Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
momiciğim çok sevindim canım inşallah sonuda güzel olur. canım yaaaaa bende bu ay herşey tersine gidiyor hiç olmadık şeyler oluyor bu sefer.perşenbe günü çok az kahve rengi akıntı oldu kasık sancısıyla ondan sonra hiç birşey yok .kasıklarımda batmalar oluyor ara karın ağrısı çok hafif gün içinde mide bulantısı.hiç böyle olmamıştı acaba diyorum yumoşlarımmı tutunmaya çalışıyor adetime 3 gün var canım kafam çok karışık
arkadaslar s.a ben avusturyadan semra. yeni kayit oldum siteye ve 24 haziranda transferim yapildi. 8 temmuzda sonuc alacagim adetim 4 gün gecti ama bugün asiri agrim ve kahve akintim var cok korkuyorum. ne olur bana da dua edin sonuc hayirlisiyla pozitif olsun. allah hepimize saglikli hayirli, eli kuranli, gögsü imanli evlatlar nasp etsin insallh...hayirli geceler hepinize
canim insallah hayirlisi olur...ben daha muayene olmadim..puregon kullaniyorum..carsamba günü türkiyeye gelcem...insallah burdaki doktorum gelmeden önce bi muayene yaparda ....ona göre bakarim..yumoslar olusmusmu diye
merhaba arkadaşlar 2 gündür giremedim topiğe.
benim için çok zor bi hafta sonuydu. teyzemi kaybettik. cumartesi günü ankaraya gittik. kanser hastasıydı 9 yıldır mücadele veriyordu artık dayanamadı. çok üzgünüm(
bir yandanda dün çok güzel bi haber aldım abimin bi çocugu olacak. 2 yıllık evlilerdi bi sorunları yoktu ama olmuyordu. çok şükür sonunda oldu. anne olamadım ama hala olmak varmış kısmette.
dünden beri kendime gelemiyorum bi yandan mutluluk bi yandan üzüntü bu arada tedavimede devam etmek zorundayım lucrinin 9. günündeyim. ama bu kadar duygu karmaşasından sonra adetim gecikir diye korkuyorum. hayırlısı artık.
tam bakamadım ama geçmişe baktım biraz yeni gelen arkadaşlar olmuş hoşgeldiniz.
bugün welikenin sonucu belli olacakmış inşallah güzel haberler verir bize. Rabbim yüzünü güldürsün.
benim için çok zor bi hafta sonuydu. teyzemi kaybettik. cumartesi günü ankaraya gittik. kanser hastasıydı 9 yıldır mücadele veriyordu artık dayanamadı. çok üzgünüm(
bir yandanda dün çok güzel bi haber aldım abimin bi çocugu olacak. 2 yıllık evlilerdi bi sorunları yoktu ama olmuyordu. çok şükür sonunda oldu. anne olamadım ama hala olmak varmış kısmette.
dünden beri kendime gelemiyorum bi yandan mutluluk bi yandan üzüntü bu arada tedavimede devam etmek zorundayım lucrinin 9. günündeyim. ama bu kadar duygu karmaşasından sonra adetim gecikir diye korkuyorum. hayırlısı artık.
bugün welikenin sonucu belli olacakmış inşallah güzel haberler verir bize. Rabbim yüzünü güldürsün.
canım çok sıkkın yazayım mı yazmamayım mı bilemedim.
az önce merkezden aradılar 13 tane toplanan yumurtanın sadece 6sı yeterince olgunmuş. 7 tanesi çöpe gitti yani. 6 tanesinden de sadece 4 tanesi döllenmiş. mafoldumben
doktor çok ümitsiz konuşmadı gerçi yarın belli olur kaliteleri ve sağlıklı olup olmadıkları muhtemelen çarşamba transfer yapılır dedi. offf bilemedim üzülsem mi sevinsem mi....
4 de iyi kalite çıkarsa çok sevineceğim ama 4 de giderek kötüleşirse ve transfer yapılsa bile kötü kaliteli olursa ne yaparım bilmiyorum. :a015: yarına kadar zaman nasıl geçer acabaaa