sekercim sadece kafayı o kadar cok mesgul edebilen bir konu ki bu dusunmeden nasıl gecer onu bilmiyorum.

yalniz iki gundur benim ofiste isler acayip yogundu aksamlari neredeyse igneleri yapmayı bile unutuyordum. kafam hep baska yerlerde oyle olunca kac yumurta olmus e2 kac cikmis pek derdim de olmadi. iyi oldu aslinda ondan oyle yazdim ben sana calismak iyi gelecek sanirim bana.

bu arada benim catlamayi yaptik bu aksam. pazar gunune ne var ne yok toplanacak artik. darisi senin basina canimcim.

Hadi hayırlısı canım ya, inşallah kalite yumoşların olmuştur ve sağlıklı embriyolar olarak sana geri döner.:CüvCüv: Allah yüzünü güldürsün canım..... Bizi habersiz bırakma

sizin drunuz kim acaba

Tedavin hayırlı olur inşallah. Bende Memorial'deyim, benimle Temmuz 10 civarı yumurtalarım toplanacak inşallah. Doktorum Semra Hanım ama merkez genel olarak ekip halinde çalışıyor. Sürekli aynı doktor kontrol edemiyor. Tüm doktorlar çok iyi ve hepsi tüm hastalar hakkında bilgi sahibi... Değerlendirmeyi toplu halde yapıyorlar...

gnaydın kızlar 18 yumurtam toplandı 14ü iyiymiş 11 tanesi döllendi ptesi transferim var inş kalanları donduracakmış

gnaydın kızlar 18 yumurtam toplandı 14ü iyiymiş 11 tanesi döllendi ptesi transferim var inş kalanları donduracakmış

Ayyyyyyyyyy ne güzel maşallah bir sürü yumoşun olmuş. Allah hayırlısı ile kavuşmanızı nasip etsin. Çok sevindim yaaaa... hihoyyyt
Umarım Pazartesi de herşey yolunda gider ...
Ne diyeyim canım darısı başımıza :Saruboceq:

selamünaleyküm kızlar......
ilk önce kayracım seni tebrik ederim....inşaallah hamiş olursun canım kardeşim.........caneyden kutu gonal aldım ama tabii 100 e verdi.şükür yine iyi fiyat......
sonra mihribancım hadi hayırlı haberlerle gel güzelim......
amandacım ben bugün memeorıaldeyim.....seninle birgün önce gelip gittigimiz için görüşemiyoruz.....
hiramcım ve momicim inşaallah hayırlısıyla transferlerinizde güzel geçer ve hayırlı haberler kavuşuruz hep birlikte....
zümmin amerikalı ve tedavide olan bütün kardeşlerimede dua ediyorum....Rabbim hepimizin yardımcısı olsun........
bende gonalfe devam ediyorum.....tiroid sorunum var.......rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin......
hadi temmuz annişleri hoşçakalın..............

ilk önce kayracım seni tebrik ederim....inşaallah hamiş olursun canım kardeşim.........caneyden kutu gonal aldım ama tabii 100 e verdi.şükür yine iyi fiyat......
amandacım ben bugün memeorıaldeyim.....seninle birgün önce gelip gittigimiz için görüşemiyoruz.....
hiramcım ve momicim inşaallah hayırlısıyla transferlerinizde güzel geçer ve hayırlı haberler kavuşuruz hep birlikte....
zümmin amerikalı ve tedavide olan bütün kardeşlerimede dua ediyorum....Rabbim hepimizin yardımcısı olsun........
bende gonalfe devam ediyorum.....tiroid sorunum var.......rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin......

Canım Pazartesi saat 08:30 da Memorial de olacağım yine...

Ayyyyyyyyyy ne güzel maşallah bir sürü yumoşun olmuş. Allah hayırlısı ile kavuşmanızı nasip etsin. Çok sevindim yaaaa... hihoyyyt
Umarım Pazartesi de herşey yolunda gider ...
Ne diyeyim canım darısı başımıza :Saruboceq:

