Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm bende temmuz 10 gibi memorialda başlayacağım
sizin drunuz kim acaba
ben ankaradan gelip yaptıracağım
zor degilim be sekercim sadece kafayı o kadar cok mesgul edebilen bir konu ki bu dusunmeden nasıl gecer onu bilmiyorum.
yalniz iki gundur benim ofiste isler acayip yogundu aksamlari neredeyse igneleri yapmayı bile unutuyordum. kafam hep baska yerlerde oyle olunca kac yumurta olmus e2 kac cikmis pek derdim de olmadi. iyi oldu aslinda ondan oyle yazdim ben sana calismak iyi gelecek sanirim bana.
bu arada benim catlamayi yaptik bu aksam. pazar gunune ne var ne yok toplanacak artik. darisi senin basina canimcim.
slm bende temmuz 10 gibi memorialda başlayacağım
sizin drunuz kim acaba
ben ankaradan gelip yaptıracağım
gnaydın kızlar 18 yumurtam toplandı 14ü iyiymiş 11 tanesi döllendi ptesi transferim var inş kalanları donduracakmış
selamünaleyküm kızlar......
ilk önce kayracım seni tebrik ederim....inşaallah hamiş olursun canım kardeşim.........caneyden kutu gonal aldım ama tabii 100 e verdi.şükür yine iyi fiyat......
sonra mihribancım hadi hayırlı haberlerle gel güzelim......
amandacım ben bugün memeorıaldeyim.....seninle birgün önce gelip gittigimiz için görüşemiyoruz.....
hiramcım ve momicim inşaallah hayırlısıyla transferlerinizde güzel geçer ve hayırlı haberler kavuşuruz hep birlikte....
zümmin amerikalı ve tedavide olan bütün kardeşlerimede dua ediyorum....Rabbim hepimizin yardımcısı olsun........
bende gonalfe devam ediyorum.....tiroid sorunum var.......rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin......
hadi temmuz annişleri hoşçakalın..............
Ayyyyyyyyyy ne güzel maşallah bir sürü yumoşun olmuş. Allah hayırlısı ile kavuşmanızı nasip etsin. Çok sevindim yaaaa... hihoyyyt
Umarım Pazartesi de herşey yolunda gider ...
Ne diyeyim canım darısı başımıza :Saruboceq:
selamünaleyküm kızlar......
ilk önce kayracım seni tebrik ederim....inşaallah hamiş olursun canım kardeşim.........caneyden kutu gonal aldım ama tabii 100 e verdi.şükür yine iyi fiyat......
sonra mihribancım hadi hayırlı haberlerle gel güzelim......
amandacım ben bugün memeorıaldeyim.....seninle birgün önce gelip gittigimiz için görüşemiyoruz.....
hiramcım ve momicim inşaallah hayırlısıyla transferlerinizde güzel geçer ve hayırlı haberler kavuşuruz hep birlikte....
zümmin amerikalı ve tedavide olan bütün kardeşlerimede dua ediyorum....Rabbim hepimizin yardımcısı olsun........
bende gonalfe devam ediyorum.....tiroid sorunum var.......rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin......
hadi temmuz annişleri hoşçakalın..............
gnaydın kızlar bugün aradılar merkezden çok şükür 11 embriyomda yaşıyormuş ve kaliteleri iyiymiş 1 tanesi diğerlerinden hızlıymış yarın transferim var 11 de dualarınızı bekliyorum sanırım 2 tane transfer edecekler inş tutunurlar annelerine