• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Temmuz'da mucizesine kavuşmak isteyenler

canım yolun açık olsun herşey yolunda gider inşallah .momiye yazdıklarımı okuduysan bana yardımcı olurmusun.
saat 20 08 de yazdığım mesaj

momiciğim çok sevindim canım inşallah sonuda güzel olur. canım yaaaaa bende bu ay herşey tersine gidiyor hiç olmadık şeyler oluyor bu sefer.perşenbe günü çok az kahve rengi akıntı oldu kasık sancısıyla ondan sonra hiç birşey yok .kasıklarımda batmalar oluyor ara karın ağrısı çok hafif gün içinde mide bulantısı.hiç böyle olmamıştı acaba diyorum yumoşlarımmı tutunmaya çalışıyor adetime 3 gün var canım kafam çok karışık

canım tutunma lekelenmesi yumurtalar catladiktan 6-10 gun sonra olur diyorlar. sen ne zaman catladigini biliyorum demistin. eger gunu bu seferde tutabildiysen say bakalım catlamadan sonra 6-10 gun icinde mi kalmis persembe lekelenmelerin eger oyleyse tutunmadan kaynaklı olabilir canim. insallah allah hayırlısını nasip etsin canım yaa sen evde biz hastanede rabbim yuzumuzu guldurur insallah

arkadaslar s.a ben avusturyadan semra. yeni kayit oldum siteye ve 24 haziranda transferim yapildi. 8 temmuzda sonuc alacagim adetim 4 gün gecti ama bugün asiri agrim ve kahve akintim var cok korkuyorum. ne olur bana da dua edin sonuc hayirlisiyla pozitif olsun. allah hepimize saglikli hayirli, eli kuranli, gögsü imanli evlatlar nasp etsin insallh...hayirli geceler hepinize

hoşgeldin canım hayırlı olsun tedavin rabbiim kucağını doldursun inşallah. 15. cüzde kaldık. 15. cüzü alabilirsin.

meleklerimize en hayırlı zamanda kavuşmak duasıyla..............bismillahirrahmanirrahim diyerek başlayalım.alkisalkisalkisalkisalkisalkis

hatim cüzler::::::((1.cüz=nzmyhn)) (( 2-3-4-5-6.cüzler=zümmin)) ((7.cüz=hituci)) ((8-9.cüzler=hiramo6)) ((10.cüz=gelincik)) ((11.cüz=bluessuu)) ((12.cüz=kayra)) ((13.cüz=welike)) ((14.cüz=hıram))
15. cüz serramuhammed
16. cüz kayra
17 -18 nzmyhn
((19.cüzden itibaren dagıtılmak üzere duruyor hatmimiz arkadaşlar....hatme katılmak isteyenlere cüzlerini hemen verelim

Son düzenleme:
arkadaslar s.a ben avusturyadan semra. yeni kayit oldum siteye ve 24 haziranda transferim yapildi. 8 temmuzda sonuc alacagim adetim 4 gün gecti ama bugün asiri agrim ve kahve akintim var cok korkuyorum. ne olur bana da dua edin sonuc hayirlisiyla pozitif olsun. allah hepimize saglikli hayirli, eli kuranli, gögsü imanli evlatlar nasp etsin insallh...hayirli geceler hepinize

inş cnm amin bende 11 de transfere giricem dua edin banada

s.a kızlar
17. ve 18. cüzü ben dün okudum arkadaşlar.........
az kaldı hadi.........
cüz alamayanlarda okusun..........herkes alsın....okuyamasa bile tanıdıgı ve güvendigi birine okutabilir...............
welike hadi gitmedinmi hala test yaptırmaya.........çabuk git gel yaaaaaaa......ben hastanede çok duramıycam...............

semra sende hosgeldin. allah yardımcımız olsun arkadaşım inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder rabbim yavrularını

hiramcım hadi bakalım şu anda transferin yapılıyor olmalı. karnında bebişlerinde dön evine inşallah onlarda bırakmasınlar seni canım.

welike test sonucu bekliyoruz canım heyecan ve dua ile inşallah güzel sonuçlarla geleceksin hadi artık yaz sendeeee

ıyi haftalar arkadaşlar,
Hastaneden geldim, bugün Gonal-f'in 7 günü. Benim yumoşlar biraz nazlı çıktı. 8-10 mm civarındalar pek büyümemişler. Hastaneden haber bekliyorum ilaç dozumu yine yükseltecekler. Bakalım ne olacak Çarşamba 08:30 yine Memorial de olacağım......

canim insallah hayirlisi olur...ben daha muayene olmadim..puregon kullaniyorum..carsamba günü türkiyeye gelcem...insallah burdaki doktorum gelmeden önce bi muayene yaparda ....ona göre bakarim..yumoslar olusmusmu diye

canim insallah hayirlisi olur...ben daha muayene olmadim..puregon kullaniyorum..carsamba günü türkiyeye gelcem...insallah burdaki doktorum gelmeden önce bi muayene yaparda ....ona göre bakarim..yumoslar olusmusmu diye