saol cnm inş aminn

slm kızlar ben de temmuzda mucizesine kavuşmak isteyenlerdenim.imşallah da kavuşucam.inşallah isteyen herkes kavuşur.şu anda lucrinle birlikte gonal f e başladık.izmirde tedavi görüyorum.bu 2. deneme olucak.daha önceki gibi stres altında geçmesin daha tatil havasında geçsi diye hastaneye yakın bi tatil ilçesinde konaklamaya başladık.kaldığımız yer çok güzel herşey iyi başladı.Allahın izniyle buradan bebeklerimizi karnıma koyup öyle gidicez..hem tatil hem bebek olucak yani...
dün drum lucrinin kiste sebep olduğunu ama bunun tedaviyi engellemeyeceğini ilacın bazen kist yapabildiğini söyledi.desolet kullanmıştım ondan sonra 7 gün içinde adet olmam gerekiyodu ama henüz adetim başlayamadı bi türlü.bugün 7. gün kahverengi lekelenme geliyo ama bi sökülemedi.adetim bi doğru dürüst gelse eminim kist de atılcak.neyse tedaviye engel değil ya önemli değil.bu sefer hiç kafaya takmıycam.bebişleri almadan bi yere gitmem burdan..hepimize bol şanslar arkadaşlar.Allah hepimizin yanında ve yardımcısı olsun...öpüldünüz...

gülen,yehare ve ezine hoşgeldiniz topiğimize hayırlı olsun tedavileriniz.

hiram geldin aşkım yolun sonuna maşallah. yuomşunda çok hadi hayılısı güzelim. olcak inşallah.
momicim sende pazar mı toplanacak yumurtaların. bir adım arkadada sen varsın. hayırlısıyla senide bekliyoruz. test günü aralarımız çok yakın mutluluğumuz uzun sürecek.

zümmin, mihriban, amanda , nzmyhn ve gelincik rabbim yardımcınız olsun yarıyı geçmiş sayılısınız. amerikalı sen ne haldesin kıııı ........

siz beni bu yolda hiçyalnız bırakmayan yüzlerini bile görmek nasip olmayan arkadaşlarım dualarım sizinle. arkadaşlığımızın bu tedavi sonunda bitmesin.

Son düzenleme:
yehare, ezine tedaviniz hayırlı olsun insallah kızlar kavusursunuz mis kokulularınıza kaydirigubbakcemile5

amanda canım cok tesekkurler yarın sabah toplanacak bakalım umarım sayısı ve kalitesi yeterli olur onlarda sıkı sıkı tutunurlar.

hiram cok sevindim hem sayın hem kaliteli sayın harikaaaa. insallah guzel guzel bebeklerin olacak canim. sen onden guzel haberleri ver insallah pesinden bizde geliyoruz.

nzmyhn arada gelip gidip yaziyorsun en azından canım haberimiz oluyor ilac isini hallettigine sevindim. insallah hayırlı haberlerle gel yine

kayracım sagol canım insallah senin pozitif sonucunu alalım sonra bizde gelecegiz pesinden bize de moral olur insallah. benimde yarin toplaniyor bakalım ne olacak

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

aleykumselam canim sen ne asamadasin nasil gidiyo tedavin ben adet olmayi bkliyorum canim haftaya insaalah igneler baslayacagim

gnaydın kızlar bugün aradılar merkezden çok şükür 11 embriyomda yaşıyormuş ve kaliteleri iyiymiş 1 tanesi diğerlerinden hızlıymış yarın transferim var 11 de dualarınızı bekliyorum sanırım 2 tane transfer edecekler inş tutunurlar annelerine

arkadaşlar transferim yapıldı 9 temmuzda belli olacak 3 tane transfer edildi sanırım embiriyologtu bilemiyoru bana embriyoları çok iyi olduğunu söyledi ikiz bile olma ihtimali var dedi şu anadet sancısı gibi hafifsancı var doktorum yüzde elli şans verdi hher iki sonuca da hazır olalım dedi bekliyorum akalım

gnaydın kızlar bugün aradılar merkezden çok şükür 11 embriyomda yaşıyormuş ve kaliteleri iyiymiş 1 tanesi diğerlerinden hızlıymış yarın transferim var 11 de dualarınızı bekliyorum sanırım 2 tane transfer edecekler inş tutunurlar annelerine

inşallah tutunurlar bana da 3 tane transfer ettiler

kardeşlerim yarın benimde test günüm işallah yarın güzel haberler veririm size çok korkuyorum ve heycanlıyım hiramcım işallah senınde güzel geçer transferin ve bebeklrerein sıkı sıkı tutunsunlar sana ilk 3 gün çok dikkat et kendine

Back
X