İnşallah canım, bence gelmeden doktoru ara bir muayene ol. Allah'ın izni ile herşeyin olumlu ilerlemesini diliyorum canım.
Çarşamba Memorial'le gelecek misin? kaydirigubbakcemile4

merhaba arkadaşlar 2 gündür giremedim topiğe.
benim için çok zor bi hafta sonuydu. teyzemi kaybettik. cumartesi günü ankaraya gittik. kanser hastasıydı 9 yıldır mücadele veriyordu artık dayanamadı. çok üzgünüm:((
bir yandanda dün çok güzel bi haber aldım abimin bi çocugu olacak. 2 yıllık evlilerdi bi sorunları yoktu ama olmuyordu. çok şükür sonunda oldu. anne olamadım ama hala olmak varmış kısmette.
dünden beri kendime gelemiyorum bi yandan mutluluk bi yandan üzüntü bu arada tedavimede devam etmek zorundayım lucrinin 9. günündeyim. ama bu kadar duygu karmaşasından sonra adetim gecikir diye korkuyorum. hayırlısı artık.

tam bakamadım ama geçmişe baktım biraz yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz.
bugün welikenin sonucu belli olacakmış inşallah güzel haberler verir bize. Rabbim yüzünü güldürsün.

benim için çok zor bi hafta sonuydu. teyzemi kaybettik. cumartesi günü ankaraya gittik. kanser hastasıydı 9 yıldır mücadele veriyordu artık dayanamadı. çok üzgünüm:((
bir yandanda dün çok güzel bi haber aldım abimin bi çocugu olacak. 2 yıllık evlilerdi bi sorunları yoktu ama olmuyordu. çok şükür sonunda oldu. anne olamadım ama hala olmak varmış kısmette.
dünden beri kendime gelemiyorum bi yandan mutluluk bi yandan üzüntü bu arada tedavimede devam etmek zorundayım lucrinin 9. günündeyim. ama bu kadar duygu karmaşasından sonra adetim gecikir diye korkuyorum. hayırlısı artık.

bugün welikenin sonucu belli olacakmış inşallah güzel haberler verir bize. Rabbim yüzünü güldürsün.

başınız sağolsun işte doğum da ölüm de bizim için

Başın sağolsun arkadaşım, Rabbin bir yandan alıyor bir yandan veriyor. Hayırlı olsun halalığın, inan çokkkk güzel bir duygu halalıkta.. Allah sana ve hepimize anne olmanın mutluluğunu yaşatsın..
Çok zor olduğunu biliyorum ama kendini olumsuzluklardan uzak tut. Senin için özel bir dönem başlıyor. Bu dönemi en rahat ve huzurlu geçirmene neden olabilecek insanlarla görüş sadece.. Bugün yarın adet haberini bekliyorum hayırlısı ile........

canım başınız sağolsun. rabbim hem veriyor hem alıyor. inşallah sana güzel bebişler verir de acınız hafifler...

hala olmak çok güzel bir duygu. bende 2 yıldır halayım. kaydirigubbakcemile5 hatta cumartesi günü 2. yaşını kutladık bizimkinin. rabbim size de nasip etsin inşallah

canım çok sıkkın yazayım mı yazmamayım mı bilemedim.
az önce merkezden aradılar 13 tane toplanan yumurtanın sadece 6sı yeterince olgunmuş. 7 tanesi çöpe gitti yani. 6 tanesinden de sadece 4 tanesi döllenmiş. mafoldumben

doktor çok ümitsiz konuşmadı gerçi yarın belli olur kaliteleri ve sağlıklı olup olmadıkları muhtemelen çarşamba transfer yapılır dedi. offf bilemedim üzülsem mi sevinsem mi....

4 de iyi kalite çıkarsa çok sevineceğim ama 4 de giderek kötüleşirse ve transfer yapılsa bile kötü kaliteli olursa ne yaparım bilmiyorum. :a015: yarına kadar zaman nasıl geçer acabaaa

Çok sağolun arkadaşlar Allah hepinizde razı olsun. dediğiniz gibi rabbim hem alıyor hem veriyor.

momicim üzülme inşallah o 4 ü çok iyi kalitede olur. 1 taneyle bile çok hamile kalan arkadaşımız var. senin 4 tane maşallah. şükretmeliyiz gerçekten çünkü hiç spermi olmayan yumurtası olmayan arkadaşlarımız var. düşünsene öyle olsaydı tamamen ümidimiz bitmiş olacaktı.
eşimden sperm bulunduğu gün dünyalar benim olmuştu. eğer olmasaydı bende bir sürü yumurta olsa bir işe yaramayacaktı.

canım çok sıkkın yazayım mı yazmamayım mı bilemedim.
az önce merkezden aradılar 13 tane toplanan yumurtanın sadece 6sı yeterince olgunmuş. 7 tanesi çöpe gitti yani. 6 tanesinden de sadece 4 tanesi döllenmiş. mafoldumben

doktor çok ümitsiz konuşmadı gerçi yarın belli olur kaliteleri ve sağlıklı olup olmadıkları muhtemelen çarşamba transfer yapılır dedi. offf bilemedim üzülsem mi sevinsem mi....

4 de iyi kalite çıkarsa çok sevineceğim ama 4 de giderek kötüleşirse ve transfer yapılsa bile kötü kaliteli olursa ne yaparım bilmiyorum. :a015: yarına kadar zaman nasıl geçer acabaaa

Canını sıkma arkadaşım, ne zorluklarla bu safhaya geliyoruz. İyi düşün iyi olsun. 4 embriyo da çok iyi bir sayı. İnşallah hepsi 1.kalite olacak ve anneleri ile buluşacak...

Back
X